Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmica24
    19. Veljača 2016. 15:18

Draga moje da se i ja ovdje prikljucim ko ja iscekujem taj dan za dvije crtice sto se kaze cekam kao ozebo sunce... 4 godine traje moja barba al jos neodustajem o umjetnoj i nerazmisljamo..... jer imamo nadu da Cemo je i ovako da dobijemo ako Bog da.... kad Bude za to odredjeno. .. ma ja Sam te cajeve Sve pila dzaba.... sad nista Samo praTim ovulaciju i to je to jer znam kad je ovulacija po bolovima ostalo Sam Sve batalila....  dao Bog svima nama uskoro | | da i Nase srce zaigra od srece

vavica7625
    19. Veljača 2016. 17:08

Ajme 4 godine? Pa kako tako dugo :-( a jel sve u redu ili imas nekakvih problema,?? :-(

...infinite dreams...

dr.dentistL
    19. Veljača 2016. 23:31

Selmica24

Draga moje da se i ja ovdje prikljucim ko ja iscekujem taj dan za dvije crtice sto se kaze cekam kao ozebo sunce… 4 godine traje moja barba al jos neodustajem o umjetnoj i nerazmisljamo….. jer imamo nadu da Cemo je i ovako da dobijemo ako Bog da…. kad Bude za to odredjeno. .. ma ja Sam te cajeve Sve pila dzaba…. sad nista Samo praTim ovulaciju i to je to jer znam kad je ovulacija po bolovima ostalo Sam Sve batalila….  dao Bog svima nama uskoro | | da i Nase srce zaigra od srece

A selmica24 bas duga borba, jos uz sve te probleme ali evo moja jedna rodica ima isto dvije maternice i ostala je trudna tako da ne brini sve ce doci na svoje ... 
    Cuvam fige da se pojavi druga crtica od srca 

Selmica24
    19. Veljača 2016. 18:36

Pa et tako.... sad Sam bolje bila Sam totalno psihicki pala... Prvo Sam imala pogresnog ginekologa 2 godine imala Sam bolove I kad god bi otisla uvjek bi reko Sve je uredu i onda me jedna kolegica posavjetovala da prodjem kod njenog Dr jer je jednom isla samnom kad je vidjela hmm i onda Sam otisla kod ovoj sto Sam i sad kod njega kad Sam Dosla imala Cisti 5x6 cm onda mi dao tablete i svaki mjesec imala kontrolu i Objekt bi bilo na drugom jajniku cista a nema trudnoce e onda Sam Hormon test uradila Sve super moj muz isto ISO da se kontrolise Sve uredu.... I onda Sam dobila tablete jer mi menga bila uzasno po 3 mjeseca nisam imala.....E onda se otelo kontroli da Sam 3 mjeseca non stop imala.... I Dr reko na ovako vise nemoze ti moras na operaciju reko staaaaa Ce ga sad ....I Odem po uputnicu za bolnicu za Sve pretrage i onda mi objasnio da imam dvije maternice i da je Doslo na taj Stupanj da svaka ima funkciju kao jedna normalna......nisu mi mogli ni sa cim krvarenje da zaustave ja Sam tad plakala i dan i noc..... Tag od 3- ceg Termina Sam operisana i radili su Mi isto pregled jajnika i odstrana maternice i rekli mi desni jajnik i jajovod nefunkcionisu a lijevi radi 60% al mi je moj Dr reko da bi trebala mochte ostat u drugom stanju i dao mi je rok do Mai ako ni tad ne Bude vidjet cemo dalje sta.....izvini dugacko je Ali Sve Sam ukratko osisala. ...

Selmica24
    19. Veljača 2016. 18:40

Hah izvinite sad kad Sam procitala mob mi je Sam riktao rijesi nisam OSISALA vec osisala 

Selmica24
    19. Veljača 2016. 18:41

Opisala  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI