Marulja, macina trava, ocajnica, gospin plast....to je sve ista biljka nego u narodu razliciti nazivi!
Cure pregled mi je tek 29.2 tako da imam ja jos do toga!
Srecom oko mene sad bas nema trudnica pa me ne opterecuje taj cudan osjecaj al vjerujem da bi reagirala isto da mi sad neko u obitelji dođe s tom vijesti!
url=https://lilypie.com]
Evo jos nisam dobila drage moje.Danas idem dva dana do zarucnika,posto brzo selim gore.Pa cu vam javiti stanje.Mozda i dobijem,mozda mi kasne jer s smrsavila dosta.Tako da nista jos ne znam...
Sjuskica, i ja sam cula za taj maca prah, rekla mi jedna med.sestra cijoj kcerki je preporucila ginekologica. I za Konopljiku....Vjeruj da vise ne znam sta bih pila.
Vavica, kod nas ima u DM-u. Proizvodi Tahirovic, on ima dosta tih biljnih preparata...
Draga, znam kako se osjecas kad cujes da je neko zatrudnio. Isto tako sam se i ja osjecala, kad saznam od svojih prijateljica da su trudne, neke i po drugi put. Cesto bih plakala, osjecala se kao da sam izuzetak.
Sve moje prijateljice imaju djecu a ja nemam. I jedne noci sam plakala i citala iskustva na ovom forum i odlucila da se registrujem. Od tada se mnogo bolje osjecam, radujem se uspjehu svake od vas, i sugurna sam da cemo sve uspjeti, i pomoci jedna drugoj, savjetima, razumjevanjem.
Najbitnije je da nas nasi muzevi podrzavaju kao i podrska koju pruzamo jedne drugoj!
dr.dentistL , pa ti si mi pravo blizu! Taman ako nabavim neku dobru travu, saljem ti!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Draga moje da se i ja ovdje prikljucim ko ja iscekujem taj dan za dvije crtice sto se kaze cekam kao ozebo sunce... 4 godine traje moja barba al jos neodustajem o umjetnoj i nerazmisljamo..... jer imamo nadu da Cemo je i ovako da dobijemo ako Bog da.... kad Bude za to odredjeno. .. ma ja Sam te cajeve Sve pila dzaba.... sad nista Samo praTim ovulaciju i to je to jer znam kad je ovulacija po bolovima ostalo Sam Sve batalila.... dao Bog svima nama uskoro | | da i Nase srce zaigra od srece
Pa et tako.... sad Sam bolje bila Sam totalno psihicki pala... Prvo Sam imala pogresnog ginekologa 2 godine imala Sam bolove I kad god bi otisla uvjek bi reko Sve je uredu i onda me jedna kolegica posavjetovala da prodjem kod njenog Dr jer je jednom isla samnom kad je vidjela hmm i onda Sam otisla kod ovoj sto Sam i sad kod njega kad Sam Dosla imala Cisti 5x6 cm onda mi dao tablete i svaki mjesec imala kontrolu i Objekt bi bilo na drugom jajniku cista a nema trudnoce e onda Sam Hormon test uradila Sve super moj muz isto ISO da se kontrolise Sve uredu.... I onda Sam dobila tablete jer mi menga bila uzasno po 3 mjeseca nisam imala.....E onda se otelo kontroli da Sam 3 mjeseca non stop imala.... I Dr reko na ovako vise nemoze ti moras na operaciju reko staaaaa Ce ga sad ....I Odem po uputnicu za bolnicu za Sve pretrage i onda mi objasnio da imam dvije maternice i da je Doslo na taj Stupanj da svaka ima funkciju kao jedna normalna......nisu mi mogli ni sa cim krvarenje da zaustave ja Sam tad plakala i dan i noc..... Tag od 3- ceg Termina Sam operisana i radili su Mi isto pregled jajnika i odstrana maternice i rekli mi desni jajnik i jajovod nefunkcionisu a lijevi radi 60% al mi je moj Dr reko da bi trebala mochte ostat u drugom stanju i dao mi je rok do Mai ako ni tad ne Bude vidjet cemo dalje sta.....izvini dugacko je Ali Sve Sam ukratko osisala. ...
Sortiraj odgovore
Najstariji