Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    18. Siječanj 2016. 18:24

Luki kad ti to kazes, to mi je vjerodostojnije nego da mi moj gin kaze. Uh malo mi lakse. Jos u petak ultrazvuk i brisevi. Urin mi ok, ali kks moram ponoviti jer im se zgrusala krv... Cekam te tamo ;-)
    Maja hvala ti... a u klinac vise i m. Samo ti odi na pretrage. Nadam se da je sve ok i da mrvica samo ceka kad ce se prilijepiti.

LuKi5
    19. Siječanj 2016. 11:36

Paula5

Luki kad ti to kazes, to mi je vjerodostojnije nego da mi moj gin kaze. Uh malo mi lakse. Jos u petak ultrazvuk i brisevi. Urin mi ok, ali kks moram ponoviti jer im se zgrusala krv… Cekam te tamo ;-)
    Maja hvala ti… a u klinac vise i m. Samo ti odi na pretrage. Nadam se da je sve ok i da mrvica samo ceka kad ce se prilijepiti.

Draga moja  Drago mi je zbog nalaza, biti ce I taj kks nalaz dobar, cesto im se to dogodi da se zgrusa krv, pogotovo kad imaju guzvu. 
    Sorry sto ovoliko treba da odgovorim, malo sam u bedari. Ne znam bi li L-a vodila pedijatrici ili mu je ovo ponasanje normalno. Znam da mu je sad doba ispada bijesa, svi kazu, to je faza, proci ce, ali meni malo predugo ta faza traje, on se vec 9 mjeseci baca glavom, koci, u zadnje vrijeme je poceo s udaranjem samog sebe I cupanjem svoje kose, vristi, ne moze stajati na jednom mjestu I igrati se, ne pazi uopce ako mu je sto pod nogama, doslovno moram biti svaku sekundu uz njega da se ne ozljedi, vristi iz cista mira, hoce da ga se uzme u ruke, dignem ga, on pocne vristati, ne pase mu nista, nervozan je iz cista mira, znam da dok mu zubi idu da je nervozniji, ali mi se cini da to nije samo nervoza od zubiju, odbija jesti, muku mucim s hranjenjem. Ne znam vise ni sama. Je li to normalno, samo faza, ali 9 mjeseci mi se ne cini kao samo faza. Ovako se doima kao da je razmazen na stotu, ali nije. Ima svoje granice, objasnjavam mu I govorim za sve zasto ne moze to dirati, zna se sto smije, a sto ne smije I stvarno sam dosljedna s tim I nema popustanja, jer znam da ako mu jednom popustim na to njegovo vristanje da ce kasnije biti cirkus, samo sto on ne vristi samo kad nesto zeli, on to radi stalno. Kao da ima crve u guzi. Najvise me brine to njegovo udaranje samoga sebe, I to pocne raditi kada zna da je pogrijesio, npr. ide namjerno taknut nesto sto ne smije dirati, podviknem na njega I udaljim ga od toga, pocnem mu pricati kako je to npr. opasno, ovisno o cemu je rijec I onda pocne rusiti sve pred sobom I na kraju pocne po sebi udarati. Stvarno nisam pametna sto vise uciniti. Trudim se pred njim ostati mirna jer znam da on sve osjeca pa tako I nervozu, tako da navecer dok spava kipim u sebi. Po cijele dane sam uz njega, ostavila sam ga na kratko s mm-om ili bakom svega par puta kad bi imala zakazano kod doktora, a njemu bi bilo vrijeme spavanja, stvarno smo svugdje skupa, ne znam, mozda I u tome grijesim :(

14.06.2014. L ♥

bebinjo
    18. Siječanj 2016. 18:35

Ako racunam tri tocke krvi u 5 dana kao menstruaciju trebala bi dobiti 30.-31. Jer sve moguce opcije sam iskljucila zasto je minus na testu...a narucena sam 16.2 tek na pregled jer je samo jedan ginekolog sad u ambulanti pa je guzva za poluditi! A ja ovak ludim trazeci razloge moje mucnine i gadljivosti na neke stvari! Tak da sam tih par kapi sto sam imala pocetkom mjeseca napisla u kalendar kao vjesticu pa mi pokazalo da trebam dobiti tad.   Ma ne pitajte...

Anchy30
    18. Siječanj 2016. 19:37

Paula,došla danas M i to već u 7....probudila se u bolovima! 
    Vecka,draga jel me možeš staviti na listu...14.2 ....hvala ti

Anchy30

sjuskica3007
    18. Siječanj 2016. 22:38

Darliv,di si????? Tebi je danas dan "D"!!!!

darliv
    18. Siječanj 2016. 22:51

sjuskica3007

Darliv,di si????? Tebi je danas dan "D"!!!!

Sjuskica evo mene probada i ocekujem je svaki cas, imala sam jucer i danas malo tragova na papiru, a sad bas osjecam onu bol i pritisak kod mjehura...samo sto nije...

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• bumblica
    19. Siječanj 2016. 07:43

Hvala cure. I mislila sam tak o al bolje provjeriti. U ponedjeljak imam zakazani prvi přegled. Too ce docekati.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI