Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuela88
    20. Siječanj 2016. 15:46

Hvala vam cure puno na pomoci!

@iivaanat27 i ja imam pco izgled jajnika,cula sam da to nije isto sto i pcos (sindrom),na zadnjem vadjenju krvi hormoni su mi bili u redu.da li znate da li u tom slucaju ovulacijske trakice tocno pokazuju ovulaciju ili ih ciste "ometaju"

Hvala :)

Mallla
    20. Siječanj 2016. 16:00

Trakice ti pokazuju LH pik....znaci kad su dvije crtice iste boje ili testna tamnija od kontrolne crtice to je to u slijedecih cca. 24h nastupa ovulacija. 
    LH ili luteinizirajuci hormon tj. Njegov nagli porast rezultira ovulacijom. Ako nikako nista ne pokaze u biti nema Ovulacije. A ako imas ovulacije pokazati ce!
    Prvi put ti je najbolje svaki dan po jednu trakicu piskit tako da znas kako funkcioniraju. Kada ti dvi crtice budu priblizne boje piski svako 4h kako bi ulovila pik. Nikad nemoj s prvim jutarnjim urinom.
    Buduci da su ti hormoni uredu vjerujem da ce ti sve pokazivat kako treba.
    Ja imam mikrocisticne jajnike..i sve mi pokazuje kako treba!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Siječanj 2016. 16:01

Cure ako ste voljne na fejsu se ukljucite na temu drage klokanice...tu smo cure s ove teme!

• bumblica
    20. Siječanj 2016. 16:31

Kolko sam pohvatala, i Paula i Mimica su na pocetku trudnoce ko i já. U pon Idem na pregled,biti ce mi 5 plus 2. Nebi isla tak brzo ali imam problema s tlakom. U zadnjih pár dana da ne govorim kolko mi je visok. Buduci da sam uletjela ko padobranac na fórum,da se představím. Dolazim Iz Cakovca,imam kcerku od 3,8 hodina. Nedávno se preselili u kucu pa nam je idealna prilika za běbu.

ImanX
    20. Siječanj 2016. 16:56

Hvala Mimice ma da, mislim, i da nije nešto u redu, ne bih im prećutala, a glupo je reć "bila sam trudna", a i nadam se da do toga ne bi ni došlo :)  za sada znaju samo roditelji i sestre moje i njegove i to je to, posle pregleda možda i sazna još neko, ali ovo mi je dovoljno, da imam njihovu podršku :) a i to što kažeš, i kod nas je isto, malo selo, sve se brzo pročuje :)

i meni se javljaju mučnine, a zadnja dva dana i slabost neka, vrtoglavica... ostalo je sve isto, jajnici, leđa itd. sad kad vidim da je i vama tako s jajnicima, manje se brinem, nisam znala je li to normalno ili ne

bumblica, i kod mene je isto rana trudnoća, odnosno, 5 tjedana i 3 dana, a pregled imam u utorak kad će mi bit 6 tjedana i dva dana, i ne mogu dočekati taj pregled :D nadam se da će ti se tlak unormaliti što prije, i želim ti urednu i zravu trudnoću

iivanaat27
    20. Siječanj 2016. 18:01

MajaSocka i meni je upocetku rekao ginic da imam mikrocisticne jajnike, i onda sad opet kada sam isla kod ginica rekao mi je da imam policisticne... Koliko znam razlika u tome je da su mikrocistini jajnici blaza verzija policisticnih.... 
    I da, kao to nije bolest, ti policisticni jajnici nego je to uzrok necega, pa ako zelimo se izljeciti toga treba nac uzrok sta je, zbog cega dolazi do tih policisticnih jajnika.. Neki od uzroka koliko znam su secer,masnoca,poremecaj hormona i tako dalje....  

E, di na fejsu ste?? 

Manuela88 iskreno prvi put cujem, pa ja mislim da je to sve isto pco i pcos.. 

Mallla
    20. Siječanj 2016. 19:45

Probat cu vam stavit link s fejsa, grupa je zatvorena pa vas neko od clanova treba dodat ili prihvatit. 
    Manuela nemas frke sta god te zanima pitaj, ja ti te trakice koristim vec nekih 4-5mj i veliki sam fan istih, heheh.
    A sto se jajnika tice meni moja soc.gin. nikad nije rekla da mi nesto ne stima, uvijek sam super zdrava i skolski primjer. Al ja jednom otisla privatno bila neka akcija i zena mi fino sve pojasnila (u ZG). Kaze nemoj nikad dopustit da ti kazu da su ti policisticni jajnici jer nisu, oni su mikrocisticni. Kao za policisticne su simptomi neredovite menstruacije, sklonost aknama, dlakavost i sklonost debljini, a ja nisam nista od toga. Eto tako mi je ona to docarala....pa sad! A mojoj soc. gin sam idalje idealan primjerak zdravlja...hahha

Mallla
    20. Siječanj 2016. 19:46

https://www.facebook.com/groups/1051583741529411/

Ako tu ne uspijete dodajte mene na fejs pa mi u inbox napisite da ste od tu da vas dodam (Maja Grgurinović)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.