EVO NAVRATIH DA VIDIM ŠTO IMA OVDJE,KAD ONO BRDO NOVIH TRUDILICA!!! A STARIH NEMA...CURE PRIDRUŽITE NAM SE NA FEJSIĆU ( GRUPA Drage Klokanice PA NEK VAS TANIJA DODA U NJU))...
VIDJET ĆETE KOLIKO JE BRŽE I KOLIKO SMO AKTIVNIJE!!!!
INAČE CURE,DOBRO DOŠLE I BRZO NAM OTIŠLE!!!
Rado bih vam se pridruzila na fbook ali ga vise nemam.Vise stete nego koristi od njega.Mislim barem meni.
Inace i meni je drago sta sam naisla na ovaj forum jer sam vidjela da ima zapravo divnih cura/zena koje rade na svojim bebicama.
Ohoooo pa gle ti novih trudilica!! Mi stare smo većinom na fejsu pa ovdje samo navratimo ponekad. Sretno vam bilo,da što prije ugledate plus. Eto ja sam svoj ugledala u 8. ciklusu, baš kad sam se opustila i rekla dosta mi je svega,ili će biti ili neće..naravno imala sam što vidjeti na testu
Joj grozno cure, nadam se da ćete uskoro opet vidjeti plusiće i da će mala bebica koju rodite ublažiti bol koju ste doživjele. Nadam se da nitko od nas to neće iskusiti više.
Držite se:(
Ja lijepo dobila gripu, ne znam sad jel me jajnici bole od toga ili čega... imam bijeli iscjedak iako po nekom ciklusu bi sad trebala imati prozirni ili biti suha, aplikacija kaže da je to dobar znak za trudnoću. Vidjet ćemo, nadam se maloj curici:)
a u kojoj fejs grupi? jel se vidi da si u njoj? mi čuvamo to kao tajnu što radimo na bebi pa ne bi htjela da mi to frendovi na fejsu vide
Pozdrav svim..Mogu li ostati trudna dva dana nakon mjesečnice? Mogu li osjetiti umor teško dizanje iz kreveta i pospanost a još mi nije iz ostala mjesečnic
Brki
Sortiraj odgovore
Najstariji