Pa ja još čekam...sve isto kao i jučer...ovaj ciklus svima nešto šara i kasni pa bi mogla i meni!!!
ImanX, cestitaam!!! Crtica kao kuca,kakva bi tek bila sa jutarnjim urinom
Nema uopce potrebe ni da ponavljas ujutro..
Zelim ti sve najbolje kroz trudnocu,a i nakon nje
Sjuskice vidiš da je manje više kasnila zbog dobrog razloga, nadam se da je to slučaj i kod tebe
Majo, hvala ti puno sad već i ja lagano dolazim sebi i shvaćam da nema potrebe za ponavljanjem testa, ali za svaki slučaj hoću, od viška glava ne boli
Haha izgleda :) da imam toliko testova, sigurno bih i ja toliko iskoristila, ali imam još samo jedan, pa ajd, da ne propadne, kaže dečko, svejedno ti neće trebat još jedno godinu i po :D
Jaooooo koliko blagdanskih beba....wuhuuuu!
Imanx Cestitaaaaaammmm :) a uvjerena si bila da stize M. Imas dvi deeebele crtice, to je definitivno to! Ova godina je dooobroo plodno krenila....bas fino i obecavajuce!
Sto se kilograma tice...kako je krenilo ja cu u trudnoci lovit 100tku hahah :p
Obama potpuno te razumim....istovremeno sreca zbog toliko plusica a istovremeno i tuga jer nisam među sretnicama. Ali tako mora bit, Bog za nas ima drugi plan! Moja M jos nije gotova!
Ancice ako te bas muci pitanje jel prava M napravi test. Al mene je tako zafrkavala u 11 i 12 mj trajala bi 3 dana pa nista pa kap a evo sad ovaj mj se vratila na staro...danas 4ti dan i jos ide!
Joj cure tako je ljepo sto s nama djelite vasu srecubi sto sze podrska nama koje jos cekamo svoj red :)
url=https://lilypie.com]
MajaSocka, Segy, hvala
daaa, bila sam 99% sigurna da dolazi M, jer mislila sam, pa ne može biti baš TOLIKO slično tim bolovima... onda me sinoć počeo bolit samo desni jajnik, kao kod ovulacije, pa jutros opet sve, i kao da sam osetila da sam dobila, kad ono... :D bojala sam se imalo naprezati da ne procurim (kao da bi to na nešto imalo uticaja :) )
sad me i dalje boli više desni jajnik i leđa više sa desne strane, cicke i to je to, malo neka kao mučnina, al više onako kao da mi se skuplja slina, tako mi je i juče bilo...
uglavnom, čim se malo smirim, opet se uzbudim :D želim i vama svima da to što prije doživite
Sortiraj odgovore
Najstariji