Moni_ka jesi radila test?
@nci dobro dosla....sto prije docekala +!
Moni_ka jesi radila test?
@nci dobro dosla….sto prije docekala +!
Nisam jos.Sutra cu.Taman sam stigla doma pa nisam stigla.Budem sutra kupila pa cu napraviti tako da rijesim dileme jer M nema pa nema...

url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke, ja sam nova ovdje i imam par pitanja za sve vas. Ne znam dali na pravom mjestu pitam jer se ne snalazim jos najbolje, ukoliko ne uputite me.
Ovako, zadnju mengu imala sam 4.2., ciklusi mi traju 28dana. Imala sam od 9.2.svaki drugi dan odnose sa namjerom da dobijemo bebu. Od jucer primjwcujem bolne grudi, gusti bijeli iscjedak, lice mi se ispristalo i neki pristici su jako bolni, isto tako primjwnu raspolozenja, kava mi se gadi a do nedavno sam ju obozavala. Zanima me vase misljenje dali sam trudna odnosno dali se mogi vec sad osjetit prvi simptomi? Hvala vam
Hm mislim da nisi jer ako si imala mengu 4.2 a ovulaciju nekih 14 dana kasnije..znači 18.2 ti je bila ovulacija tako da sumnjam da si trudna i ako su simptomi dosta slični..najbolje je da napraviš test tamo za 2 tjedna.. ništa nije nemoguće ..i meni su simptomi već tu a trudna sam 3 tj..držim fige da beban bude...💖👼
Beba
Pozdrav curke, ja sam nova ovdje i imam par pitanja za sve vas. Ne znam dali na pravom mjestu pitam jer se ne snalazim jos najbolje, ukoliko ne uputite me.
Ovako, zadnju mengu imala sam 4.2., ciklusi mi traju 28dana. Imala sam od 9.2.svaki drugi dan odnose sa namjerom da dobijemo bebu. Od jucer primjwcujem bolne grudi, gusti bijeli iscjedak, lice mi se ispristalo i neki pristici su jako bolni, isto tako primjwnu raspolozenja, kava mi se gadi a do nedavno sam ju obozavala. Zanima me vase misljenje dali sam trudna odnosno dali se mogi vec sad osjetit prvi simptomi? Hvala vam
Dobro dosla medju trudilice :)
Ja ti cuvam fige da plusic bude pocetkom sljedeceg mjeseca, 😊
Za simptome je jos rano po meni, ali nikad ne znas, imas djevojaka koje su zatrudnile odmah poslije M, jer hormoni su cudo 😊 javljaj nam lijepe vijesti
Pusaaa

Drage moje,ja imam dojam da sam zaista trudna.Znaci,scena danas (i meni je smijesno),okrecem tv,gledam sta ima i naidjem na crtani (radi se o onim zutima,malci kako li vec,minionsi ) i jednostavno se rastuzim i rasplacem na scenu,a inace nikad ne placem na crtice.Zarucnik je prvo mislio da je on nesto krivo napravio,a onda je rekao da sam zadnjih dana i tako "drugacija".Inace nisam osoba koja se lako rasplace (mozda to i ne valja,ne znam),ali zadnja dva tri dana mene tako emocije pucaju da se sad znam smijat a za 2 min dobijem sizofreniju,recimo zbog gluposti...ja nesto slozim neko pomakne milimetar i ja sizim,onda mi se place bez razloga,onda za 5 min. sve u redu ponovo...
Monika, ista stvar je kod mene. Gledala sam inspektora rexa i u sceni je pogledao curicu jednu i ona ga zagrlila a ja ronim suze, mada kod mene je drugacije jer ja tek trebam dobiti pa sam malo skepticna da nisam umislila sve!!
Dr.dentist hvala na dobrodoslici.. Eto nadam se da mene peru simptomi vec sad
Javim vam sve pocetkom sljedeceg mjeseca!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji