Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vavica7625
    22. Veljača 2016. 08:32

ajme cure, nadam se da bude bio plusss!!!!! :)

vama koje ste dobile plus, čestitam i želim sretnu i školsku trudnoću! :)

mi krenuli u akciju, nije još bila ovulacija, ali nadam se da 15.3. neće doći menga :) 
    moram priznat da sam ovaj put opuštena, da dragi ne inicira seks, ja bi zaboravila :)

...infinite dreams...

dr.dentistL
    22. Veljača 2016. 08:47

Moni_Ka  javljaj nam se, da li je dan prekrasno poceo :) 

Vavica ja i ti cemo se 15.03. zajedno radovati, hope so, i ja je bas tada (NE) ocekujem, od danas akcija hihihihi

Ivcy cuvam fige do pocetka mjeseca, jedan plusic za 8.mart :)

vavica7625
    22. Veljača 2016. 10:28

dr.dentistL

Moni_Ka  javljaj nam se, da li je dan prekrasno poceo :) 

Vavica ja i ti cemo se 15.03. zajedno radovati, hope so, i ja je bas tada (NE) ocekujem, od danas akcija hihihihi

Ivcy cuvam fige do pocetka mjeseca, jedan plusic za 8.mart :)

onda zajedno idemo pozitivno i da bog da obadvije dobimo plusic!!! :-) :-) :-) :-)

...infinite dreams...

Ivcy1306
    22. Veljača 2016. 09:57

Monika javi rezultate ako si radila test! 

Moni_Ka
    22. Veljača 2016. 10:51

Normalno da cu javiti,danas cu ici kupiti test.Ali se mislim da li da ga radim odma popodne ili sutra ujutro?

Ivcy1306
    22. Veljača 2016. 11:12

Kazu da je jutarnji urin najbolji pokazatelj, pa moj savjet ujutro. Medjutim ako ne mozes cekati vise napravi ga popodne! Drzim fige 

Moni_Ka
    22. Veljača 2016. 12:29

E pa necu ga raditi...upravo sam dobila M. Ma i pretpostavila sam da je zbog toga jer sam smrsavila dosta pa se poremetilo sve .Vise srece drugi put.

sjuskica3007
    22. Veljača 2016. 12:45

Moni_Ka

E pa necu ga raditi…upravo sam dobila M. Ma i pretpostavila sam da je zbog toga jer sam smrsavila dosta pa se poremetilo sve .Vise srece drugi put.

Draga,nemoj biti tužna;bit će....
    Htjela sam ti napisati da ono plakanje na crtić i nije neki simptom...na nesreću,gotovo svi simptomi trudnoće su identični PMS-u! Ja sam bila trudna dva mjeseca i imala mjesečnicu pa osim nekih mirisa i umora i nemogu spomenuti neke simptome.
    Bebu sam izgubila nažalost,ali idemo dalje

Tako da i ta mjesečnica i izostanak iste nije neki 100%-tni  simptom....i to što si napisala da osjećaš da si trudna...mi žene si od toliko želje za bebom stvorimo taj osjećaj,simptome koje smo možda uvijek imale,a do sad im nismo obraćale pozornost!!!
    Ja sam nakon skoro dvije godine rada na bebi odustala od praćenja simptoma i teorija! Jer ako bih to gledala,sa mojim simptomima PMS-a bila bih trudna svaki mjesec!!!

SAD HRABRO I USTRAJNO DALJE!!!! I SAMO OPUŠTENO!!!!!

sarajka
    22. Veljača 2016. 12:51

Moni_Ka

E pa necu ga raditi…upravo sam dobila M. Ma i pretpostavila sam da je zbog toga jer sam smrsavila dosta pa se poremetilo sve .Vise srece drugi put.

Moni_Ka, znam da si se razocarala ali to ne znaci da vec sljedeci mjesec neces ugledati +. Pokusaj se opustiti, i nemoj nista pratiti ovaj mjesec tako sam bar ja odlucila. Uspjecemo, vidjeces!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI