Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moni_Ka
    16. Veljača 2016. 00:14

Hvala svima na cestitkama curke.  I brojim jos neka dva do tri dana do uzasne M...uff...no dobro,kako je tako je  Doci ce dan kad cu i ja ugledati taj pluuusic,bitno da sve drugo stima.Vama ostalima takodjer zelin srecu u pokusajima, jer em sta se kaze da je veljaca zenski mjesec, em sta je mjesec ljubavi,tako da drage moje tko zna sta nas ceka iduci mjesec...

vavica7625
    16. Veljača 2016. 08:37

Moni_ka čestitam! možda ti sada bude i lakše opustiti se i plusić dođe odmah :)

Ovaj mjesec ćemo probati onda bez ikakvih ulja i lubrikanata pa da vidimo, je da će biti malo teže, ali nema veze...Možda baš bude sreće :) 

kaj se tiče preparata i toga, ja mislim da je dobro kaj ja uzimam prenatal jer se zbilja hranim loše, tj. neredovito, većinom zbog toga kaj nemam svoju kuhinju i onda mi se ni neda previše nakuhavati i nemrem jesti ono kaj bi ja htjela, mislim da mi ne škodi. 

A ovo za čudo prirode je istina, kroz cijeli život se paziš da ne zatrudniš, i opsjednut si time jer su nas naravno učili da je moguće zatrudniti i od gledanja, i onda kad to zbilja želiš vidiš da to nije baš tako lako...

...infinite dreams...

• loolita
    16. Veljača 2016. 09:50

Moni_Ka čestitam!!! Uživajte sada, bebica će doći

Ja isto odustala od čajeva, također mislim da mi se sve poremetilo...7 dana sam imala smeđi iscjedak, izgleda da ću tek danas procurit...

Cure moje, najbolje bi bilo kada ne bi imale svakakvih problema i mogle se opustiti, ali nažalost takav je svijet oko nas, pokvaren...i zbog tih drugih (čitajate NEBITNIH) ljudi imamo ovake probleme oko trudnoća...

• loolita
    16. Veljača 2016. 09:52

Ali u inat svim tim ljudima, GLAVU GORE, idemo u nove pobjede

wannababysomuch
    16. Veljača 2016. 13:33

Pozz drage moje..evo da se i ja javim..hehe dosla i moja vhestica M .. nakon 5 dana kasnjenja..tj ovisi kak se uzme.. kaj ste vi sve pokusale nebi li vam to olaksalo zaceca.. ja planiram femisan pokusati.. pa cu vidjeti hoce li pomoci.. Moni Ka cestitke uzivaj sad s dragim sto vise.. pa da vidis plusica kak ce biti ;))

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

minnie25
    16. Veljača 2016. 15:29

Lijepe moje, ja sam uistinu jedna velika sretnica!! Evo ruke mi se tresu od uzbudenja  Nisam ni dosla na forum, a plusic mi se vec danas pokazao  Srce mi je veliko ko kuca. Znam kolika sam sretnica jer je uspjelo iz prve! 
    Svima vama jedno veliko hvala, nevjerovatno kolika ste podrska i zbilja vam od srca zelim svu srecu i nadam se da cemo se uskoro druziti i u drugim temama. Pratit cu vas i dalje! 
    Glavu gore, mislit cu na vas i zelim vam cim prije da ugledate svoj plusic i da osjetite ono sto ja sada osjecam! 

Rozalija
    16. Veljača 2016. 16:03

minnie25

Lijepe moje, ja sam uistinu jedna velika sretnica!! Evo ruke mi se tresu od uzbudenja  Nisam ni dosla na forum, a plusic mi se vec danas pokazao  Srce mi je veliko ko kuca. Znam kolika sam sretnica jer je uspjelo iz prve! 
    Svima vama jedno veliko hvala, nevjerovatno kolika ste podrska i zbilja vam od srca zelim svu srecu i nadam se da cemo se uskoro druziti i u drugim temama. Pratit cu vas i dalje! 
    Glavu gore, mislit cu na vas i zelim vam cim prije da ugledate svoj plusic i da osjetite ono sto ja sada osjecam! 

Cestitam na plusicu!  I ja se nadam da bude se i nama ostalima tak posrecilo kak se je i tebi. 

url=http://lilypie.com]

Anchy30
    16. Veljača 2016. 16:06

minnie25

ČESTITAM TI OD !!!ŽELIM TI UREDNU I ŠKOLSKU T!!!!!!
    Ostalima koje su dobile M kao i ja sama...glavu gore i idemo dalje!! 

Anchy30

dr.dentistL
    16. Veljača 2016. 18:05

minnie25

so happy for u :D     zelim ti lijepu trudnocu i zdravu bebicu od srca ,

i nadam se da cemo ti se brzo pridruziti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI