MajaSocka, super, super... samo naprijed
Paula, ma bit ce to sve super, ne brini!!
Meni M stigla idemo dalje !!

Maja08, kod mene jako jako slično i ovaj ciklus... naime, jučer ujutro 2 točka krvi, navečer 1 točka, danas ujutro 1, i od tada ništa... Kinezi negativni, - ko kuća... jedino me tješi što ovaj tjedan idem kod ginića pa se nadam da nije ništa strašno... s obzirom na moje čudne cikluse po simptomima i kalendaru O je/ trebala biti 4.1. ,a pretpostavljam da je od tada da je nešto bilo već bi se pokazalo na testu...
Baš sam zabrinuta...
Što se tiče roka trajanja, sve piše na kineskom, kojeg jelte znam :D, al vidim 2012. pa pretpostavljam da je to datum proizvodnje?!! Nigdje na netu ne mogu naći datum proizvodnje i datum isteka...
Maja08, kod mene jako jako slično i ovaj ciklus… naime, jučer ujutro 2 točka krvi, navečer 1 točka, danas ujutro 1, i od tada ništa… Kinezi negativni, - ko kuća… jedino me tješi što ovaj tjedan idem kod ginića pa se nadam da nije ništa strašno… s obzirom na moje čudne cikluse po simptomima i kalendaru O je/ trebala biti 4.1. ,a pretpostavljam da je od tada da je nešto bilo već bi se pokazalo na testu…
Baš sam zabrinuta…
Što se tiče roka trajanja, sve piše na kineskom, kojeg jelte znam :D, al vidim 2012. pa pretpostavljam da je to datum proizvodnje?!! Nigdje na netu ne mogu naći datum proizvodnje i datum isteka…
Ja bi isto ovaj tj.kod ginek.
Trebala mi je doci jucer i cim mi prode,moram kod gin. Znaci racunala sam tamo u srijedu..
A sad sam u sto muka,ipak cu se ja sutra naruciti,reci sestri da me naruci.. A onda gin.objasniti..
Kad bi ti trebala dobiti? Pa meni onak na rubu pise 08 2015, pretpostavljam da je to rok trajanja.. Imam ih mjesec-dva,sumnjam da bi dobila "frisko napravljene" ili? Ma joooj!
Eo nista,nikakve krvi,bolova,nista ne osjecam... Pa se tjesim da je trudnoca,a ako nije....joj uzas ce mi biti.. :(
Tina0110
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji