Drage moje dugo se nisam javljala, nadam se da ste dobro trudilice :-)
Moj dragi i ja radimo na bebici jos, sada 3 mjesec vec.
Posto ja imam neredovite menstruacije i imala sam prosle godine operaciju ciste (jajnik ne taknut) imam jedan upitnik nad glavom, prosli cetvrtak (20 dan ciklusa) pojavilo mi se malo tamno smeđe krvi koja se svako malo pojavljuje samo na papiru ali od M nista :/ Ne znam sto da mislim, ima li koja od Vas iskustva sličnih? Nije mi se desavalo da tako dug period (tjedan dana) imam takvo "krvarenje ", a moji ciklusi zadnjih par mjeseci su 39 dana-30 dana-33 dana-26. Oprostite jer sam se raspisala, voljela bi cuti vase misljenje i savjete.
Zene, trebam savjet, malo sam zbunjena. Danas mi je 10. dan ciklusa. Jutros sam imala osjecaj kao da sam se upiskila zbog puno sluzi, ispricavam se na izrazu
eh sad po Bilingsovoj metodi koju inace pratim to je simptom ovulacije, ali ne osjecam jajnike da me bole. Sluz bas i nije bila jako gusta, ali prerano mi je nekako za ovulaciju. Mislila sam da ju osjetim po jajniku i to je najcesce 17. ili 18. dan ciklusa. Sad me ovo jutros zbunilo
Ja jos uvijek nisam dobila i nemam nijedan pristic,lice mi je cisce nego inace...doduse nemam nikakve simptome ni nista,a osim toga ni ne bole me jajnici.Budem cekala ipak jos koji dan...
Hvala Ti Luki
Bas i mene zanima sta ce gin. Reci! Nikad nisam ovako bila uzbudena zbog ginekoloskog pregleda heheheh.
Minnie samo ti nama ostani :) I naravno javljaj sve o svojim tegobicama!
Moni_ka drzim fige jakoo jakooo!
Cure svima vama
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji