Luki draga moja, bas mi je zao st to prolazite. Ne mogu zamisliti. Moj malac je isto, a i dandanas, ima ispade. Ali to traje koji sat ili dan. Oko 2. godine se takoder znao udarati, ali brzo ga proslo. Ako imalo sumnjas da to nije ok svakako odi doktoru s njim. Iskreno se nadam da ce ga sve proci i da ce biti ok, mislim uvijek ce imati neke ispade jer svako dijete ima. Ali posjet doktoru ne moze nikako naskoditi, a ipak su strucniji i objektivniji od nas. Drzi se, puno poljubaca tebi i malom andelu!! ♡♡
Iivanaat ja tu dijagnozi imam cca 15 god. Evo uspjela sam zatrudniti onatoc tome, a imam i djecaka od 4 god.
Mislim da dosta cura ovdje ima pcos.
Bog cure! Molila bih vas malu pomoc oko narucivanja ovulacijskih trakica+testova za trudnocu s ebaya - mozete li mi preporuciti neke za koje znate da su pouzdani? Hvala :)
Paula5 i kako se nosis s time? Si kada ih probala izljeciti ili nesto?
Ja ih isto imam vec nekih 2 godine i bas me to smeta jako sto imam. Eto vec 2 godine i koji mjesec pokusavamo na bebacu i nista zbog toga , pa evo sad mi je prvi ciklus na Komiflenima da sam pa cu vidjet kako ce biti :) ako ne djeluje komiflen onda se prebacujem na biljne cajeve, sinoc sam zvala onog poznatog travara iz dubrovnika,pa je rekao da ce mi napravit mjesavinu od biljaka za to i kaze da se treba to piti svaki dan i naravno da je to duze ljecenje pa treba vremena ali da se skroz jajnici ociste od cista i da se hormoni svi dovedu u red i onda vise nemas pcos :D tako da vrijedi probat sve zbpg mrvice buduce.. :D
Kako vi sve imate iskustva sa pcosom, ste probale kakvo ljecenje od toga ili nesto?
Manuela88 nisam ih jos koristila ali i ja evo imam u planu ih narucit sa ebaya i mislim da bi sve one trebale biti dobre, ja sam gledala one najjeftinije za 10-11dolara one roze sto dobijes za te novce 100komada :)
Mislim na samo ovulacijske LH trakice da sam gledala na ebayu, a za testove na trudnocu nisam gledala, ali vjerujem da bi bili i oni dobri isto :)
Ivanat, te roze trakice su ti super, probaj ih!
A testovi su isto pouzdani...nikakva razlika s ovima sto kupimo kod nas!
url=https://lilypie.com]
Manuela88 gledaj da su ovulacijske s rozim rubom....meni su najdraze!
Za testove ti uzmem s plavim vrhom i pouzdani su, kuma mi je s njima utvrdila trudnocu 4 dana prije kasnjenja M!
url=https://lilypie.com]
MajaSocka e bas sam i planirala ih narucit. Ajd super sad znam jos bolje da nebudem pozalila ak ih narucim heheh
Sortiraj odgovore
Najstariji