Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Veljača 2016. 19:14

Vavica piski ti trakice, ako te ne opterecuje puno razmisljanje o njima zasto ne, najbolje znas sta ti i kako odgovara. Najvaznije da nije opterecenje! Meni su trakice super dosle da skontam kad mi je ovulacija i da zapravo seta! Tako da po meni su dosta korisne...al sam u zadnje vrime pocela forsirat sex u te dane a nista sto se forsira ne izadje na dobro! 
    A sad evo ovaj ciklus nista ne gledam i ne pratim a moram priznat da je odma i sex bolji....

url=https://lilypie.com]

Moni_Ka
    17. Veljača 2016. 19:50

Ja bih trebala dobiti sutra,medjutim nista ne osjecam niti me bole ledja kao inace a niti me bole jajnici.Lice mi je za divno cudo cisto i bez ijednog pristica,sto inace nikad  nije u doba kada trebam dobiti.Uff....samo se nadam da i necu dobiti,ali opet mozda i dodu za koji dan,pa si ne zelim davati laznu nadu...

LuKi5
    17. Veljača 2016. 20:28

Majo, zelim ti svu srecu na pregledu. Ja sam kao malo dijete koje ceka koju ce igracku dobiti u kinder surprise jaju kad idem kod ginekologinje haha Uvijek neka iznenadenja 
    Nadam se da ce ti prehlada brzo proci. Meni pomognu oni bomboni od mentola za ublazavanje simptoma. 

Vavica, hvala ti :) Pila sam stvarno svega I svacega od prirodnih pripravaka do tableta, estrogen, progesteron, razne vrste kontraceptiva, trenutno pijem najslabije moguce kontracepcijske koje mi koliko toliko sprijecavaju povratak tumora, ali mi nisu dovoljno jake za ublazavanje svega sto PCOS cini organizmu, a ne smijem piti jace, takoder pijem tablete za stitnjacu, to od terapija vezanih za hormone trosim....Dobro dodu trakice da znas na cemu si sa samim ciklusom, ako te ne opterecuju samo ti njih piski :)) 

leonaaa,  Drago mi je da si nam se javila :)) Biti ce jednog dana braco ili seka. Imam jos vremena  :) Kako si ti? 

14.06.2014. L ♥

Marcela77
    18. Veljača 2016. 00:29

Pozdrav cure , imam jedno pitanje pa ako itko ima sličan problem ili je imao…bilo bi mi drago da pomognete sa savijetima….radimo na bebici godinu i pol, i u međuvremenu sam imala dvije biokemijske trudnoće…ginek. me poslala na sve žive pretrage i sve je u redu…na sv. duhu sam dobila preporuku od doktora da ja i suprug uzimamo folate 800 MCG/DAN…e sad, problem je što nigdje ne mogu pronaći u ljekarni od 800 MCG, ima samo od 400-solgar i 600twinlab mcg…pošto već imam doma od 400 odlučila sam piti po dvije, a isto tako dati i suprugu…iskreno mislim da je to malo previše, ali ako tako doktor kaze …kakva su vaša iskustva sa folatima? hvala Vam na odgovoru 

Marcela77

minnie25
    18. Veljača 2016. 00:32

Moni_ka ja ti od srca zelim da ti ne dode - i kao i ostalim curama da se sto prije tipkamo van ove teme 
    To zelim svima vama dame moje! Duboko se nadam da ce brzo pasti u zaborav svi problemi koji vas muce! 

Ja sam bila uvjerena da nece biti plusic jer me probadao trbuh (bome ni sad nije nista slabije) kao da cu dobit M i cak me malo donji dio leda probada. Bas osjecaj kao da je bol i od ispred i od iza ako razumijete mene traljavu sta govorim haha Nijanse u boli izmedu M i ovoga su mi skoro pa nezamjetne, osim u donjem dijelu leda. I lagano napuhnuti trbuh tocno di su jajnici. Nikakvih simptoma osim toga nema. 

Znam da je meni lako sad reci opustite se kad me sreca opalila posred cela prije nego sto sam uopce stigla reagirati i reci hvala na daru s neba, ali uzivajte koliko god same sebi mozete dozvoliti i opustite se isto toliko. 
    Zivot pise razne price, i neka sam blesava i ludo optimisticna ali ja i dalje vjerujem samo u sretne krajeve. 
    Tu sam, pratit cu vas i dalje i znajte da iako sam kratko na forumu da cu vam biti podrska i kad je dobro i lose, ako vam to ista znaci...

minnie25
    18. Veljača 2016. 00:39

Marcela77 - evo iskreno ja sam jako veliki control freak i cim sam krenula raditi na djetetu prekopala sam sve strucne casopise u potrazi za potrebnim kolicinama svih vitamina i minerala u nasem tijelu. 
    Kad je u pitanju folna kiselina, u stanju prije zaceca i kroz prvo tromjesjecje preporucena dnevna doza za zenu je izmedu 400 i 800 mikrograma dnevno. 
    U preporuci su ti bile sljedece tablete: 
    Solgar - Folacin (400 mikrograma) 
    Twinlab - Folna kiselina (600 mikrograma) 
    Kal- Folna kiselina + B12 (800 mikrograma) 

Kal ti ima tu preporucenu dozu u jednoj tableti, sa strane tvojeg lijecnika, iako iskreno ja nisam nikad tu marku koristila pa ju ja osobno nit ne mogu preporuciti, ali valjda ti strucnjaci znaju. 
    Maksimalna dnevna doza koji ne smijes prekoraciti je 1000 mikrograma. 
    Eto, nadam se da sam ti pomogla...

vavica7625
    18. Veljača 2016. 08:46

pa zasad me ne opterećuju, ajmo reć da sam zasad opuštena, al vidjet ćemo kad nastupe plodni dani...
    Moni_ka nadam se da nećeš dobit mengu! :)
    Luki, ajme baš mi je žao :( kako uspijevaš biti toliko pozitivna??? hvala što to prenašaš ovdje, baš neka pozitivna energija :) 
    sarajka, niti ja nisam sigurna u te trakice jer ih koristim tek dva mjeseca i uspjele su me skroz zbuniti, ali vidjet ćemo ovaj mjesec, naručila sam drugačije pa mi možda budu bolje, sve me strah kad ću ić na pretrage kaj će mi reć jer ja imam užasnu ginekologicu, ona je jedva čekala sam da me pošalje u bolnicu da ona ne mora ništa. Moram vam ispričat kaj mi je rekla na zadnja dva pregleda, znači prije godinu dana kad sam bila kad sam ju pitala da kak da točno odredim ovulaciju jer nemrem ju prepoznat kod sebe, ona je rekla ovako: pa to ti se računa u sredini ciklusa, ono nešto prije menstruacije, mislim da oko 14 dana, ma ako nisi sigurna kupi trakice, ginekologica koja je zavšila fakultet mi je to rekla!!! a sad u prvom mjesecu kad sam bila i kad sam joj rekla da sam kupila trakice al da mi  nisu pokazale jednako tamnu ili tamniju crtu od kontrolne, ona meni kaže: to ti nije bitno, pa najbitnije je da ti se pokaže druga crtica, a ja velim pa skoro uvijek je druga crta prisutna, a ona pa šta onda hoćeš, vidiš da je sve u redu!! znači, majke mi to je rekla, ja sam bila šokirana, to je ginekologica u zaprešiću, ne znam dal ima koja cura ovdje iz zaprešića...uglavnom, prestrašno!

...infinite dreams...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.