Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    18. Veljača 2016. 11:38

Vavica, pa ta tvoja ginekologinja je pravi biser haha To je nesto u stilu ove endokrinologinje koja je radila kada mi je stitnjaca poludila, pa mi porucila preko sestre da si sama dajem terapiju...Boze, svasta, kuzim da ih ne zanimaju prirodne metode lijecenja pa se ne kuze sto koja biljka radi organizmu, ali lh trakice su neka osnova...Meni se vise cini da je to rekla samo iz razloga da sto prije rijesi pregled. Uzas! Sretno s daljnjim pregledima I pronalaskom ginekologa koji se kuzi u to sto radi :)

sarajka
    18. Veljača 2016. 14:24

Vavica, ima takvih ginekologa i u Sarajevu.  Mislim da trebas promjeniti ginekologa i imati u vidu da to bude neko ko ima iskustvo u ovoj sferi koja je nama potrebna. Sto se tice Marulje i Vrkute, ja sam ih koristila ovaj mjesec; Marulju do ovulacije, Vrkutu poslije. Ovulaciju nisam osjetila, nije bilo plodne sluzi, hormoni pokazuju da nije bilo O.a i ginekolozi tako tvrde... E sad, da li je sve to slucajno ili je ima neka veza, ne znam. Interesantno da nemam ni izrazen PMS a trebam dobiti za 4 dana, grudi me uopste ne bole, imam akne...A, prosli mjesec sam pila Nocurak i osjetila sam ovulaciju, imala sam puno plodne sluzi, ali i jak PMS, grudi nisam smjela dotaci. Lice mi je bilo cisto ali su simptomi tako bili izrazeni da sam mislila da je trudnoca u pitanju.A, negdje sam procitala da 95 % zena sa PMS-om sigurno ima ovulaciju. Uglavnom, opet sam kupila Nocurak, i prestala piti trave, jedino sto jos razmisljam o kapima Konopljike, trenutno se reklamiraju na TV-u. Navodno regulisu hormone, poticu plodnost, i funkciju zutog tijela.
    LuKi5, ja strasno puno jedem slatkise, pogotovo kad sam nervozna a i cesto sam pod stresom zbog posla. Vidjecemo sta ce reci hormoni....Znaci moguce je da skoci Lh, a da se ne desi ovulacija? Razmisljam o tvojoj zivotnoj prici, ostala si trudna kad su ti doktori rekli da je to nemoguce prirodnim putem. I to je pokazatelj, da u medicini 2+2 nisu uvijek 4.  Mislim da je samo potrebno da dodje nas trenutak, i tad se sve poslozi... A, naravno, nije na odmet malo pogurati! pusa 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥

Moni_Ka
    18. Veljača 2016. 17:27

28. Dan i nema jos uvijek M...uff uff...ne nadam se jos nicemu ali uvijek postoji tracak nade...samo mi nije jasno kako je test ispao negativan?!Meeh...uzivat cu...necu se jos veseliti unaprijed,da ne bi veselje splasnilo.

sjuskica3007
    18. Veljača 2016. 18:30

Moni_Ka

28. Dan i nema jos uvijek M…uff uff…ne nadam se jos nicemu ali uvijek postoji tracak nade…samo mi nije jasno kako je test ispao negativan?!Meeh…uzivat cu…necu se jos veseliti unaprijed,da ne bi veselje splasnilo.

Ma dok god ne dođe nije gotovo!
    Možda je preniska razina Bhcg pa je zato negativan!!!

wannababysomuch
    18. Veljača 2016. 17:29

Sto manje ocekujes prije ce bit.. drzimo figeee da ne dode M 😁😁

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Iwantalittleprincessorprince
    18. Veljača 2016. 19:09

Drage moje dugo se nisam javljala, nadam se da ste dobro trudilice :-)
    Moj dragi i ja radimo na bebici jos, sada 3 mjesec vec.
    Posto ja imam neredovite menstruacije i imala sam prosle godine operaciju ciste (jajnik ne taknut) imam jedan upitnik nad glavom, prosli cetvrtak (20 dan ciklusa) pojavilo mi se malo tamno smeđe krvi koja se svako malo pojavljuje samo na papiru ali od M nista :/ Ne znam sto da mislim, ima li koja od Vas iskustva sličnih? Nije mi se desavalo da tako dug period (tjedan dana) imam takvo "krvarenje ", a moji ciklusi zadnjih par mjeseci su 39 dana-30 dana-33 dana-26. Oprostite jer sam se raspisala, voljela bi cuti vase misljenje i savjete.

malo-sunce
    18. Veljača 2016. 19:48

Zene, trebam savjet, malo sam zbunjena. Danas mi je 10. dan ciklusa. Jutros sam imala osjecaj kao da sam se upiskila zbog puno sluzi, ispricavam se na izrazu 
    eh sad po Bilingsovoj metodi koju inace pratim to je simptom ovulacije, ali ne osjecam jajnike da me bole. Sluz bas i nije bila jako gusta, ali prerano mi je nekako za ovulaciju. Mislila sam da ju osjetim po jajniku i to je najcesce 17. ili 18. dan ciklusa. Sad me ovo jutros zbunilo

dr.dentistL
    18. Veljača 2016. 22:34

malo-sunce

Zene, trebam savjet, malo sam zbunjena. Danas mi je 10. dan ciklusa. Jutros sam imala osjecaj kao da sam se upiskila zbog puno sluzi, ispricavam se na izrazu 
    eh sad po Bilingsovoj metodi koju inace pratim to je simptom ovulacije, ali ne osjecam jajnike da me bole. Sluz bas i nije bila jako gusta, ali prerano mi je nekako za ovulaciju. Mislila sam da ju osjetim po jajniku i to je najcesce 17. ili 18. dan ciklusa. Sad me ovo jutros zbunilo

kod mene je tako svaki mjesec, tako isto krene sluz oko 1o tog dana ciklusa, tu je nekih jos 6 7 dana, i nestane, a 14 dan boli jajnik, valjda je to tako ok ☺ zato u akciju vec od danas 😆 kazu treba prije nego bol se pojavi u jajniku ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI