Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moni_Ka
    18. Veljača 2016. 21:44

Ja jos uvijek nisam dobila i nemam nijedan pristic,lice mi je cisce nego inace...doduse nemam nikakve simptome ni nista,a osim toga ni ne bole me jajnici.Budem cekala ipak jos koji dan...

dr.dentistL
    18. Veljača 2016. 22:36

Moni_Ka

Ja jos uvijek nisam dobila i nemam nijedan pristic,lice mi je cisce nego inace…doduse nemam nikakve simptome ni nista,a osim toga ni ne bole me jajnici.Budem cekala ipak jos koji dan…

Ponovi test za koji dan, drzim fige da ne dodje ☺ javljaj :)

Mallla
    18. Veljača 2016. 23:05

Hvala Ti Luki 
    Bas i mene zanima sta ce gin. Reci! Nikad nisam ovako bila uzbudena zbog ginekoloskog pregleda heheheh.

Minnie samo ti nama ostani :) I naravno javljaj sve o svojim tegobicama!

Moni_ka drzim fige jakoo jakooo!

Cure svima vama 

sarajka
    18. Veljača 2016. 23:16

MajaSocka

Hvala Ti Luki 
    Bas i mene zanima sta ce gin. Reci! Nikad nisam ovako bila uzbudena zbog ginekoloskog pregleda heheheh.

Minnie samo ti nama ostani :) I naravno javljaj sve o svojim tegobicama!

Moni_ka drzim fige jakoo jakooo!

Cure svima vama 

MajaSocka, sretno sutra  i javi nam kako je bilo!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI