Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozalija
    10. Veljača 2016. 08:34

Dobro jutro. Evo i ja vam se pridruzujem na ovoj temi. Do proslog tjedna bila sam na temi ljetne bebe, termin mi je bio 8.8., ali nazalost sad vise nisam. U petak sam bila na uzv s 13 tj. i doktor nije cuo srce. Morala sam ici u bolnicu gdje su mi inekcijama potaknuli grceve i krvarenje pa na srecu nisam morala na kiretazu. U nedelju sam dosla doma. Sad mi je malo bolje, jos malo krvarim, ali psihicki bude mi trebalo jos neko vrijeme. Imam 4 djece, ali htjeli smo jos jednu bebu. Jos uvijek ju zelim, ali malo budem jos pocekala pa kak bude, bude. Sad budem uskoro 37 god., ali mislim da jos i za mene postoji nada. Zato sam vam se pridruzila.

Ticaa
    10. Veljača 2016. 10:53

žao mi je , :(( nadam se da će te uskoro opet uspjeti :)))

url=http://lilypie.com]

• Ticaa
    10. Veljača 2016. 10:51

Bok cure,
    nisam još pisala u ovu temu, ali možda mi možete pomoći...MM i ja smo u postupku umjetne, i na zadnjoj smo bili prošle god u 03 mjesecu. Nakon bolnog iskustva smo malo usporili sve, i bacili se na posao ovako :-)...uglavnom u proteklih godinu dana se suprugu nalaz popravio i rekao nam je doktor da postoji mogućnost trudnoće prirodnim putem...e sada ono što mene zanima je slijedeće...od hormonskih inekcija se meni jako pobrkala menstruacija, pa tako i sada...zadnju menstruaciju sam imala 21.12., i trebala sam dobiti krajm 01 mjeseca jer su mi ciklusi inaće (30-35 dana)...Menstruacija nije došla, ali sam prije točno 11 dana imala ujutro strašne bolove...kao da mi se grči cijela maternica, a dns sam naišla na rozu flekicu....da li prema vašim iskustvima postoji mogućnost da smo ipak uspjeli?? i da li mislite da bi ovo moga biti znak da se dušica ugnjezdila??? u petak idem kod dokt.... hvala vam curke :-) svima želim sreću i velike plusićeeee!!!!!!!!!!!

loolita
    10. Veljača 2016. 11:00

Ticaa

Bok cure,
    nisam još pisala u ovu temu, ali možda mi možete pomoći…MM i ja smo u postupku umjetne, i na zadnjoj smo bili prošle god u 03 mjesecu. Nakon bolnog iskustva smo malo usporili sve, i bacili se na posao ovako :-)…uglavnom u proteklih godinu dana se suprugu nalaz popravio i rekao nam je doktor da postoji mogućnost trudnoće prirodnim putem…e sada ono što mene zanima je slijedeće…od hormonskih inekcija se meni jako pobrkala menstruacija, pa tako i sada…zadnju menstruaciju sam imala 21.12., i trebala sam dobiti krajm 01 mjeseca jer su mi ciklusi inaće (30-35 dana)…Menstruacija nije došla, ali sam prije točno 11 dana imala ujutro strašne bolove…kao da mi se grči cijela maternica, a dns sam naišla na rozu flekicu….da li prema vašim iskustvima postoji mogućnost da smo ipak uspjeli?? i da li mislite da bi ovo moga biti znak da se dušica ugnjezdila??? u petak idem kod dokt…. hvala vam curke :-) svima želim sreću i velike plusićeeee!!!!!!!!!!!

Draga Ticaa, iskreno se nadam, kak si to lijepo napisala, da se dušica ugnijezdila
    Sve je moguće, pogotovo kada se najmanje nadaš.
    Držimo fige da će ginekolog potvrditi lijepe vijesti

• loolita
    10. Veljača 2016. 11:06

Zajedno smo jače, većini nam veljača ipak nije donijela sretne vijesti...cure moje, mora da će ožujak biti plodan
    Koja još (ne) treba dobiti sada u veljači?

Moni_Ka
    10. Veljača 2016. 11:10

A bas sam primjetila da se vecina cura zali na bolove u jajnicima...nekako sve mislim da je to od ovog vremena.Da smo se malo nahladile.Svejedno...uskoro se nadam dobrim vijestima,da barem koja ostane u blazenom stanju.

loolita
    10. Veljača 2016. 11:15

Moni_Ka

A bas sam primjetila da se vecina cura zali na bolove u jajnicima…nekako sve mislim da je to od ovog vremena.Da smo se malo nahladile.Svejedno…uskoro se nadam dobrim vijestima,da barem koja ostane u blazenom stanju.

Naravno, pa ljudi su ludi od ovog vremena...
    Koliko dana ti još brojiš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI