Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    10. Veljača 2016. 17:56

Moni_Ka cestitke! Mene je isto moj muz na Valentinovo zaprosio, bas je bilo lijeo 
    svima koje iscekuju jesu trudne drzim fige da jesu. Meni drugi dan menge pa cekam da prodje, onda opet u akciju 

Mallla
    10. Veljača 2016. 19:36

Doci cemo mi sve do cilja, kad tad ali hocemo.
    A ovo vrijeme katastrofa, neznam ni kako bi se oblacila ni nista....non stop neke prehlade

url=https://lilypie.com]

• Lele123
    10. Veljača 2016. 23:49

Pozz svima ☺

Nadam se da ce te ubrzo vidit svoje +++++++!
    Ja sam godinu dana pokusavala i nikako..kad sam prestala mislit o trudnoci...eto ga odma nakon mjesec dana + ...sreca ogromna..koja se brzo pretvorila u ogromne suze...spontani u 7.tjednu..😓😰 
    Sad čekam da psihicki nadodem i u nove pobjede ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.