Doci cemo mi sve do cilja, kad tad ali hocemo.
A ovo vrijeme katastrofa, neznam ni kako bi se oblacila ni nista....non stop neke prehlade
Doci cemo mi sve do cilja, kad tad ali hocemo.
A ovo vrijeme katastrofa, neznam ni kako bi se oblacila ni nista….non stop neke prehlade
A bas si dobro to rekla.Uzas jedan.Bude sunce a samo 5 min iza udari pljusak i pocne puhati,pa opet razvedri,glava mi je dosla ka bubanj Cas mi vruce pa onda zapuse pa mi hladno,onda se navucem pa opet uprzi,nije uzalud veljaca-prevrtaca...

url=https://lilypie.com]
Pozz svima ☺
Nadam se da ce te ubrzo vidit svoje +++++++!
Ja sam godinu dana pokusavala i nikako..kad sam prestala mislit o trudnoci...eto ga odma nakon mjesec dana + ...sreca ogromna..koja se brzo pretvorila u ogromne suze...spontani u 7.tjednu..😓😰
Sad čekam da psihicki nadodem i u nove pobjede ...
Pozz svima ☺
Nadam se da ce te ubrzo vidit svoje +++++++!
Ja sam godinu dana pokusavala i nikako..kad sam prestala mislit o trudnoci…eto ga odma nakon mjesec dana + …sreca ogromna..koja se brzo pretvorila u ogromne suze…spontani u 7.tjednu..😓😰
Sad čekam da psihicki nadodem i u nove pobjede …
ajme žao mi je, i ja sam imala spontani prije dvije godine i nikako preboljet to :(
a kad kažeš da si prestala mislit o trudnoći, kak si to uspjela? uopće nisi razmišljala o tome cijeli mjesec, nisi računala plodne dane i niste se keksali svaki dan, ilil kako? ja nikako nemre shvatit kaj to znači prestat mislit na to :(
...infinite dreams...
EVO NAVRATIH DA VIDIM ŠTO IMA OVDJE,KAD ONO BRDO NOVIH TRUDILICA!!! A STARIH NEMA...CURE PRIDRUŽITE NAM SE NA FEJSIĆU ( GRUPA Drage Klokanice PA NEK VAS TANIJA DODA U NJU))...
VIDJET ĆETE KOLIKO JE BRŽE I KOLIKO SMO AKTIVNIJE!!!!
INAČE CURE,DOBRO DOŠLE I BRZO NAM OTIŠLE!!!
EVO NAVRATIH DA VIDIM ŠTO IMA OVDJE,KAD ONO BRDO NOVIH TRUDILICA!!! A STARIH NEMA…CURE PRIDRUŽITE NAM SE NA FEJSIĆU ( GRUPA Drage KlokanicePA NEK VAS TANIJA DODA U NJU))…
VIDJET ĆETE KOLIKO JE BRŽE I KOLIKO SMO AKTIVNIJE!!!!
INAČE CURE,DOBRO DOŠLE I BRZO NAM OTIŠLE!!!
Evo jedne "relativno" stare...😀 Mislim da sam kod sebe otkrila problem... Ustvari zeljela sam te pitati da li znas nesto o niskom Estradiolu? Uradila sam hormone za Ovul.fazu i Estradiol mi je bio jako nizak... Donja granica je 688, a kod mene je 158. Jos nisam odnijela nalaz gin. ali mislim da to mozda znaci da nemam ovulaciju..,
Ali ono sto me buni jeste pozitivna LH trakica dan nakon vadjenja krvi za hormone i UZV koji je pokazao da nema vodeceg folikula...Tako sam zbunjena!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Rado bih vam se pridruzila na fbook ali ga vise nemam.Vise stete nego koristi od njega.Mislim barem meni.
Inace i meni je drago sta sam naisla na ovaj forum jer sam vidjela da ima zapravo divnih cura/zena koje rade na svojim bebicama.
evo, ja poslala zahtjev za učlanjenje :)
lele 123, iako je od mog gubitka prošlo dvije godine, bol je kao da se desilo nedavno, još najgore od svega jer nisam imala od nikoga podršku osim od svog muža, on je moje jedino svijetlo u životu, ali ovo ostalo, nikoga nije bilo briga, niti moju svekrvu, niti šogoricu niti šogora, a najgore od svega je kaj je moja šogorica govorila kako ona ne želim imati djece i taj mjesec kad sam ja izgubila bebu, ona je ostala trudna, ne mogu ni opisati kako sam se osjećala, oko nje se vrtio cijeli svijet, a ja sam bila tužna i sama i nikog nije bilo briga :( i još dan danas im nisam oprostila i nikada neću.
...infinite dreams...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji