Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malagarava13
    26. Veljača 2016. 11:10

Moni_Ka  čestitike za posao! možda ti on bude baš razlog da ne misliš na to, pa zatrudniš  obično to tako bude, zaokupljen si nećim drugim i onda.. eto, kad se najmanje nadaš 
    uglavnom držim fige da bude što prije 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Mariijana
    26. Veljača 2016. 11:21

malagarava13 jesmo, sve moguće.. njegova dijagnoza je bila oligoastenozooteranospermija, znači sve je bilo loše i to prilično. Pio je sve i svašta, čak i matičnu mliječ, za koju su se kleli da "diže iz mrtvih" ali ništa nije pomagalo. U međuvremenu, išli smo na IVF u Petrovu. Tamo su se orijentirali isključivo na to da meni povečaju broj jajnih stanica koje bi mogle biti pogodne za oplodnju, njega nisu ni pogledali, jer kao ne isplati se to liječiti..Naravno, taj jedan jedini IVF na koji smo išli nije uspio, nije čak ni došlo do ET.
    Moja preporuka ti je da nađete nekog dobrog androloga, jer ako se barem ne proba liječiti, nema smisla ni ostalo..

malagarava13
    26. Veljača 2016. 11:34

Marijana da to je bezveze što muškarce niti ne pokušavaju lječiti, nego odmah na žene iako nismo "problem". U ponedjeljak su mu gotovi nalazi od urologa i idem u četvrtak kod gin.sa svim nalazima od muža pa ću vidjeti što će mi ona reći.
    Jeste probali možda fertilup? dobila sam preporuke za njega i čitala sam malo o tome, pa smo baš danas naručili to.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Mallla
    26. Veljača 2016. 12:05

Moni_ka cestitam za posao :) Bravo, bravo!
    Sad ce se polako sve sredit!

A kod mene ni trudnoce ni posla...nista...situacija 0!

url=https://lilypie.com]

• Mariijana
    26. Veljača 2016. 12:38

malagarava13 probaj vidjet, ak si blizu zg, na vuk vrhovcu..tamo sam 2010.god našla nekog androloga (ne mogu se sjetit više kako se zove) kod kojeg je muž krenuo..doktor je bio jako dobar. Krenuo je  obavljati razne pretrage i hormona i općenitog stanja organizma i nakon svih tih nalaza je trebao dobiti terapiju. Na žalost ( ili, sad već mogu reći na sreću ), ubrzo nakon toga je moj brak neslavno završio pa ne znam što je bilo dalje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.