Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    12. Veljača 2016. 21:11

Majo, hvala ti draga  Iskreno se nadam da ces nam uskoro nastaviti tipkati kao trudnica I svaka ti cast na tom pozitivnom stavu. 

Sarajka, taj nizak estradiol moze upucivati da je prijasnji ciklus bio anovulacijski, dovoljan je samo jedan zreli folikul za ostvarivanje trudnoce. Sto se tice vrijednosti estradiola, poviseni estradiol radi vise stete nego niski, a radi se takoder usporedba razine estradiola I fsh hormona da bi se dobila prava slika. Najbolja terapija za regulaciju tih hormona je kontracepcija. Znam da je 3 mjeseca dugo, pogotovo kad je zelja za bebicom velika.

sarajka
    13. Veljača 2016. 00:31

LuKi5, divna si!  Nisi uopste preopsirna, vec zaista lijepo objasnjavas...Dala si mi dosta odgovora na pitanja koja su me sludjivala, jer su bila nelogicna. I, da u pravu si to da sto mi vise neko razjasni o mom problemu, pa makar bio i tesko rjesiv, meni je lakse. Zato i razmisljam da odem nekome ko se, iskljucivo, bavi neplodnoscu kako bi mi dao odgovore na sva moja pitanja. Moja doktorica nije pretjerano tumacila moje hormone, samo je rekla da ce jos pogledati kakav je Progesteron i da ce jos jednom pogledai UZV da vidi da li je bila ovul. I ako bude trebalo ukljucice mi kontraceptive... A, ja bih radje pokusala sa necim prirodnim. Razmisljam da mozda taj Estradiol nije uvijek takav, i mozda ce se normalizovati uz pomoc nekih prirodnih sredstava...FSH mi je 5 DC bio 6 nmol , a LH 3 nmol. To bi trebali biti OK? Ne ukazuje na PCSO? Joj izvini, ja sad tebe pitam sve sto mi se mota po glavi. Pusa velika!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥

Mallla
    12. Veljača 2016. 21:18

Luki nadam se i ja da cu uskoro, a volila bi da nam i ti postanes trudilica!
    Monika vrijeme je za jedan plusic, da podigne temu! Navijaaaammm

url=https://lilypie.com]

Moni_Ka
    12. Veljača 2016. 21:27

Ma ne nadam se nicemu,ali svejedno javim razultat.Cisto sam nestrpljiva i znatizeljna,hihihi,jace je od mene.Tako da cu ujutro znati na cemu sam.

dr.dentistL
    12. Veljača 2016. 23:40

Moni_Ka

Ma ne nadam se nicemu,ali svejedno javim razultat.Cisto sam nestrpljiva i znatizeljna,hihihi,jace je od mene.Tako da cu ujutro znati na cemu sam.

Sa srecom,  meni M nije dosla ni jucer ni danas, a bojim se razocarati opet   
    nije nikad kasnila i to me drzi , ali kao da se neki nejaki grcevi pocinju javljati, kao da bi mogla doci svaki cas :(((   tebi drzim fige , cekamo lijepe vijesti :)))

• mihaela1507
    12. Veljača 2016. 23:12

Pozdrav trudilice :)) 💗
    Dakle napokon sam otisla kod g i ustanovila je da imam neku bakteriju (nije mi dala naziv niti ga ima u nalazu,nisam radila briseve mislim da je samo napravila stupanj cistoce,tako je nesto spomenula,odmah pogledala na mikroskop i rekla mi)  te sada koristim vaginalete macmiror complex 12 dana pocevsi od sinoc ,je li to koja koristila? 
    Naime imam simptome oko 2 mj a ja sam to uredno zanemarivala i nadala se da ce proc Samo od sebe...e sad me zanima mogu li bakterije/infekcije utjecat na plodnost? Otprilike tri mjeseca radimo na bebi pa moze li to biti uzrok tome, sto mislite? Zaboravila sam ju pitati to direktno,nekako sam bila i u zurbi a sada citam po internetu da moze uzrokovati neplodnost?! 🙄😕 

Pusa velika!

sarajka
    13. Veljača 2016. 00:48

Moguce je da infekcije ometaju zacece  mada, zena, cesto ostane trudna pa tek, recimo, sazna da ima neku bakteriju. Sve je to individualno... Neko ostane trudan unatoc mnogim otezavajucim okolnostima, a nekom neka sitnica pravi problem.  Nemoj se brinuti, ako ti i pravi problem ta upala, vrlo lako i brzo ces je se rijesiti!  I, eto bebaca! 

sarajka
    13. Veljača 2016. 00:51

mihaela1507

Pozdrav trudilice :)) 💗
    Dakle napokon sam otisla kod g i ustanovila je da imam neku bakteriju (nije mi dala naziv niti ga ima u nalazu,nisam radila briseve mislim da je samo napravila stupanj cistoce,tako je nesto spomenula,odmah pogledala na mikroskop i rekla mi)  te sada koristim vaginalete macmiror complex 12 dana pocevsi od sinoc ,je li to koja koristila? 
    Naime imam simptome oko 2 mj a ja sam to uredno zanemarivala i nadala se da ce proc Samo od sebe…e sad me zanima mogu li bakterije/infekcije utjecat na plodnost? Otprilike tri mjeseca radimo na bebi pa moze li to biti uzrok tome, sto mislite? Zaboravila sam ju pitati to direktno,nekako sam bila i u zurbi a sada citam po internetu da moze uzrokovati neplodnost?! 🙄😕 

Pusa velika!

Napisala sam ti u gornjem postu odgovor, ali zaboravila sam citirati. 

minnie25
    12. Veljača 2016. 23:48

Eto za pocetak da se predstavim posto sam novi clan! Imam 28 godina i iz Rijeke sam. Nadam se da cemo se ugodno druziti. 
    Moja prica je tek krenula :)

sarajka
    13. Veljača 2016. 00:36

Dobrodosla minnie25 i nadam se da se necemo dugo druziti na ovoj temi!  Od kada si ti trudilica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI