Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja08
    17. Siječanj 2016. 11:30

Jao drage... Dali koja zna slucajno...
    Ugl.2-3str prije sam napisala svoje jucerasnje stanje,ugl.danas nema ni sukrvice ni nista. Jutros opet radila test i opet nista.
    Sad slucajno skuzim da na testu pise 8mj 2015! Jel moguce dau istekne rok i da ne pokazuje trudnocu.
    Naime toliko se nadam i trazim stalno razloge. Eo danas mi 27dc,a ciklusi su mi inace kratki. Prosli bio 23dana, a najduzi kojeg pamtim 28dana... Luda sam..
    :* :*

• Maja08
    17. Siječanj 2016. 11:48

Imam kasne ovulacije,uvijem mi budu u dobroj drugoj polovici ciklusa.. Ne pratim ih trakicama ni nista,jer mi je to.opterecenje.. Ali bila je tamo oko 6.-8. Znaci prije 10ak dana.. 
    Prosli ciklus bila ovulacija i za manje od tjedan stigla M!

LuKi5
    17. Siječanj 2016. 12:23

Tanija, kakvo je kod tebe stanje? ...S obzirom na lijepo zadebljan endometrij moglo bi biti nesto od ovog ciklusa :)) Moras obavljati jos kakve preglede?

14.06.2014. L ♥

• Maja08
    17. Siječanj 2016. 12:31

Pricekam sutra,ali evo imam jos 20ak testova i svima istekao rok! 

Mallla
    17. Siječanj 2016. 12:47

Ja sam tek Ovulaciju skuzila po trakicama... Al dobro jednom ce se poklopit sve pa ce i bit plusic! Iako nekad i te trakice gledam s upitnikom!

url=https://lilypie.com]

Veja
    17. Siječanj 2016. 12:47

Bumblice, dobrodosla i evo ocito se ti selis na drugi pdf, cestitam i da prodje sve skolski 

Tanija,nije jos stigla, u iscekivanju sam, jutros jos pala temp, pa bi trebala svaki cas 

MajaSocka, polako u akciju

Mallla
    17. Siječanj 2016. 13:01

Vec je akcija u tijeku....ima da bude svaki dan!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.