Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    16. Veljača 2016. 19:22

Minnie cestitke od srca 
    uzivaj sad u svakom trenutku i nek ti sve bude u redu! A mi zene idemo dalje, vrijeme je da krene s plusicima, dugo nije 

• loolita
    16. Veljača 2016. 19:29

Čestitke!!!!!!! Sada uživaj u tom daru, želim vam puno sreće, zdrava i dječjeg smijeha!!!! 

Veja
    16. Veljača 2016. 19:49

Minnie25, cestitke na plusicu, da bude zdrava i skloska trudnoca 

LuKi5
    16. Veljača 2016. 20:30

Minnie25, pa cestitam od srca...Zelim ti ugodnu I skolsku T! 

Sarajka, kad je bila suhoca u pitanju sam kukala da sto nije vlazno, a sad kukam sto nije suho hahaha Nikako na zelenu granu :P 

Majo, moj povratak medu trudilice ce ipak morati jos pricekati :( Obavila pregled kod gin. Lijevi jajnik jos manji nego prije, jedva ga je nasla, mislila je da su mi ga cijelog izvadila, ali se komadic nekako prikazao nakon pritiskanja I natezanja...Moram pravac dijabetologu, vrlo vjerojatno cu zavrsiti na inzulinu zbog pada secera koji je sve ucestaliji, ali bar su se hormoni stitnjace malo unormalili  U 3. Mj. moram raditi PAPU, a dotad obavit pregled kod endokrinologa dijabetologa, jer mi ovi biseri nisu kontrolirali uopce secer sve ove godine I sad je nastalo sr*nje.
    Kako si mi ti draga? 

14.06.2014. L ♥

minnie25
    16. Veljača 2016. 21:05

Sta drugo reci nego hvala svima vama na lijepim zeljama! Nadam se da si ubrzo pisemo i na drugim temama 

Moni_Ka
    16. Veljača 2016. 21:08

Minnie cestitam od srca!Bas mi je drago zbog tebe.
    A mi,drage moje,pokusavajmo i dalje...i mi cemo uskoro u plusu bit,ne sumnjam.

Mallla
    17. Veljača 2016. 12:34

A joj Luki  Bas mi je zao! Nikako da te napuste silni problemi...Zelim ti srecu s daljnim pregledima i da se sve to brzo normalizira!
    Ja sam dobro, prehlada me i dalje drzi al sve je to podnosljivo! Za tjedan ipo mi je pregled kod gin. Pa jedva cekam!

url=https://lilypie.com]

vavica7625
    17. Veljača 2016. 16:53

Luki, bit ce sve u redu! sretno s pregledima! A jel pijes ti nesto za reguliranje hormona?  Meni je evo menga gotova, od danas krecemo u akciju, al ovaj put cemo svaki drugi dan pa se mozda posreci! rekla sam da necu piskit trakice, al moram, nemrem izdrzat.

...infinite dreams...

leonaaa
    17. Veljača 2016. 19:13

Curke, duugo me nije bilo, s vremena na vrijeme svratim ovdje i vidim da Vas još uvijek ima... 
    Puno najiskrenijih virtualnih zagrljaja za novu trudnicu Minnie, neka je sa srećom! 

MajaSocka, čitala sam šta se desilo, taj +, pa poslije minusi...vjerujem da nije lako, ali glavu gore..doći će pravo vrijeme.. 
    Luki, ti si toliko divna osoba, uz sve probleme koje imaš, uvijek nađeš riječi utjehe za druge ljude.. Uzivaj sa svojom jednom srećicom, druga će doći kad-tad!.. 

Svima puno pozdrava šaljem i dobrih želja.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.