hejj curke... nije me bilo malo duze... kako ste vi?? daj mi recite imali kakvih plusicaa ?? ja sam evo prvi ciklus na Komiflenu pa cemo vidjet sta ce biti
Ja bi trebala dobiti 30.1, tako mi bar kaze moj kalendaric a i drugi na netu..tako da cu vidjeti do tada da izdrzim pa cu nakon toga napraviti test!
Evo nakon dva negativna testaočekujem je svaki dan da dođe!!leđa i dalje me ubijaju od bolova a da ne pričam i o grudima.....uglavnom,užas!!
Jedva čekam da dođe i da prođe!!!
Anchy30

Crnatockica dobro dosla. Zelim ti da trudnoca prodje zdravo i uspjesno, da rodis zivu i zdravu bebicu. Zao mi je sto su ti se dogodila ta dva spontana!
Vecka....ma glupa M....nek ide na godisnji vise :)
Ivanaaat nema klomifen ucini svoje :)

url=https://lilypie.com]
Dobro jutro drage! Kako ste mi danas?
Pošto vas ima dosta u bedaku zbog m i što prije želite ostati t pokušajte nakon odnosa dići noge i staviti jastuk pod guzu, eto meni je uspjelo iz prve (a rekla mi susjeda slučajno kad smo nešto pričale,još sam se smijala ko idiot na tu izjavu). Kasnije sam surfala i vidjela da to nije ništa novo i bome sam dizala za vrijeme plodnih dana noge,još smo se muž i ja cerekali sami sebi
Dobro jutro drage! Kako ste mi danas?
Pošto vas ima dosta u bedaku zbog m i što prije želite ostati t pokušajte nakon odnosa dići noge i staviti jastuk pod guzu, eto meni je uspjelo iz prve (a rekla mi susjeda slučajno kad smo nešto pričale,još sam se smijala ko idiot na tu izjavu). Kasnije sam surfala i vidjela da to nije ništa novo i bome sam dizala za vrijeme plodnih dana noge,još smo se muž i ja cerekali sami sebi
Radim ja to već dvije godine pa eto....prosli mjesec odustala od toga!

Prenatal od NWETLHA plus folna od NWELTHA- dal mogu oboje? Hvala :)
Bumbilica tableta prenatala ti vec sadrzi potrebnu dnevnu dozu folne tako da mislim da ne ide oboje!

url=https://lilypie.com]
Bumblica ja isto mislim da su dovoljne prenetal. Ja pijem samo njih, prije trudnoce sam pocela, ali nisam bas redovno dok nisam ugledala +.
Cure ja izvadila danas betu, 5+2, iznosi 3197. Nadam se da je to ok i da cu u petak na ultrazvuku vidjeti svoju mrvicu u maternici.
Maja08, Tina kakvo je stanje?
Bebinjo ti si pravila test i bio neg jel? A trebas dobiti za 10-tak dana?
Anchy sta ima kod tebe?
Luki ♥
Draga,koliko se kuzim mislim da je beta super! :)
Naravno da ce biti sve super i sve ok,uzivaj u trudnoci i nastranu sce brige i probleme..
Meni popodne stigla M.. :(
Odmah sam se za petak narucila kod gin.i krecemo s pretragama......
Bumblica ja isto mislim da su dovoljne prenetal. Ja pijem samo njih, prije trudnoce sam pocela, ali nisam bas redovno dok nisam ugledala +.
Cure ja izvadila danas betu, 5+2, iznosi 3197. Nadam se da je to ok i da cu u petak na ultrazvuku vidjeti svoju mrvicu u maternici.
Anchy sta ima kod tebe?
Luki ♥
Draga, beta ti je savrsena.

14.06.2014. L ♥
Anchy sta ima kod tebe?
Luki ♥
Draga, najprije ti želim da što prije čuješ svoju mrvicu
A kod mene je menga, sad je definitivno :) u subotu dobila, najprije je bilo jako jako oskudno, jučer isto slabašno, danas malo više... al sve u svemu bolje da je došla nego da ne dolazi a nema T. U petak imam pregled, valjda će stati do tada... ne znam dal da zovem ginekologicu pa da vidim s njom ili da čekam još sutra i prekosutra hoće li stati?!
Tina0110
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji