Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    17. Siječanj 2016. 13:15

Maja08 drzim fige!!! Bas su ti kratki ciklusi.

Maja i ja sam O skuzila trakicama. Zivjele trakiceee!! Prije poroda sam imala krace cikluse i uzaano bolne O, a zadnjih godina osim sluzi nemam naznaka.

Uh Vecka draga drzim fige!!

• crnatockica
    17. Siječanj 2016. 13:24

Pozz svima....i ja sam se upravo uclanila
    Ukratko....treca trudnoca,41god.
    Prva u 26toj,druga u 31oj....sve skolski,uredne trudnoce do kraja,prirodni porod...klinci super.
    Sada 13tj...prije toga 2 spontana u razmaku 6 mjeseci(prvi u sijecnju '15 (blighted ovum, nikad prije cula da i to postoji, drugi u lipnju '15...stalo srceko u 7tjednu)...oba puta kiretaza ali sve je proslo bezbolno iako me bilo strah  kako ce to sve proci,dali ce boljeti i dali ce biti posljedica)za nevjerovati.
    Sada eto iza mene 12 punih tjedana,nadam se da ce sve biti dobro,kriticno je ipak proslo.Mucnine puno manje....💕
    Trudnoca  je planirana...pratili plivin kalendar plodnih dana...😉

Paula5
    17. Siječanj 2016. 14:26

Crnatockica dobro dosla i cestitke! Uh prezao mi kad god cujem da se nekom tako nesto desi kao tebi dva puta. Zelim ti da rodis zivu i zdravu bebicu!! Ja sam trudna 5 tj, sutra vadim betu, u petak na ultrazvuku nije nista vidio pa me malo frka. 
    Luki ;-)  Da i mene steka kad hocu poslati poruku i sl., pogotovo jer sam na mob-u.

Veja
    17. Siječanj 2016. 15:29

MajaSocka, super, super... samo naprijed 

Paula, ma bit ce to sve super, ne brini!!

Meni M stigla  idemo dalje !! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.