Hah izvinite sad kad Sam procitala mob mi je Sam riktao rijesi nisam OSISALA vec osisala
Pozdrav svima, a pogotovo novim trudilicama :)
Ja otkako sam na faceu u našoj grupi, totalno zapostavila forum, a sad vidim koliko je novih trudilica poželjeh tipkati :)
Također, čitala sam da su neke od "novih" cura operativno rješavale ciste na jajnicima... Ja imam neku tzv. paraovarijalnu cistu veličine 6 cm... ima tko kakvih iskustava?
Gornji post je greška, jer već nekoliko dana pokušavam ostaviti poruku na forumu pa nikako ne da..
Tina0110
Sarajka u pravu si, treba samo pozitivno al kad je ponekad to tak tesko..ponekad se borim sama sa sobom u glavi i naredujem kak bi trebala razmisljati i kak bi se trebala osjecati, al nije to tak jednostavno. Selmica, zao mi je zbog svih tih problema, ali divim ti se kako si jaka i pozitivna! To znaci da ces sigurno uskoro ugledati plusic! Dr.dentist! Hvala ti na divnim rijecima, bas mi je nekako toplo pri srcu otkad sam te tu uclanila! Tak vas sve volim!
...infinite dreams...
Selmica, zao mi je da tvoja borba toliko dugo traje, dobrim djelom zbog aljkavosti doktora, ali dobro sve to dođe na svoje! Znas onu dobre stvari dugo se cekaju. Doc ce tebi tvoja bebica isto kao i nama svima! Ode se uvik mozes izjadat, a da te nitko ne optuzuje ni ne osuđuje...tu smo za podrsku!
url=https://lilypie.com]
Drage mame..
Evo imamo + i trudna sam oko 3 tj.
Iz prve smo uspijeli..
Simptomi kao mučnina, bolne grudi, vrtoglavica, glavobolja su tu.
Svima želim veliki + <3
Beba
Sortiraj odgovore
Najstariji