Eto za pocetak da se predstavim posto sam novi clan! Imam 28 godina i iz Rijeke sam. Nadam se da cemo se ugodno druziti.
Moja prica je tek krenula :)
Mo_nika jesi radila test???
dr.dentist1, držim fige! kad budeš radila test??
minni25, sretno i nadam se da ćeš što prije ugledati plus! :)
ja sam po noći dobila, dva dana mi je kasnila, ne znam zašto, nisam se nadala jer sam znala da nismo uspjeli, piškila sam trakice i najtamniju trakicu sam dobila 28.2. skoro jednako tamnu kao kontrolnu ali kad sam ju okreala vidjela sam da je za nijansu svijetlija, a poslije sve jedva vidljive, tako da niti ne znam dal je zapravo bila ovulacija, ovaj mjesec ću piškiti svaki dan pa da vidimo.
kad sam bila kod ginekologa rekla mi je da ne vidi nikakav problem, nikakve ciste, bila sam na početku ciklusa tak da se još nije vidio vodeći folikul, al nema veze, čekam 9.3. onda ćemo vidjeti moje hormone i muž bude išao na spermiogram pa ćemo vidjeti dal je sve u redu, nadam se da je. probat ću se opustit što više mogu, al teško je to. Još nismo kuću završili, živim sa svekrvom i babom od 84 godine pa sam u biti svaki dan živčana jer je to užas, čak sam i bila rekla mužu da imam osjećaj da nebum zatrudnila dok god se ne maknem od njih.
e a tak nizak progesteron kaj pričate, jel ima to kakvih simptoma, tj. dal se po nečem to može skužiti?
...infinite dreams...
Majo, budem se I ja uskoro prikrpala medu trudilice. Ne smije mi L ostati sam. Hihihi
Sarajka, drago mi je kad mogu pomoci. Odlicni su ti fsh I lh. Njihov omjer je idealan kad je 2:1, dakle kad je fsh dvaput veci od lh. Iskreno se nadam da ce ti I progesteron biti u redu kao I UZV pregled.
Razina tih hormona se mijenja iz ciklusa u ciklus tako da ako je jedan ciklus neki hormon visi ili nizi ne mora znaciti da ce I u drugom biti. Svaka zena, pa I ona najzdravija ima prolazan disbalans hormona, a koliko sam uspjela zakljuciti ti anouvalicijski ciklusi koje svaka zena ima, barem jedan godisnje pomazu pri ocuvanju samih jajnika. Imali su neku studiju gdje su dokazali kako kontracepcijske tablete pomazu pri sprecavanju pojave raka Iz razloga sto koce ovulaciju, a sto vise ovulacija zena ima to je veca mogucnost pojave raka u kasnijoj dobi. Nekakve prirodne kontracepcije ne postoje, u smislu da se na prirodan nacin koci ovulacija, ali postoje odredene biljke koje pozitivno djeluju na ginekoloske probleme I samo zdravlje. Najbolje bi ti bilo naci nekog travara I posavjetovati se s njim. I dok jos nisam zaboravila, postoje kapi koje se kupuju u apoteci koje cak doktori preporucuju piti kada se radi o blagom disbalansu hormona da bi izbjegli tablete, zovu se "evine kapi". Probaj gin. pitati za njih. :) Pusa draga
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji