Hej cure jutro!
Bumbilice cestitam....nek nekome i od prve uspjeva! :)
Paula jesam pocela sam s trakicama i lagano tamne :)
Evine kapi sadrze 90% vrkutu 10% konopljiku pa dodje kao zamjena za caj!
Luki slazem se s tvojim muzem da ces i ti brzo bit trudnica :)
Anchy, Vecka

url=https://lilypie.com]
Jao drage... Dali koja zna slucajno...
Ugl.2-3str prije sam napisala svoje jucerasnje stanje,ugl.danas nema ni sukrvice ni nista. Jutros opet radila test i opet nista.
Sad slucajno skuzim da na testu pise 8mj 2015! Jel moguce dau istekne rok i da ne pokazuje trudnocu.
Naime toliko se nadam i trazim stalno razloge. Eo danas mi 27dc,a ciklusi su mi inace kratki. Prosli bio 23dana, a najduzi kojeg pamtim 28dana... Luda sam..
:* :*
Jao drage… Dali koja zna slucajno…
Ugl.2-3str prije sam napisala svoje jucerasnje stanje,ugl.danas nema ni sukrvice ni nista. Jutros opet radila test i opet nista.
Sad slucajno skuzim da na testu pise 8mj 2015! Jel moguce dau istekne rok i da ne pokazuje trudnocu.
Naime toliko se nadam i trazim stalno razloge. Eo danas mi 27dc,a ciklusi su mi inace kratki. Prosli bio 23dana, a najduzi kojeg pamtim 28dana… Luda sam..
:* :*
Da test kojem je prosao rok trajanja moze pokazati krive rezultate. Tako barem pise svugdje. Probaj pricekati sutra pa napravi jos jedan sa jutarnjim urinom. A da li znas kad je bila ovulacija?
Imam kasne ovulacije,uvijem mi budu u dobroj drugoj polovici ciklusa.. Ne pratim ih trakicama ni nista,jer mi je to.opterecenje.. Ali bila je tamo oko 6.-8. Znaci prije 10ak dana..
Prosli ciklus bila ovulacija i za manje od tjedan stigla M!
Imam kasne ovulacije,uvijem mi budu u dobroj drugoj polovici ciklusa.. Ne pratim ih trakicama ni nista,jer mi je to.opterecenje.. Ali bila je tamo oko 6.-8. Znaci prije 10ak dana..
Ja ih osjetim i bez pracenja. Ali sam mislila da kad boli da onda i ide ovulacija, tako me taman pocelo boliti u cetvrtak predvecer, i bila taman na pregledu u petak ujutro i ovulacija je vec bila znaci taman prije nego me pocelo boliti. Pricekaj ti jos sutra pa ponovi test.
Skracenje lutealne faze moze biti uzrokovano stresom, ako jeta faza prekratka obicno takav ciklus bude anovulacijski. Takvi skraceni ciklusi mogu uzrokovati I smanjeno zeljezo u krvi I obilnija krvarenja. Ako je u pitanju skraceni ciklus on se da rijesiti. Iako to tvoje oskudno krvarenje moze biti I implantacija. Test na trudnocu nakon isteka roka nije valjan, a I neki testovi se moraju cuvati na hladnijem mjestu pa isto mogu dati lazno neg. rezultat.
Majo, hvala, jednog dana

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji