Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    21. Siječanj 2016. 11:35

Curke, imam mengu(ne preobilnu) al je od subote tu.. i uz to od utorka temp. 37?!! ne bi li trebala za vrijeme menge biti niža... ovo kod mene nije bazalna nego evo sad izmjerih oralno.. možda je jednostavno kad se mjeri oralno veća temp nego ispod pazuha?! Možda imam neku upalu  organizmu za koju ni ne znam?! savjet?

Tina0110

Tina0110
    21. Siječanj 2016. 11:36

Da napomenem ne osjećam nikakve simptome viroze nit bilo čega

Tina0110

Mallla
    21. Siječanj 2016. 12:09

Neznam Tina ako te nista ne boli mozda ni nije nista. Obicno ja kad imam sam vrela i cesto mi je vruce...ali svi smo razliciti. Sacekaj jos koji dan pa ces najbolje vidit!

url=https://lilypie.com]

smokov
    21. Siječanj 2016. 14:07

Pozdrav zene!
    Imam 23godine i ciste na oba jajnika. Odlucili smo radit na bebi. 3mj sam bila na Duphastonima od 16.do 25dc, no nista. (u pon idem ginicu da vidimo na sta lice te ciste, a mozda ih vise i nema) Ovaj ciklus sam odlucila probat sa vrkutom. Mogu je uzimat od 1cd ili ima neki poseban period konzumiranja?

Obama2009
    21. Siječanj 2016. 14:14

Hejjj  drage moje
    Nije me bilo neko vrijeme Ali Evo nasla sam malo vremena za tipkanje. Radim stalno medjusmjenu Pa sam u banani 
    Dobrodoslica za nove trudilice 
    Kod mene ovaj mjesec nesto zakazuje 
    Pocinjem Se brinuti danas. Menga Bila 5.1 i trakice jos ne pokazuju O.
    Ludim skroz, a malo ne tu i tamo zabole jajnici na sekundu. Ne znam dali Mi je vrkuta pomijesala loncice Ali nesto Mi ne stima.
    Uzela sam ovaj put druge trakice.
    Mozda je Do njih. Zelene su one najtanje neke

Mallla
    21. Siječanj 2016. 14:25

Obama pokazat ce ti i te, trebale bi, ali mozda imaju razlicitu osjetljivost pa reagiraju tek pred samu ovulaciju! Samo ih ti nastavi piskit pa ce pokazat....

Smokov dobrodosla! Drzim fige da su ciste otisle. Vrkutu mozes piti od prvog do zadnjeg dana, piju se po dvi tri salice dnevno kroz 6 tjedana a onda 4tjedna pauza....s tim da kad saznas da si trudna prekidas jer je nije dobro piti prva 3mj trudnoce. Osim caja imas kapi zovu se evine kapi 30ak kn sadrze 90%vrkutu i 10% konopljiku, pije se 30kapi u malo vode svako jutro. Meni je to jednostavnija verzija od caja! Doduse pila sam caj do neki dan pa sad malo presla na kapi!
    Obama, tanija je otvorila fejs stranicu drage klokanice, zatvorena grupa, vecina nas je i tamo pa ako si nam se voljna pridruzit i imas fejs dođi. I druge ste pozvane :)

darliv
    21. Siječanj 2016. 15:49

Prijavljujem da je M danas dosla....prebolna, nije me godinama ovako boljelo... Sljedeci termin 18.2....
    Odjavljujem se neko vrijeme iako cu vas stalno citati i navijati za vase plusice, moram se baciti na ponavljanje engleskog ako zelim uskoro poceti raditi... Pusa svima!!!

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Mallla
    21. Siječanj 2016. 17:39

Srerno Darliv s ucenjem! A nadam se da ces nam se sljedeci put javit s plusicem!

Smokov da u ljekarnoj sam kupila. Cak su Hrvatski proizvod :) I ja se nadam da oce!

Malena_1993
    21. Siječanj 2016. 20:33

Vecer evo da pozdravim sve trudnice, i one koje nisu i one koje jesu a onima koje nisu zelim puno srece,jer i ja sam jedna od onih sto pokusava pa nam ne ide bas..ali nadam se da ce ubrzo biti neki plusic..curke drzim fige..:-) ako netko zna neki savjet dobro dosao bi svaki savjet :-)

Marija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.