Radila,radila,ali vise srece drugi put...Nista i ovaj put.Sve okej,idemo dalje.
A pa nisam ocekivala,tako da se nisam ni rastuzila.Pokusavat cu i dalje.Sta je tu je... Najgore je bit pesimist.Doci ce i taj dan za sve nas koje cekamo.A onda cemo vec raspravljati o tome koliko nam bebice spavaju,koliko cesto papaju i tako...to od srca zelim svima nama.
Samo da vam kazem,prije nego sam se uclanila,pratila sam vas neko vrijeme ovako.I sve ste vi drage osobe,ja vam stoga od srca zelim da vam se sve sto pozelite ostvari.Vi ste sve divne zene,cure,zarucnice i to je ono sta svaki dan sebi morate ponavljati,da ste sve divne osobe,svaka na svoj nacin i da zasluzujete samo dobro u zivotu.Drago mi je sto sam dosla ovdje,sve ste vi razumne i lijepa podrska,a pored svega vi ste lavice. P.S.Izvinite nevezano je uz ovo ali ja sam danas posebno emotivna.
Ja dobila tri dana ranije, al sam zadnjih 3 dana svaki dan s temperaturom iznad 39 i kasljem koji je uzasan. Za vrijeme jendog napadaja kaslja sam dobila... Nadam se da to nije biokemijska.. Iako... Valjda ni to nije tak strasno:)
Drzte se curke;*
Evo danas smo pravili test...nemamo plusić..možda je preradno za test jer je prošlo tek tjedan dana od zadnjeg odnosa 😢Par simptomčića je tu.
Idemo dalje..nadamo se uskoro + i bebici...
Žene držim fige da sve dobite veliki +😘
Beba
Sortiraj odgovore
Najstariji