Marulja, macina trava, ocajnica, gospin plast....to je sve ista biljka nego u narodu razliciti nazivi!
Cure pregled mi je tek 29.2 tako da imam ja jos do toga!
Srecom oko mene sad bas nema trudnica pa me ne opterecuje taj cudan osjecaj al vjerujem da bi reagirala isto da mi sad neko u obitelji dođe s tom vijesti!

url=https://lilypie.com]
Evo jos nisam dobila drage moje.Danas idem dva dana do zarucnika,posto brzo selim gore.Pa cu vam javiti stanje.Mozda i dobijem,mozda mi kasne jer s smrsavila dosta.Tako da nista jos ne znam...
pročitala sam puno pozitivnih iskustava s tim čajevima, tak da i ja vjerujem u to, samo je vjerojatno potrebno vremena.
A oko mene, znači u mojoj obitelji nitko, ali u muževoj, šogorica i sestrična ostale trudne u isto vrijeme, sad već imaju bebe, onda nakon toga saznam da je žena od prijatelja koja ima 37 godina i puno problema, ostala trudna s četvrtim djetetom i to bez problema, a ima i pregrađenu maternicu i svašta nešto, onda jučer saznam da je još jedna muževa sestrična zatrudnila i to valjda isto od prve, i naravno da me to dira :( prvo, zato kaj se nisam uspjela prilagoditi u tu obitelj cijelu niti tamo gdje sam otišla živjet jer je malo mjesto i svi se znaju, a ja nemam nikoga, sva sreća radim u zagrebu i tu gdje radim imam najbolje prijatelje na svijetu, ali kad odem s posla je užasno, drugo, zato što očito svima oko mene bez problema ide cijeli život, tako bar izgleda, jedino se ja borim, svaki dan sam pod stresom kad dođem doma, svaki dam se iživciram skoro do plača i tako dalje, i čini mi se da beba ne želi meni zbog svega toga :(
...infinite dreams...
Sjuskica, i ja sam cula za taj maca prah, rekla mi jedna med.sestra cijoj kcerki je preporucila ginekologica. I za Konopljiku....Vjeruj da vise ne znam sta bih pila.
Vavica, kod nas ima u DM-u. Proizvodi Tahirovic, on ima dosta tih biljnih preparata...
Draga, znam kako se osjecas kad cujes da je neko zatrudnio. Isto tako sam se i ja osjecala, kad saznam od svojih prijateljica da su trudne, neke i po drugi put. Cesto bih plakala, osjecala se kao da sam izuzetak.
Sve moje prijateljice imaju djecu a ja nemam. I jedne noci sam plakala i citala iskustva na ovom forum i odlucila da se registrujem. Od tada se mnogo bolje osjecam, radujem se uspjehu svake od vas, i sugurna sam da cemo sve uspjeti, i pomoci jedna drugoj, savjetima, razumjevanjem.
Najbitnije je da nas nasi muzevi podrzavaju kao i podrska koju pruzamo jedne drugoj!
dr.dentistL , pa ti si mi pravo blizu! Taman ako nabavim neku dobru travu, saljem ti!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji