Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    21. Veljača 2016. 20:18

I da cestitam na trudnoci

Moni_Ka
    22. Veljača 2016. 01:02

Drage moje,ja imam dojam da sam zaista trudna.Znaci,scena danas (i meni je smijesno),okrecem tv,gledam sta ima i naidjem na crtani (radi se o onim zutima,malci kako li vec,minionsi ) i jednostavno se rastuzim i rasplacem na scenu,a inace nikad ne placem na crtice.Zarucnik je prvo mislio da je on nesto krivo napravio,a onda je rekao da sam zadnjih dana i tako "drugacija".Inace nisam osoba koja se lako rasplace (mozda to i ne valja,ne znam),ali zadnja dva tri dana mene tako emocije pucaju da se sad znam smijat a za 2 min dobijem sizofreniju,recimo zbog gluposti...ja nesto slozim neko pomakne milimetar i ja sizim,onda mi se place bez razloga,onda za 5 min. sve u redu ponovo...

Ivcy1306
    22. Veljača 2016. 07:00

Monika, ista stvar je kod mene. Gledala sam inspektora rexa i u sceni je pogledao curicu jednu i ona ga zagrlila a ja ronim suze, mada kod mene je drugacije jer ja tek trebam dobiti pa sam malo skepticna da nisam umislila sve!! 
    Dr.dentist hvala na dobrodoslici.. Eto nadam se da mene peru simptomi vec sad 
    Javim vam sve pocetkom sljedeceg mjeseca!

vavica7625
    22. Veljača 2016. 08:32

ajme cure, nadam se da bude bio plusss!!!!! :)

vama koje ste dobile plus, čestitam i želim sretnu i školsku trudnoću! :)

mi krenuli u akciju, nije još bila ovulacija, ali nadam se da 15.3. neće doći menga :) 
    moram priznat da sam ovaj put opuštena, da dragi ne inicira seks, ja bi zaboravila :)

...infinite dreams...

dr.dentistL
    22. Veljača 2016. 08:47

Moni_Ka  javljaj nam se, da li je dan prekrasno poceo :) 

Vavica ja i ti cemo se 15.03. zajedno radovati, hope so, i ja je bas tada (NE) ocekujem, od danas akcija hihihihi

Ivcy cuvam fige do pocetka mjeseca, jedan plusic za 8.mart :)

Ivcy1306
    22. Veljača 2016. 09:57

Monika javi rezultate ako si radila test! 

Moni_Ka
    22. Veljača 2016. 10:51

Normalno da cu javiti,danas cu ici kupiti test.Ali se mislim da li da ga radim odma popodne ili sutra ujutro?

Ivcy1306
    22. Veljača 2016. 11:12

Kazu da je jutarnji urin najbolji pokazatelj, pa moj savjet ujutro. Medjutim ako ne mozes cekati vise napravi ga popodne! Drzim fige 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.