Cure, samo da prijavim da je izgleda i mene ovaj ciklus M odlucila zezati, trebala je danas stici, medjutim nema je, temp je pala za 0,2 i danas je bila 36,6. Nadam se da sutra dolazi i da nece odugovlacit
Cure, samo da prijavim da je izgleda i mene ovaj ciklus M odlucila zezati, trebala je danas stici, medjutim nema je, temp je pala za 0,2 i danas je bila 36,6. Nadam se da sutra dolazi i da nece odugovlacit
Vecka jel ima kakvih novosti?!?

Lista za NE dobit:
Anchy 15.01.
Vecka 16.01.
Darliv 18.01.
Tina220210 25.01.
HakunaMatata 25.01.
Tanijatravan 27.01.
JanaH. 28.01.
Jaca16 31.01.
Obama2009 05.02.
MajaSocka 07.02.
Sjuskica3007 08.02.
Leonaaa 10.02.
Segy 10.02.
Chichita 16.02.

Eto. I na vam se pridruzujem. I odmah imam pitanje. Za dva dana trebam dobiti stvari. Popodne radila test. Pokazala se jedva vidljiva drugs crtica. Jel se koja od vas nasla u toj situaciji?
Stavila bi sliku testa al Neznam uploadati
Bumblica pozdrav. Meni se cini da si ti ovdje samo u prolazu jer kako god vidljiva bila druga crtica znaci trudnocu. Cestitam!! Ponovi test sutra preksutra da potvrdis.
Cure ja poslala zahtjev za grupu. Nist ne kuzim! Kud sad idem kad hocu caskati s vama??
Hvala. Dao Bog da sam u prolazu:) Mus mi veli da on nikakvu drugu crtu ne vidi pa bi je stavil Gore no Neznam kako. Moze pomoc? Bas gnjavim
Bumblica pozdrav. Meni se cini da si ti ovdje samo u prolazu jer kako god vidljiva bila druga crtica znaci trudnocu. Cestitam!! Ponovi test sutra preksutra da potvrdis.
Cure ja poslala zahtjev za grupu. Nist ne kuzim! Kud sad idem kad hocu caskati s vama??
Ma samo ti pisi tamo u grupu na zid :) joj ta djeca, predobri su kad tako pocnu mljeti gluposti :D ja jednom kad sam radila hamburgere dode moj i kaze: mama ti si spužva Bob. Ja pitam zasto, a on: pa i ti ladis bulgele (burgere=hamburgere) kao i on :D
Vecer cure...imam jedno brzinsko pitanje..Ovuliram ovih dana...trenutno sam izmjerila temp.ispod jezika i 37.0 je. Jel to normalno? Vi stalno pominjete temp.oko 36.7-36.8..
Vecer cure…imam jedno brzinsko pitanje..Ovuliram ovih dana…trenutno sam izmjerila temp.ispod jezika i 37.0 je. Jel to normalno? Vi stalno pominjete temp.oko 36.7-36.8..
to ti ovisi od osobe do osobe.Kod mene je oko o bilo 36,2, nakon toga 36,5 i tak ostane do dan pred m,jedino sad kad sm trudna ostala bila mi 36,7

Ja bih ti rekla, kad bih znala... bas sam tele za takve stvari.. al voljela bih vidjeti sliku.. ja sam prvu drugu crticu ugledala 5 dana prije neocekivane M.
Dobro cure jeste sad sve u novoj grupi?? Nitko da mi odgovori?? Tanija, Mimica...
Ja bih ti rekla, kad bih znala… bas sam tele za takve stvari.. al voljela bih vidjeti sliku.. ja sam prvu drugu crticu ugledala 5 dana prije neocekivane M.
Dobro cure jeste sad sve u novoj grupi?? Nitko da mi odgovori?? Tanija, Mimica…
čekaj da te tanija prihvati u grupu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji