Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moni_Ka
    08. Veljača 2016. 17:26

Nisam jos bila do ginekologa.Sacekat cu jos koji dan jer ubrzo bi trebala dobit,pa cemo vidjeti.Inace,glupo je ali ja nekako otprilike pratim ovu aplikaciju "moj kalendar" koja mi sama sracuna plodne dane.Nekako u to vrijeme a i prije i koje dane kasnije radimo na bebacu ali sve to varira od ciklusa do ciklusa,tako da ono...dosla sam do zakljucka da je najbolje ne opterecivat se,pa sta bude.Iako stvarno imam jaku zelju,sve dodje onda kada treba.Sacekat cu jos dok ne vidim stize li mi menstr.pa poslije pravac u ginekologa.Jer i moj momak isto toliko prizeljkuje bebaca. :)

Moni_Ka
    08. Veljača 2016. 19:26

Da i zaboravi rec da danas osjecam kao neku laganu bol u predjelu desnog jajnika.Nije onako ostra bol ni neka tupa,nesto slicno kao pred menstruaciju ali dosta blaza nego inace.Uz to me i zgaravica hvata,inace se meni to rijetko dogadja.I sad kako me taj desni jajnik malo zeza osjecam i laganu bol u dnu kraljeznice.Sad me malo i strah zbog tog jajnika a trebala bih dobiti tek iduci tjedan,tamo oko 18.

LuKi5
    08. Veljača 2016. 20:53

Majo, pusa ogromna  Tako mi je zao zbog vjestice od menzisa. Ne moze dolaziti vjecno. 

Moni_Ka, ciklusi si su ti skolski primjer, nemam ni ja s tabletama u dan tocan dolazak M, zato, negativu na stranu, imas savrseno uredne cikluse :)

14.06.2014. L ♥

Moni_Ka
    09. Veljača 2016. 12:51

Ma znam to nego eto samo me muci malo ta bol lagana u predjelu desnog jajnika i sve mi nekako kao da cu dobit,a ne trebam jos dobiti.

dr.dentistL
    09. Veljača 2016. 18:44

Veliki pozdrav cureee, za sve one koje su postale mame i one koje ce uskoro postati    ja sam jos jedna nova ovdje i koja jako zeli jednu malu bebicu   muz i ja radimo na bebi sad ce skoro godina dana, ali bebe nema pa nema  inace imam redovne cikluse od 28 dana, jako cesto osjetim i ovulaciju, ginekolog je takodjer dao zeleno svjetlo da je sve ok i samo akcija kaze  iz mjeseca u mjesec veliko nadanje, zelja, citanje foruma i onda sve padne u vodu prvim grcevima, jakim PMSom i naravno M nakon toga   ali ovaj mjesec kao da je drugacije, M treba doci za dva dana na 28i dan, nema nikavih bolova, grceva, ali prisutna je nervoza, ogromna zelja za hranom, stalno trcanje u toalet, otecenost grudi...znam da su isti simptomi i M, ali ono sto me drzi je sto sam prije 6 dana primjetila smedji iscjedak u dva navrata isti dan, Pa se tjesim da je implantacijsko...drzite fige, zajedno smo jace 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.