Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    10. Siječanj 2016. 16:55

ImanX znam kako ti je ma to je neopisiv osjećaj koji samo mi razumijemo. Bit će veselo ove jeseniiiiiii juuuuhhhuuuuuuu. I sama samo čekam prvi pregled,prije toga ne volim se puno ni veseliti.Samo ti piši, ovdje se bar razumijemo

Veja
    10. Siječanj 2016. 17:08

Lista za NE dobit:

Darliv 21.12.
    Chichita 25.12
    Sjuskica 10.01.
    Segy 13.01.
    Anchy 15.01.
    Vecka 17.01.
    Tina220210 25.01.
    Tanijatravan 27.01.
    JanaH. 28.01.
    Jaca16 31.01.
    Obama2009 05.02.
    MajaSocka 07.02.
    Leonaaa 10.02.

Sjuskice, ti si slijedeca  kakvo je stanje?

Paula5
    10. Siječanj 2016. 17:13

Vidi nasu Vecku kako ona to redovno azurira.. Ja te vodim na jesenske i gotovo!!

O cure pa i ovaj tjedan ocekujemo nove clanice... 

Iman pa zato smo tu. Samo ti pisi sta ti padne na pamet... Znam koji sok, ja jos uvijek ne vjerujem.
    Mami cu reci kad ju vidim krajem tjedna, necu preko tel. A ostalima nakon doktora.

Veja
    10. Siječanj 2016. 17:17

Hahahhaha.. Paula, ti ne definitivno odlucila povest, eto moze, necu se ljutit niti najmanje 

ImanX
    10. Siječanj 2016. 17:19

Hvala svima jako mi je neobično da sam ja ta kojoj se čestita :D

ja ne znam još kad ću na pregled, jer želim promeniti ginekologa, bila mi je iz Vukovara, sad bih neku iz Os, sestrična mi radi u bolnici na pedijatriji, pa bi mogla dati neku dobru preporuku, a i nekako sve ide bolje kad imaš neke vezice, žalosno, ali istinito ne znam sad da li da govorim roditeljima prije pregleda, ali sestrični ću morati izgleda, pa bih onda da i oni znaju... joj joj ne znam, vidiću još

sjuskice kako ti stojiš?

Obama2009
    10. Siječanj 2016. 17:51

ImanX
    Draga iskrene čestitke.Kako si me obradovala sad. Sigurno je lijep osjećaj uhhh.
    Kako nam se samo smanjuje ova lista.
    Bas mi je drago zbog vas, a pomalo sam i tužna sto nije i kod mene tako da ga okacim napokon. Meni je M zavrsila danas pa u nove pobjede, šta cu
    Nadam se da će se ovaj niz plusica nastaviti. 
    Gdje nam je Chichita? 

ImanX
    10. Siječanj 2016. 17:57

Obama, hvala, biće i kod tebe uskoro, ne sumnjam i lista će se samo smanjivati držte se cure, navijam za vas i vaše plusiće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.