Cure moje bas mi je zao sto ste u zivotu morale proci teske trenutke poput spontanih i sto ce vas to uvijek bolit. Od sveg srca vam zelim sto prije malu bebicu u vasim rukama.
Luki, sretno na pregledu, fige na najjace!
Ja evo jos mrvicu smeckarim, al moram priznat da sam poprilicno opustena od kad sam rjesila sama sa sobom da nema ni opterecivanja pracenjima a ni sexom, sta bude bit ce! Jedino ne odustajem od ovih tipkanja!
url=https://lilypie.com]
A ma ja sam odlucila sutro ujutro napravit test...cisto iz znatizelje pa makar bio i negativan.Nestrpljiva sam jako i ne mogu vise cekat.Sutra ga radim pa sta bilo da bilo.
Majo, hvala ti draga Iskreno se nadam da ces nam uskoro nastaviti tipkati kao trudnica I svaka ti cast na tom pozitivnom stavu.
Sarajka, taj nizak estradiol moze upucivati da je prijasnji ciklus bio anovulacijski, dovoljan je samo jedan zreli folikul za ostvarivanje trudnoce. Sto se tice vrijednosti estradiola, poviseni estradiol radi vise stete nego niski, a radi se takoder usporedba razine estradiola I fsh hormona da bi se dobila prava slika. Najbolja terapija za regulaciju tih hormona je kontracepcija. Znam da je 3 mjeseca dugo, pogotovo kad je zelja za bebicom velika.
14.06.2014. L ♥
Luki nadam se i ja da cu uskoro, a volila bi da nam i ti postanes trudilica!
Monika vrijeme je za jedan plusic, da podigne temu! Navijaaaammm
url=https://lilypie.com]
Ma ne nadam se nicemu,ali svejedno javim razultat.Cisto sam nestrpljiva i znatizeljna,hihihi,jace je od mene.Tako da cu ujutro znati na cemu sam.
Pozdrav trudilice :)) 💗
Dakle napokon sam otisla kod g i ustanovila je da imam neku bakteriju (nije mi dala naziv niti ga ima u nalazu,nisam radila briseve mislim da je samo napravila stupanj cistoce,tako je nesto spomenula,odmah pogledala na mikroskop i rekla mi) te sada koristim vaginalete macmiror complex 12 dana pocevsi od sinoc ,je li to koja koristila?
Naime imam simptome oko 2 mj a ja sam to uredno zanemarivala i nadala se da ce proc Samo od sebe...e sad me zanima mogu li bakterije/infekcije utjecat na plodnost? Otprilike tri mjeseca radimo na bebi pa moze li to biti uzrok tome, sto mislite? Zaboravila sam ju pitati to direktno,nekako sam bila i u zurbi a sada citam po internetu da moze uzrokovati neplodnost?! 🙄😕
Pusa velika!
Sortiraj odgovore
Najstariji