Pozz drage moje..evo da se i ja javim..hehe dosla i moja vhestica M .. nakon 5 dana kasnjenja..tj ovisi kak se uzme.. kaj ste vi sve pokusale nebi li vam to olaksalo zaceca.. ja planiram femisan pokusati.. pa cu vidjeti hoce li pomoci.. Moni Ka cestitke uzivaj sad s dragim sto vise.. pa da vidis plusica kak ce biti ;))
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Lijepe moje, ja sam uistinu jedna velika sretnica!! Evo ruke mi se tresu od uzbudenja Nisam ni dosla na forum, a plusic mi se vec danas pokazao Srce mi je veliko ko kuca. Znam kolika sam sretnica jer je uspjelo iz prve!
Svima vama jedno veliko hvala, nevjerovatno kolika ste podrska i zbilja vam od srca zelim svu srecu i nadam se da cemo se uskoro druziti i u drugim temama. Pratit cu vas i dalje!
Glavu gore, mislit cu na vas i zelim vam cim prije da ugledate svoj plusic i da osjetite ono sto ja sada osjecam!
Minnie pa bravo, Draga....neka je plusic tuu...jeeejjjj pa to je prvi u ovom misecu! Ajooojjj! Cestitam! Neka bude uredna trudnoca i zdrava bebica!
Evo da nastavim na ovu pricu o dodatcima za poboljsanje mogucnosti za zacece. Npr. Prenatal je na mene dobro djelovao do negdi pola bocice, prije toga mi sjuskica govorila kako ima nuspojave u vezi sa stolicom a meni nista ja sva happy i na kraju doceka to isto mene doceka.....al eto nista strasno. Doduse bas sam biser, testovi mi pokazali da mi fali samo magnezij a sve drugo imam u organizmu i ja pila prenatale umisto samo ono sto mi fali a to je magnezij! Eto sta pricat!
A Luki ti si zivi dokaz da je priroda cudo...da ti da srecu kad se najmanje nadas!
url=https://lilypie.com]
Cestitke minnie ❤❤💕❤❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bravo minnie!!!! Čestitke od !!!
Kako volim kad dođete i odmah odete sa ovog pdf-a!!!!!
Ajme minnie cestitam!!!!! uzivaj sad i zelim ti svu srecu svijeta!! :-) nekako se onda i ja bolje osjecam kad vidim da ima pluseva! :-)
...infinite dreams...
Hvala vam svima na predivnim zeljama!! Glavu gore, nadam se da ce i vama ubrzo jedan plusic namamiti osmijeh na lice
Sortiraj odgovore
Najstariji