Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iivanaat27
    17. Siječanj 2016. 19:13

hejj curke... nije me bilo malo duze... kako ste vi?? daj mi recite imali kakvih plusicaa ??  ja sam evo prvi ciklus na Komiflenu pa cemo vidjet sta ce biti 

bebinjo
    17. Siječanj 2016. 21:31

Ja bi trebala dobiti 30.1, tako mi bar kaze moj kalendaric a i drugi na netu..tako da cu vidjeti do tada da izdrzim pa cu nakon toga napraviti test! 

Anchy30
    17. Siječanj 2016. 22:41

Evo nakon dva negativna testaočekujem je svaki dan da dođe!!leđa i dalje me ubijaju od bolova a da ne pričam i o grudima.....uglavnom,užas!!
    Jedva čekam da dođe i da prođe!!!

Anchy30

Mallla
    17. Siječanj 2016. 22:44

Crnatockica dobro dosla. Zelim ti da trudnoca prodje zdravo i uspjesno, da rodis zivu i zdravu bebicu. Zao mi je sto su ti se dogodila ta dva spontana! 

Vecka....ma glupa M....nek ide na godisnji vise :)
    Ivanaaat nema klomifen ucini svoje :)

url=https://lilypie.com]

mimica24
    18. Siječanj 2016. 08:29

Dobro jutro drage! Kako ste mi danas?

Pošto vas ima dosta u bedaku zbog m i što prije želite ostati t pokušajte nakon odnosa dići noge i staviti jastuk pod guzu, eto meni je uspjelo iz prve (a rekla mi susjeda slučajno kad smo nešto pričale,još sam se smijala ko idiot na tu izjavu). Kasnije sam surfala i vidjela da to nije ništa novo i bome sam dizala za vrijeme plodnih dana noge,još smo se muž i ja cerekali sami sebi

sjuskica3007
    18. Siječanj 2016. 15:31

mimica24

Dobro jutro drage! Kako ste mi danas?

Pošto vas ima dosta u bedaku zbog m i što prije želite ostati t pokušajte nakon odnosa dići noge i staviti jastuk pod guzu, eto meni je uspjelo iz prve (a rekla mi susjeda slučajno kad smo nešto pričale,još sam se smijala ko idiot na tu izjavu). Kasnije sam surfala i vidjela da to nije ništa novo i bome sam dizala za vrijeme plodnih dana noge,još smo se muž i ja cerekali sami sebi

Radim ja to već dvije godine pa eto....prosli mjesec odustala od toga!

• bumblica
    18. Siječanj 2016. 15:37

Prenatal od NWETLHA plus folna od NWELTHA- dal mogu oboje? Hvala :)

Mallla
    18. Siječanj 2016. 16:56

Bumbilica tableta prenatala ti vec sadrzi potrebnu dnevnu dozu folne tako da mislim da ne ide oboje!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    18. Siječanj 2016. 17:24

Bumblica ja isto mislim da su dovoljne prenetal. Ja pijem samo njih, prije trudnoce sam pocela, ali nisam bas redovno dok nisam ugledala +.
    Cure ja izvadila danas betu, 5+2, iznosi 3197. Nadam se da je to ok i da cu u petak na ultrazvuku vidjeti svoju mrvicu u maternici.
    Maja08, Tina kakvo je stanje?
    Bebinjo ti si pravila test i bio neg jel? A trebas dobiti za 10-tak dana?
    Anchy sta ima kod tebe?
    Luki ♥

Maja08
    18. Siječanj 2016. 17:44

Draga,koliko se kuzim mislim da je beta super! :) 
    Naravno da ce biti sve super i sve ok,uzivaj u trudnoci i nastranu sce brige i probleme..
    Meni popodne stigla M.. :(
    Odmah sam se za petak narucila kod gin.i krecemo s pretragama......

LuKi5
    18. Siječanj 2016. 17:50

Paula5

Bumblica ja isto mislim da su dovoljne prenetal. Ja pijem samo njih, prije trudnoce sam pocela, ali nisam bas redovno dok nisam ugledala +.
    Cure ja izvadila danas betu, 5+2, iznosi 3197. Nadam se da je to ok i da cu u petak na ultrazvuku vidjeti svoju mrvicu u maternici.
    Anchy sta ima kod tebe?
    Luki ♥

Draga, beta ti je savrsena. 

14.06.2014. L ♥

Tina0110
    19. Siječanj 2016. 08:50

Paula5

Anchy sta ima kod tebe?
    Luki ♥

Draga, najprije ti želim da što prije čuješ svoju mrvicu
    A kod mene je menga, sad je definitivno :) u subotu dobila, najprije je bilo jako jako oskudno, jučer isto slabašno, danas malo više... al sve u svemu bolje da je došla nego da ne dolazi a nema T. U petak imam pregled, valjda će stati do tada... ne znam dal da zovem ginekologicu pa da vidim s njom ili da čekam još sutra i prekosutra hoće li stati?!

Tina0110

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI