Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lele123
    11. Veljača 2016. 16:32

Vavica znam kako ti...meni je evo tjedan dana proslo od spontanog...da nije mog muza sad bi jos lezala u krevetu placuci...srecom on mi je dao snage da brzo stanem na noge...
    Jaka sam i nedam nikome da vidi da me dusa boli...znam da cu ovo pamtit cijeli zivot ..pogotovo jer sam to toliko dugo cekala...i kad sam se najmanje nadala i prestala vjerovati da cu moci tako brzo, ostala sam trudna...to je bilo najljepsih 3 tjedna u mom zivotu..molila sam Boga da sve bude u redu. Sanjala sam curicu u svojim rukama..nikad nismo bili sretniji...i nikad slabiji nakon svega...al zivot ide dalje i moramo se nekako pomiriti s tim...
    Ne zamaraj se ni sa svekrvom ..ni sa sogoricom ni sogorom...zivi svoj zivot...ako njih nije briga za tobom ..zasto bi se ti opterecivala s njima? Idi dalje, koliko god da boli i nakon 2 godine ...nemoj misliti na to..i nemoj se opterecivati s trudnocom...dat ce Bog! Lijepo se opusti i uzivaj sa svojim muzicom..pusti plodne i ne plodne dane...ja sam zatrudnjela kad su mi bili "ne plodni dani"...i to odma poslje menstruacije...tako da mozak na pasu...i drzim ti fige da sta prije vidis + ☺😊
    A ja cu se jos malo oporavljat, pa kad skupim snage za dalje u n9ve pobijede 😘

vavica7625
    11. Veljača 2016. 18:00

Ma nedam nikom da vidi kak se osjecam, al svejedno me njihovo ponasanje boli...mislila sam proci ce, al nije'..                    sve ce biti lakse, samo kad nam bebe dodu!                                        Uglavnom, ja cu sa tim svojim ciklusima poludit! danas sam trebala dobit i znam da nisam trudna al vjestica nije dosla, a vec mi je 31.dan! Prosli mjesec je tocno na 30.dan dosla, a mjesec prije na 33. Lh pik nisam uhvatila, bar ne dovoljno taman! Nit znam kolko mi lutealna faza traje nit nis tak da nemrem uopce odredit kad imam ovulaciju, sad sad vec pocela sumnjat da ju uopce nemam! Pijem i vrkutu i femisan kapi, a sad sam razocarana! kad razmisljam o seksu svaki drugi dan uopce mi se ne cini da je tak moguce zatrudnit, ma poludit cu!

...infinite dreams...

mimica24
    11. Veljača 2016. 18:13

Vavica ljudi su grozni i tek na muci vidiš kolko je kome stalo do tebe. Ja za svoju trudnoću ne govorim,znaju samo bake i djedovi,ali sam se pokajala što sam rekla,za moje nije problem,ali svekrva je postala dosadna sa komentarima tipa ne moraš ti samo ležati,ja sam ti i kopala i nosila sve teško u trudnoći,a ne zna da sam na samom početku završila na hitnoj,pijem duphaston i nije da se moram strogo čuvati,ali ne tražim vraga što bi se reklo. Svoju je kćerku naravno čuvala za vrijeme trudnoće,a ja neću nikome dokazivati ništa,tjeram svoje i briga me.

• Lele123
    11. Veljača 2016. 19:47

Mimica pazi na bebicu, a svekrvu ignoriraj....
    Vavica ako nikako nemozes viditi kad ti je ovulacija...moze se dogoditi i da ti je za vrijeme menge...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.