Hej Luki, neka si se ti nama javila ;)
Vidim imas novu slicicu...slatki ti je taj tvoj mali mis skroz na skroz
Ja sam ti dobro, frisko prosla ovulacija bar mislim da je (puno sluzi, bolan jajnik) i sad slijedi cekanje. Da pregled mi je u ponedjeljak, a bas jedva cekam :)
Kako si mi ti?
Sarajka suosjecam za grozan dan, al sutra je novi dan, nova nada, nova snaga! Bit cemo i mi teudnice...doc ce nase vrijeme!
Ako nista ja vjerujem u tvoje cudo sve dok M ne dođe!
Hvala LuKi5 i MajaSocka, na podrsci i lijepim rijecima! Jucer mi je bio bas grozan dan, kao da se sve urotilo protiv mene....Danas sam bolje psihicki, jajnik me ne ziga hvala Bogu,ako opet ne pocne. Ali me sad glava boli, valjda od jucerasnjeg stresa!
A od mjesecnice ni kap...
MajaSocka voljela bih i ja da je to cudo, ali onda bi bas bilo cudo s obzirom na ono sta mi je ginekolog rekao...Nemam nikakvih ni simptoma...Vjeruj da sad jedva cekam da dobijem i da sve bude kao prije... Vec sam pocela razmisljati da ce mi, mozda, na kraju, ginekolog dati neke tablete da bih dobila M.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

url=https://lilypie.com]
dr.dentistL hvala, i ja se iskreno nadam da neće doći
Što se više bliži bloody sunday, sve više imam osjećaj da će doći i da ovaj mjesec neće biti ništa...
A bilo bi tako lijepo da smo našu bebicu napravili na Valentinovo
Sarajka, ja sam prije par godina isto pila te čajeve, i koliko se sjećam produžili su mi cikluse na 33 dana, a prije njih sam imala na 28. Uglavnom, kad smo skužili da nije problem u meni već u jako lošem spermiogramu, prestala sam piti te čajeve i nakon par mjeseci sam se vratila na normalu od 28 dana. Onda tome nisam pridodavala važnosti, al sad vidim da nisam jedina kojoj se to dogodilo..
Sarajka mozda ce M i doc, mozda nece trebat tablete, a ako i zatrebaju mora postojat razlog zasto kasni. Al ja isto mislim da velik utjecaj u tome imaju cajevi i sad plus jos stres!
Mariijana drzim fige da je valentinovska bebica na putu :)

url=https://lilypie.com]
Marijana vidim da imamo isti slučaj. Dali ste nešto poduzimali u vezi lošeg spermiograma?
Meni muž ima Astenozoospermija, smanjenu pokretljivost.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Pozdrav curkeee!
Ja dosla poviriti ima li ista pomaka i plusicaaa...Meni jedini pomak eto taj sto sam dobila sezonski posao danas. Za plusic jos cekam,krecemo jos malo u akciju.Bilo bi lijepo da se sve napokon poslozi i sjedne na mjesto.Kako ide drugima?
Moni_Ka čestitike za posao! možda ti on bude baš razlog da ne misliš na to, pa zatrudniš obično to tako bude, zaokupljen si nećim drugim i onda.. eto, kad se najmanje nadaš
uglavnom držim fige da bude što prije
malagarava13 jesmo, sve moguće.. njegova dijagnoza je bila oligoastenozooteranospermija, znači sve je bilo loše i to prilično. Pio je sve i svašta, čak i matičnu mliječ, za koju su se kleli da "diže iz mrtvih" ali ništa nije pomagalo. U međuvremenu, išli smo na IVF u Petrovu. Tamo su se orijentirali isključivo na to da meni povečaju broj jajnih stanica koje bi mogle biti pogodne za oplodnju, njega nisu ni pogledali, jer kao ne isplati se to liječiti..Naravno, taj jedan jedini IVF na koji smo išli nije uspio, nije čak ni došlo do ET.
Moja preporuka ti je da nađete nekog dobrog androloga, jer ako se barem ne proba liječiti, nema smisla ni ostalo..
Marijana da to je bezveze što muškarce niti ne pokušavaju lječiti, nego odmah na žene iako nismo "problem". U ponedjeljak su mu gotovi nalazi od urologa i idem u četvrtak kod gin.sa svim nalazima od muža pa ću vidjeti što će mi ona reći.
Jeste probali možda fertilup? dobila sam preporuke za njega i čitala sam malo o tome, pa smo baš danas naručili to.
Bilo je to prije 6 godina, pa se ni ne sjećam više..mislim da čak i je..
Sve to što je pio, uzimali smo iz iskustava sa foruma sličnih ovome i proučavajući po internetu, jer od doktora nismo dobivali nikakve preporuke. Što god smo doktora pitali, odgovor je uvijek bio isti, nema liječenja, samo umjetna oplodnja..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji