Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amy2004
    08. Veljača 2016. 14:39

Dobar dan !
    Evo da se i ja priključim vašoj temi i odma da vas pitam:
    - da li je koja skoro krenula u postupak,kakav je proces i koji nalazi odprilike trebaju?

Mallla
    08. Veljača 2016. 14:42

Cure moje znam da ce zvucat glupo, neostvarivo i ni meni samoj ne uspjeva, ali probajte se sto vise opustit. Ja se trudim opustit ne ide bas za sad ali nadam se da hoce.
    Najgore je ufilmavat sebi negativne misli o neplodnosti, napravim i ja to sebi pa u crnjaku! Trebamo sve mislit pozitivno.
    To sto je ginekolog rekao ne moze kod svakoga od prve, neko treba i pricekati, eto mi smo te koje trebaju pricekati! A volile bi sve bit one sto im uspije iz prve.
    Ja sam vam najprije krenila neoptereceno u pricu o bebi pa nista, pa onda malo po malo racunala plodne dane i nista, onda koristila trakice i s njima nista al saznala kad mi je ovulacija i da ista seta, nekad 17dc nekad 19dc. E onda pila vrkutu i stolisnik, pa evine kapi i prenatal, pratila sam i sluz i polozaj cerviksa i bazalnu temperaturu...uglavnom svasta nesto. Ovaj mj sam bila uvjerena da smo uspili, pokrili sve dane i polozaj cerviksa i simptomi bili obecavajuci cak 10dpo dobila pozitivan test, ali sve sljedece dane testovi negativni, dosla M, cudna do bola al dosla na vrime. Sta da zakljucim, previse sam se opteretila, proslo je 7mj a ja samo forsiram i forsiram i trpam u sebe razne gluposti a nisam uopce sigurna jel cinim sebi dobro ili ne!
    Proc cete raznih faza i uzbudenosti i tuge, al nemojte nikad dozvolit da ruzne misli prevladaju...neka budu ruzne dva dana al treci osmjeh na lice!
    Ima ona poslovica: Postojala su dva vuka, jedan se zvao očaj a drugi nada....sta mislite koji je prezivio?....onaj kojeg ste nahranili!

loolita
    08. Veljača 2016. 14:52

MajaSocka

Cure moje znam da ce zvucat glupo, neostvarivo i ni meni samoj ne uspjeva, ali probajte se sto vise opustit. Ja se trudim opustit ne ide bas za sad ali nadam se da hoce.
    Najgore je ufilmavat sebi negativne misli o neplodnosti, napravim i ja to sebi pa u crnjaku! Trebamo sve mislit pozitivno.
    To sto je ginekolog rekao ne moze kod svakoga od prve, neko treba i pricekati, eto mi smo te koje trebaju pricekati! A volile bi sve bit one sto im uspije iz prve.
    Ja sam vam najprije krenila neoptereceno u pricu o bebi pa nista, pa onda malo po malo racunala plodne dane i nista, onda koristila trakice i s njima nista al saznala kad mi je ovulacija i da ista seta, nekad 17dc nekad 19dc. E onda pila vrkutu i stolisnik, pa evine kapi i prenatal, pratila sam i sluz i polozaj cerviksa i bazalnu temperaturu…uglavnom svasta nesto. Ovaj mj sam bila uvjerena da smo uspili, pokrili sve dane i polozaj cerviksa i simptomi bili obecavajuci cak 10dpo dobila pozitivan test, ali sve sljedece dane testovi negativni, dosla M, cudna do bola al dosla na vrime. Sta da zakljucim, previse sam se opteretila, proslo je 7mj a ja samo forsiram i forsiram i trpam u sebe razne gluposti a nisam uopce sigurna jel cinim sebi dobro ili ne!
    Proc cete raznih faza i uzbudenosti i tuge, al nemojte nikad dozvolit da ruzne misli prevladaju…neka budu ruzne dva dana al treci osmjeh na lice!
    Ima ona poslovica: Postojala su dva vuka, jedan se zvao očaj a drugi nada….sta mislite koji je prezivio?….onaj kojeg ste nahranili!

Bravo!! Svaka čast na ovi riječima, uvijek si puna pozitive i utješnih riječi za bilo koju od nas
    Hvala Ti

url=https://lilypie.com]

Mallla
    08. Veljača 2016. 16:01

Nema na cemu bobika! Svi smo mi tu jedni za druge!
    Neke od nas imaju malo vise staza u trudu neke malo manje ali smo sve u istim mislima, brigama, dvojbama!
    Svi cemo mi docekat svoj + u to sam sigurna, a onda cemo ponosno hodat sa stomcicima :)

url=https://lilypie.com]

malo-sunce
    08. Veljača 2016. 17:07

Cureee idemo u nove radne pobjede! Nema odustanjanja, cim menga prodje idemo u akciju 
    Zelim nam svu srecu ovog svijeta, mozemo mi to! 

Moni_Ka
    08. Veljača 2016. 17:26

Nisam jos bila do ginekologa.Sacekat cu jos koji dan jer ubrzo bi trebala dobit,pa cemo vidjeti.Inace,glupo je ali ja nekako otprilike pratim ovu aplikaciju "moj kalendar" koja mi sama sracuna plodne dane.Nekako u to vrijeme a i prije i koje dane kasnije radimo na bebacu ali sve to varira od ciklusa do ciklusa,tako da ono...dosla sam do zakljucka da je najbolje ne opterecivat se,pa sta bude.Iako stvarno imam jaku zelju,sve dodje onda kada treba.Sacekat cu jos dok ne vidim stize li mi menstr.pa poslije pravac u ginekologa.Jer i moj momak isto toliko prizeljkuje bebaca. :)

Moni_Ka
    08. Veljača 2016. 19:26

Da i zaboravi rec da danas osjecam kao neku laganu bol u predjelu desnog jajnika.Nije onako ostra bol ni neka tupa,nesto slicno kao pred menstruaciju ali dosta blaza nego inace.Uz to me i zgaravica hvata,inace se meni to rijetko dogadja.I sad kako me taj desni jajnik malo zeza osjecam i laganu bol u dnu kraljeznice.Sad me malo i strah zbog tog jajnika a trebala bih dobiti tek iduci tjedan,tamo oko 18.

sarajka
    08. Veljača 2016. 20:21

Cure, maloprije sam dosla od ginekologa. Danas mi je 14 dan ciklusa, i doktorica mi je radila UZV, kaze da ima folikula ali da su mali, tj.nema " vodeceg folikula". Po tome, ovulacija nije jos bila... A, uvijek sam ranije 14 dan primjecivala iscjedak kao bjelanjak i kad bih u to vrijeme koristila lh trakice, bile bi pozitivne.Sad tog iscjetka nemam... Pila sam zadnjih par dana po solju Marulje, i Crvenog zdravca...Mozda mi je to nesto poremetilo...Uglavnom doktorica mi je rekla da dodjem, opet za 7 dana na UZV. Danas sam dala krv za hormone, u srijedu cu znati rezultate... Nekako sam se razocarala jer bila sam uvjerena da imam ovulaciju sredinom ciklusa. A, mozda je u tome problem...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

LuKi5
    08. Veljača 2016. 20:53

Majo, pusa ogromna  Tako mi je zao zbog vjestice od menzisa. Ne moze dolaziti vjecno. 

Moni_Ka, ciklusi si su ti skolski primjer, nemam ni ja s tabletama u dan tocan dolazak M, zato, negativu na stranu, imas savrseno uredne cikluse :)

Meow
    09. Veljača 2016. 15:32

LuKi5

Majo, pusa ogromna  Tako mi je zao zbog vjestice od menzisa. Ne moze dolaziti vjecno. 

Moni_Ka, ciklusi si su ti skolski primjer, nemam ni ja s tabletama u dan tocan dolazak M, zato, negativu na stranu, imas savrseno uredne cikluse :)

Luki btw, da li si možda pročitala moj post? Znaš li što znači visoki progesteron 21. dan ciklusa?

Ovo mi je ispalo: 26,77

Referentne vrijendosti: 
    folikularna faza 0,17 - 0,99
    luteinizirajuća faza 3,8 - 15,54
    postmenopauza < 0,48

TSH je bio 2,44
    Referentne vrijednosti:
    0,27 do 4,2

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI