Moni_Ka čestitike za posao! možda ti on bude baš razlog da ne misliš na to, pa zatrudniš obično to tako bude, zaokupljen si nećim drugim i onda.. eto, kad se najmanje nadaš
uglavnom držim fige da bude što prije
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
malagarava13 jesmo, sve moguće.. njegova dijagnoza je bila oligoastenozooteranospermija, znači sve je bilo loše i to prilično. Pio je sve i svašta, čak i matičnu mliječ, za koju su se kleli da "diže iz mrtvih" ali ništa nije pomagalo. U međuvremenu, išli smo na IVF u Petrovu. Tamo su se orijentirali isključivo na to da meni povečaju broj jajnih stanica koje bi mogle biti pogodne za oplodnju, njega nisu ni pogledali, jer kao ne isplati se to liječiti..Naravno, taj jedan jedini IVF na koji smo išli nije uspio, nije čak ni došlo do ET.
Moja preporuka ti je da nađete nekog dobrog androloga, jer ako se barem ne proba liječiti, nema smisla ni ostalo..
Marijana da to je bezveze što muškarce niti ne pokušavaju lječiti, nego odmah na žene iako nismo "problem". U ponedjeljak su mu gotovi nalazi od urologa i idem u četvrtak kod gin.sa svim nalazima od muža pa ću vidjeti što će mi ona reći.
Jeste probali možda fertilup? dobila sam preporuke za njega i čitala sam malo o tome, pa smo baš danas naručili to.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Moni_ka cestitam za posao :) Bravo, bravo!
Sad ce se polako sve sredit!
A kod mene ni trudnoce ni posla...nista...situacija 0!
url=https://lilypie.com]
malagarava13 probaj vidjet, ak si blizu zg, na vuk vrhovcu..tamo sam 2010.god našla nekog androloga (ne mogu se sjetit više kako se zove) kod kojeg je muž krenuo..doktor je bio jako dobar. Krenuo je obavljati razne pretrage i hormona i općenitog stanja organizma i nakon svih tih nalaza je trebao dobiti terapiju. Na žalost ( ili, sad već mogu reći na sreću ), ubrzo nakon toga je moj brak neslavno završio pa ne znam što je bilo dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji