Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    16. Veljača 2016. 17:06

Minnie pa bravo, Draga....neka je plusic tuu...jeeejjjj pa to je prvi u ovom misecu! Ajooojjj! Cestitam! Neka bude uredna trudnoca i zdrava bebica!

Evo da nastavim na ovu pricu o dodatcima za poboljsanje mogucnosti za zacece. Npr. Prenatal je na mene dobro djelovao do negdi pola bocice, prije toga mi sjuskica govorila kako ima nuspojave u vezi sa stolicom a meni nista ja sva happy i na kraju doceka to isto mene doceka.....al eto nista strasno. Doduse bas sam biser, testovi mi pokazali da mi fali samo magnezij a sve drugo imam u organizmu i ja pila prenatale umisto samo ono sto mi fali a to je magnezij! Eto sta pricat!

A Luki ti si zivi dokaz da je priroda cudo...da ti da srecu kad se najmanje nadas!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    16. Veljača 2016. 17:19

Cestitke minnie ❤❤💕❤❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

sjuskica3007
    16. Veljača 2016. 17:37

Bravo minnie!!!! Čestitke od  !!!
    Kako volim kad dođete i odmah odete sa ovog pdf-a!!!!!

vavica7625
    16. Veljača 2016. 17:41

Ajme minnie cestitam!!!!! uzivaj sad i zelim ti svu srecu svijeta!! :-) nekako se onda i ja bolje osjecam kad vidim da ima pluseva! :-) 

...infinite dreams...

minnie25
    16. Veljača 2016. 18:46

Hvala vam svima na predivnim zeljama!! Glavu gore, nadam se da ce i vama ubrzo jedan plusic namamiti osmijeh na lice 

sarajka
    16. Veljača 2016. 19:10

Cestitam minnie25!    Zelim ti svu srecu, i skolsku trudnocu! Bas si me obradovala! Divno je cuti takve vijesti!  Uzivaj, i nemoj nas zaboraviti!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

malo-sunce
    16. Veljača 2016. 19:22

Minnie cestitke od srca 
    uzivaj sad u svakom trenutku i nek ti sve bude u redu! A mi zene idemo dalje, vrijeme je da krene s plusicima, dugo nije 

• loolita
    16. Veljača 2016. 19:29

Čestitke!!!!!!! Sada uživaj u tom daru, želim vam puno sreće, zdrava i dječjeg smijeha!!!! 

Veja
    16. Veljača 2016. 19:49

Minnie25, cestitke na plusicu, da bude zdrava i skloska trudnoca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI