Prenatal od NWETLHA plus folna od NWELTHA- dal mogu oboje? Hvala :)
Bumbilica tableta prenatala ti vec sadrzi potrebnu dnevnu dozu folne tako da mislim da ne ide oboje!
url=https://lilypie.com]
Bumblica ja isto mislim da su dovoljne prenetal. Ja pijem samo njih, prije trudnoce sam pocela, ali nisam bas redovno dok nisam ugledala +.
Cure ja izvadila danas betu, 5+2, iznosi 3197. Nadam se da je to ok i da cu u petak na ultrazvuku vidjeti svoju mrvicu u maternici.
Maja08, Tina kakvo je stanje?
Bebinjo ti si pravila test i bio neg jel? A trebas dobiti za 10-tak dana?
Anchy sta ima kod tebe?
Luki ♥
Luki kad ti to kazes, to mi je vjerodostojnije nego da mi moj gin kaze. Uh malo mi lakse. Jos u petak ultrazvuk i brisevi. Urin mi ok, ali kks moram ponoviti jer im se zgrusala krv... Cekam te tamo ;-)
Maja hvala ti... a u klinac vise i m. Samo ti odi na pretrage. Nadam se da je sve ok i da mrvica samo ceka kad ce se prilijepiti.
Ako racunam tri tocke krvi u 5 dana kao menstruaciju trebala bi dobiti 30.-31. Jer sve moguce opcije sam iskljucila zasto je minus na testu...a narucena sam 16.2 tek na pregled jer je samo jedan ginekolog sad u ambulanti pa je guzva za poluditi! A ja ovak ludim trazeci razloge moje mucnine i gadljivosti na neke stvari! Tak da sam tih par kapi sto sam imala pocetkom mjeseca napisla u kalendar kao vjesticu pa mi pokazalo da trebam dobiti tad. Ma ne pitajte...
Sortiraj odgovore
Najstariji