Joj bas mi je zao zbog vas koje ste izgubile bebice, nadam se da cete cim prije opet ugledati plusic
Glavu gore, maknuti se od zlih ljudi kojima do drugih nije nimalo stalo.
Meni i muzu pritsak stvara nekad svekrva i ostali iz okoline. U braku smo malo manje od 2god, a ona odmah cim smo se vjencali krenula s pitanjima sto ima nova i kad ce nova, meni se kosa od tog dize ko da po nekom pravilu moram odmah nakon vjencanja ostati trudna. I svaki put kad dodjemo u muzevo mjesto, odmah svi susjedi pitaju sto ima nova i gledaju u trbuh i onda se cude kako jos nista. Jao poludim svaki put, sreca da su daleko pa ne idemo tamo cesto.
I jos sam htjela napisati da nemam face, pa cu nastaviti izvjestavati o svome stanju ovdje. Bas mi je drago da sam se uclanila na ovaj forum nakon par mjeseci pracenja
Malo sunce..pusti ljude...mene su pitali kad ce beba ..a jos nisam ni bila u braku...a sad nas je sve skupa ovo pogodilo...
Bit ce bebica...kazem, samo relax..
Sarajka, ako se ne varam ti si estradiol vadila u lutealnoj fazi. Najbolji pokazatelj stanja s hormonima je vadenje na pocetku ciklusa 3. do 5. dan iz razloga sto tad hormoni takoreceno "miruju". Estradiol je steroidni hormon koji luce razvojni folikuli, tako da taj nizak estradiol ide u prilog tim nerazvijenim folikulima koje je vidila na UZV-u doktorica. Moguce je ili da ti se u vrijeme pregleda poklopio anovulacijski ciklus ili da ce ovulacija naknadno nastupiti, dakle kasnija ovulacija. Kazem ti, sve reprodukcijske hormone osim progesterona je najbolje raditi od 3. do 5. dana ciklusa jer se tada najbolje vidi njihovo stanje. :) Sretno
Majo, pusa ogromna
Da se malo updateam, u utorak idem na pregled kod ginekologinje, zazelite srecu, nadam se pomaku na bolje. :)
Hebo vas fejs, ja sam se svog rjesila jednom za svagda haha Sala :)) Lakse je lakse, nego tu pisat 5 puta istu poruku, ali samo je klokanica klokanica :P Pozdrav trudnicama, starim trudilicama I novim trudilicama....I da Moni_Ka, cestitam na zarukama!
14.06.2014. L ♥
I da, zaboravih napisati. Sto se tice pozitivnih lh trakica iako je estradiol nizak. One reagiraju na hormon lh koji takoder tokom ciklusa mijenja svoje vrijednosti, neke su trakice osjetljivije I pokazuju crtice na najmanju njegovu prisutnost. :)
14.06.2014. L ♥
Hvalaaa :)
Negoo...pocela sam mrsavit i gubit apetit zadnjih dana,a stvarno sam bila kapacitet za pojesti. Zadnji put sam se vagala ima mozda dva tjedna i danas gledam 2 kg manje.Bas se i moji cude jer znaju da sam nekoc bila termit.
No,vise mi se ne jede cak ni cokolada koju sam prije tamanila barem svaki dan po jednu a uz to mi se i lice ocistilo a inace kad sam u pms-u zna se pojaviti nekoliko pristica.Mislim da me ipak to samo vrijeme poremetilo.
Drage mame, žene i sve one koje to žele biti…
Dečko i ja radimo lagano na bebi ali se bojimo što ako ne uspije.
Samnom je sve u redu, dečko je prije par godina imao op spolovila pa se jako boji da je neplodan..Zadnja menga mi je završila 25.1 a na bebi smo radili 30.1-7.2 svaki dan po 2 puta..Znam da je prerano za neke znakove i testove ali imam lagane bolove u donjem djelu trbuha i leđa…slično bolovima prije menge…i malo su mi grudi osjetljive… drage mame dali imate koji savijet a da nam pomogne da imamo bebicu
Beba
Ja nedavno pisala kak mi je slabo..al sinoc sam zavrsila na hitnoj zbog virusne upale pluca..pa bit ce da je to bilo to... nistaa cekam i ja 3 mj i novu priliku za plusic.. 😄bebaAna sretno da sto prije i ti docekas :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji