Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarajka
    21. Veljača 2016. 00:12

Moni_Ka, drzim fige! To mora biti to!
    BebaAna, cestitam i zelim ti skolsku trudnocu! 
    Selmica, tako mi je zao sto si morala proci kroz sve to, ali zato ce sreca i nagrada ubrzo stici, i sve ce to biti iza tebe! U medjuvremenu, tu smo da pruzimo podrsku! 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

@nci
    21. Veljača 2016. 01:50

Pozdrav drage ženice,trudilice! Evo i ja vam se želim pridružiti u iscekivanju plusica. Ja sam vec mama prekrasne petogodisnje curice sa kojom sam od prvog pokusaja ostala trudna. I sada smo pozelili bracu ili seku pa vec drugi ciklus nikako da upali. Prije mj dana sam pocela piti vrkutu i sada 26.2. ne ocekujemo M. Nadam se ugodnom druzenju sa vama u iscekivanju nasih plusica

@nci

malo-sunce
    21. Veljača 2016. 11:01

Moni_Ka jel ima novosti? 

Moni_Ka
    21. Veljača 2016. 12:09

Hahahah ma to se ja za veljacu tako tjesim...svejedno jos nisam dobila M...

Mallla
    21. Veljača 2016. 15:43

Moni_ka jesi radila test?
    @nci dobro dosla....sto prije docekala +!

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    21. Veljača 2016. 19:59

Pozdrav curke, ja sam nova ovdje i imam par pitanja za sve vas. Ne znam dali na pravom mjestu pitam jer se ne snalazim jos najbolje, ukoliko ne uputite me
    Ovako, zadnju mengu imala sam 4.2., ciklusi mi traju 28dana. Imala sam od 9.2.svaki drugi dan odnose sa namjerom da dobijemo bebu. Od jucer primjwcujem bolne grudi, gusti bijeli iscjedak, lice mi se ispristalo i neki pristici su jako bolni, isto tako primjwnu raspolozenja, kava mi se gadi a do nedavno sam ju obozavala. Zanima me vase misljenje dali sam trudna odnosno dali se mogi vec sad osjetit prvi simptomi? Hvala vam

Ivcy1306
    21. Veljača 2016. 20:17

BebaAna hvala ti! Nadam se da ce biti bebac :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.