Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Veljača 2016. 15:43

Moni_ka jesi radila test?
    @nci dobro dosla....sto prije docekala +!

@nci
    21. Veljača 2016. 18:50

MajaSocka hvala

@nci

Moni_Ka
    21. Veljača 2016. 19:35

MajaSocka

Moni_ka jesi radila test?
    @nci dobro dosla….sto prije docekala +!

Nisam jos.Sutra cu.Taman sam stigla doma pa nisam stigla.Budem sutra kupila pa cu napraviti tako da rijesim dileme jer M nema pa nema...

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    21. Veljača 2016. 19:59

Pozdrav curke, ja sam nova ovdje i imam par pitanja za sve vas. Ne znam dali na pravom mjestu pitam jer se ne snalazim jos najbolje, ukoliko ne uputite me
    Ovako, zadnju mengu imala sam 4.2., ciklusi mi traju 28dana. Imala sam od 9.2.svaki drugi dan odnose sa namjerom da dobijemo bebu. Od jucer primjwcujem bolne grudi, gusti bijeli iscjedak, lice mi se ispristalo i neki pristici su jako bolni, isto tako primjwnu raspolozenja, kava mi se gadi a do nedavno sam ju obozavala. Zanima me vase misljenje dali sam trudna odnosno dali se mogi vec sad osjetit prvi simptomi? Hvala vam

BebaAna
    21. Veljača 2016. 20:09

Hm mislim da nisi jer ako si imala mengu  4.2 a ovulaciju nekih 14 dana kasnije..znači 18.2 ti je bila ovulacija tako da sumnjam da si trudna i ako su simptomi dosta slični..najbolje je da napraviš test tamo za 2 tjedna.. ništa nije nemoguće ..i meni su simptomi već tu a trudna sam 3 tj..držim fige da beban bude...💖👼

Beba

dr.dentistL
    21. Veljača 2016. 22:52

Ivcy1306

Pozdrav curke, ja sam nova ovdje i imam par pitanja za sve vas. Ne znam dali na pravom mjestu pitam jer se ne snalazim jos najbolje, ukoliko ne uputite me
    Ovako, zadnju mengu imala sam 4.2., ciklusi mi traju 28dana. Imala sam od 9.2.svaki drugi dan odnose sa namjerom da dobijemo bebu. Od jucer primjwcujem bolne grudi, gusti bijeli iscjedak, lice mi se ispristalo i neki pristici su jako bolni, isto tako primjwnu raspolozenja, kava mi se gadi a do nedavno sam ju obozavala. Zanima me vase misljenje dali sam trudna odnosno dali se mogi vec sad osjetit prvi simptomi? Hvala vam

Dobro dosla medju trudilice :) 
    Ja ti cuvam fige da plusic bude pocetkom sljedeceg mjeseca, 😊 
    Za simptome je jos rano po meni, ali nikad ne znas, imas djevojaka koje su zatrudnile odmah poslije M, jer hormoni su cudo 😊 javljaj nam lijepe vijesti
    Pusaaa

Ivcy1306
    21. Veljača 2016. 20:17

BebaAna hvala ti! Nadam se da ce biti bebac :)

Ivcy1306
    21. Veljača 2016. 20:18

I da cestitam na trudnoci

Moni_Ka
    22. Veljača 2016. 01:02

Drage moje,ja imam dojam da sam zaista trudna.Znaci,scena danas (i meni je smijesno),okrecem tv,gledam sta ima i naidjem na crtani (radi se o onim zutima,malci kako li vec,minionsi ) i jednostavno se rastuzim i rasplacem na scenu,a inace nikad ne placem na crtice.Zarucnik je prvo mislio da je on nesto krivo napravio,a onda je rekao da sam zadnjih dana i tako "drugacija".Inace nisam osoba koja se lako rasplace (mozda to i ne valja,ne znam),ali zadnja dva tri dana mene tako emocije pucaju da se sad znam smijat a za 2 min dobijem sizofreniju,recimo zbog gluposti...ja nesto slozim neko pomakne milimetar i ja sizim,onda mi se place bez razloga,onda za 5 min. sve u redu ponovo...

Ivcy1306
    22. Veljača 2016. 07:00

Monika, ista stvar je kod mene. Gledala sam inspektora rexa i u sceni je pogledao curicu jednu i ona ga zagrlila a ja ronim suze, mada kod mene je drugacije jer ja tek trebam dobiti pa sam malo skepticna da nisam umislila sve!! 
    Dr.dentist hvala na dobrodoslici.. Eto nadam se da mene peru simptomi vec sad 
    Javim vam sve pocetkom sljedeceg mjeseca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI