Hvala cure. I mislila sam tak o al bolje provjeriti. U ponedjeljak imam zakazani prvi přegled. Too ce docekati.....
Cure, zao mi je zbog M. Jedino pozitivno je sto je napokon dosla u pravom obliku, a ne tako da vas zeza, pa je malo ima, pa hoce pa nece. Sretno vam na pregledu, nemojte se ustrucavati doci na pregled I ako krvarite, bitno je samo da krvarenje nije preobilno, a nekad jasniju sliku stanja imaju dok traje M.
14.06.2014. L ♥
Luki5 draga, ti si toliko divna ovako virtualno, mogu zamisliti kakva si u stvarnom životu <3 Neopisivo mi je drago curke moje jer sam se registrirala i jer je družim s vama, al zaista..
Ja ću ipak zvati svoju u četvrtak, kad vidim kakva je situacija, ona je privatnik pa ne želim uprskat termin ako me ne može/ne želi pregledati dok curim :)
Kažem danas ja MM moje "prijateljice" sa klokanice, a on se samo nasmijao
Tina0110
Cure, evo i mene nakon par dana izbivanja
baš sam bila u gužvi ovih dana, svašta mi se izdešavalo, dragi me zaprosio :) pa smo onda kad smo tu vest saopštavali roditeljima i sestrama, rekli i za T, iako sam ja stalno mislila posle tog prvog pregleda, al ko će dočekati 26. :/
Mene i dalje bole jajnici, a u subotu me baš jako bolilo na sredini dole, kod mehura, nisam se mogla ispraviti, baš sam se uplašila :( ne znam i dalje šta je, čekam taj pregled sa strepnjom, najradije bih otišla ili na hitnu ili kod privatnog... jajnici me bole svaki dan, nekad manje nakd više, isto tako i leđa, cice non stop... malo mi se nekad jave neke mučnine, ali uglavnom brzo prođu... Najviše me muče ti bolovi u jajnicima, koji nekada pređu u bockanje i probadanje, a danas me opet na nekih 5 minuta zabolio stomak kao kad trebam dobiti, sve živo dole me bolilo... uf uf...
ne znam, sad mi je malo lakše kad sam rekla mami, pa mogu s njom pričati o tim simptomima, ona kaže da nju nije toliko bolilo, samo kao da treba dobiti i koliko sam skontala nije joj toliko dugo trajalo...
Kako ste mi vi? pročitala sam zadnjih par stranica ali nisam sve popratila od zadnji put...
Tina hvala ti draga. Imas pravo, bolje da je dosla kad vec nije T. Zelim tebi kao i Maji da prode sto prije i da se bacite u akciju. A svakako kod gin i napraviti pretrage da se iskljuce eventualni medicinski razlozi.
Hej Iman! Pa mene isto probada i bolucka, ali ne mogu reci da je neato strasno. Ako mislis da to bas nije normalno svakako odi na hitnu. Nadam se da je sve ok.
Cure pridruzite nam se na fb, ima nas 30-tak, s ove nase teme, a i trudnice s ljetnih nam se pridruzuju. Puno je brze i preglednije za caskanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji