Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    18. Veljača 2016. 11:38

Vavica, pa ta tvoja ginekologinja je pravi biser haha To je nesto u stilu ove endokrinologinje koja je radila kada mi je stitnjaca poludila, pa mi porucila preko sestre da si sama dajem terapiju...Boze, svasta, kuzim da ih ne zanimaju prirodne metode lijecenja pa se ne kuze sto koja biljka radi organizmu, ali lh trakice su neka osnova...Meni se vise cini da je to rekla samo iz razloga da sto prije rijesi pregled. Uzas! Sretno s daljnjim pregledima I pronalaskom ginekologa koji se kuzi u to sto radi :)

14.06.2014. L ♥

Moni_Ka
    18. Veljača 2016. 17:27

28. Dan i nema jos uvijek M...uff uff...ne nadam se jos nicemu ali uvijek postoji tracak nade...samo mi nije jasno kako je test ispao negativan?!Meeh...uzivat cu...necu se jos veseliti unaprijed,da ne bi veselje splasnilo.

wannababysomuch
    18. Veljača 2016. 17:29

Sto manje ocekujes prije ce bit.. drzimo figeee da ne dode M 😁😁

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.