Maja08, kod mene jako jako slično i ovaj ciklus... naime, jučer ujutro 2 točka krvi, navečer 1 točka, danas ujutro 1, i od tada ništa... Kinezi negativni, - ko kuća... jedino me tješi što ovaj tjedan idem kod ginića pa se nadam da nije ništa strašno... s obzirom na moje čudne cikluse po simptomima i kalendaru O je/ trebala biti 4.1. ,a pretpostavljam da je od tada da je nešto bilo već bi se pokazalo na testu...
Baš sam zabrinuta...
Što se tiče roka trajanja, sve piše na kineskom, kojeg jelte znam :D, al vidim 2012. pa pretpostavljam da je to datum proizvodnje?!! Nigdje na netu ne mogu naći datum proizvodnje i datum isteka...
Tina0110
hejj curke... nije me bilo malo duze... kako ste vi?? daj mi recite imali kakvih plusicaa ?? ja sam evo prvi ciklus na Komiflenu pa cemo vidjet sta ce biti
Ja bi trebala dobiti 30.1, tako mi bar kaze moj kalendaric a i drugi na netu..tako da cu vidjeti do tada da izdrzim pa cu nakon toga napraviti test!
Crnatockica dobro dosla. Zelim ti da trudnoca prodje zdravo i uspjesno, da rodis zivu i zdravu bebicu. Zao mi je sto su ti se dogodila ta dva spontana!
Vecka....ma glupa M....nek ide na godisnji vise :)
Ivanaaat nema klomifen ucini svoje :)
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro drage! Kako ste mi danas?
Pošto vas ima dosta u bedaku zbog m i što prije želite ostati t pokušajte nakon odnosa dići noge i staviti jastuk pod guzu, eto meni je uspjelo iz prve (a rekla mi susjeda slučajno kad smo nešto pričale,još sam se smijala ko idiot na tu izjavu). Kasnije sam surfala i vidjela da to nije ništa novo i bome sam dizala za vrijeme plodnih dana noge,još smo se muž i ja cerekali sami sebi
Sortiraj odgovore
Najstariji