Ma znam to nego eto samo me muci malo ta bol lagana u predjelu desnog jajnika i sve mi nekako kao da cu dobit,a ne trebam jos dobiti.
Ma znam to nego eto samo me muci malo ta bol lagana u predjelu desnog jajnika i sve mi nekako kao da cu dobit,a ne trebam jos dobiti.
Ma meni ti je sad ovaj ciklus isto tako, a i prošli bilo. Mislim da smo se samo malo svi prehladili.
Već me prije 2 dana počeo boljeti trbuh kao da ću mengu dobiti(a tek 16.2. trebam) i još uz to me grudi ubijaju već tri dana i neke žile ogrmone su se na kratko pojavile na njima i nestale.
Uglavnom mislim da možda sad to primjećujemo jer se to vjerojatno svaki mjesec pojavi prije menge, ali sad obraćaš pažnju na sve simptome ikad.

Veliki pozdrav cureee, za sve one koje su postale mame i one koje ce uskoro postati ja sam jos jedna nova ovdje i koja jako zeli jednu malu bebicu
muz i ja radimo na bebi sad ce skoro godina dana, ali bebe nema pa nema
inace imam redovne cikluse od 28 dana, jako cesto osjetim i ovulaciju, ginekolog je takodjer dao zeleno svjetlo da je sve ok i samo akcija kaze
iz mjeseca u mjesec veliko nadanje, zelja, citanje foruma i onda sve padne u vodu prvim grcevima, jakim PMSom i naravno M nakon toga
ali ovaj mjesec kao da je drugacije, M treba doci za dva dana na 28i dan, nema nikavih bolova, grceva, ali prisutna je nervoza, ogromna zelja za hranom, stalno trcanje u toalet, otecenost grudi...znam da su isti simptomi i M, ali ono sto me drzi je sto sam prije 6 dana primjetila smedji iscjedak u dva navrata isti dan, Pa se tjesim da je implantacijsko...drzite fige, zajedno smo jace
Veliki pozdrav cureee, za sve one koje su postale mame i one koje ce uskoro postatija sam jos jedna nova ovdje i koja jako zeli jednu malu bebicu
muz i ja radimo na bebi sad ce skoro godina dana, ali bebe nema pa nema
inace imam redovne cikluse od 28 dana, jako cesto osjetim i ovulaciju, ginekolog je takodjer dao zeleno svjetlo da je sve ok i samo akcija kaze
iz mjeseca u mjesec veliko nadanje, zelja, citanje foruma i onda sve padne u vodu prvim grcevima, jakim PMSom i naravno M nakon toga
ali ovaj mjesec kao da je drugacije, M treba doci za dva dana na 28i dan, nema nikavih bolova, grceva, ali prisutna je nervoza, ogromna zelja za hranom, stalno trcanje u toalet, otecenost grudi…znam da su isti simptomi i M, ali ono sto me drzi je sto sam prije 6 dana primjetila smedji iscjedak u dva navrata isti dan, Pa se tjesim da je implantacijsko…drzite fige, zajedno smo jace
Pozdrav,i ja sam nova...ima koji dan da sam tu.Drzim fige da nastupi trudnoca ;)
Cure, držimo se sve zajedno...izgleda da ću i ja procuriti ovih dana, počeo je onaj smeđi iscjedak prije M
Naravno, ne odustajemo...idemo dalje
Cure, držimo se sve zajedno…izgleda da ću i ja procuriti ovih dana, počeo je onaj smeđi iscjedak prije M
Naravno, ne odustajemo…idemo dalje
e joj :(
da, uvijek dalje nema odustajanja ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji