Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ImanX
    10. Siječanj 2016. 14:32

evo i mene cure, s vestima

kupila sam test i odmah u trgovini u wc-u napravila, nisam mogla čekati... First sign test, dve trakice sam kupila i čaše iii popiškila se, umočila, izravnala i nakon par sekundi - dve crtice obe jednako vidljive, i dalje se vide... Nije bio prvi urin, ali eto, izgleda da će bit nešto :D sutra ponavljam za svaki slučaj, jer mi je i dalje neverovatno, pogotovo jer imam bolove identične kao da ću svaki čas procurit :D al to bi trebalo bit to, ha? nemam pojma ništa, ovo mi je prvi test u životu, sva sam se bila uspaničila i tresla se ko luda :D

Ostalima srećno, i eto ako je ovo moje T, onda vam mogu reći da ti bolovi koji su identični s predmenstrualnim ništa ne znače :)

ImanX
    10. Siječanj 2016. 15:35

evo stavila sam kao profilnu jer ne znam dodati sliku :D

malo je mutna, loša mi kamera

ImanX
    10. Siječanj 2016. 15:53

Hvala Ancice , iako nisam baš još sigurna, vidićemo sutra kad ponovim test, malo sam još u šoku

zabica25
    10. Siječanj 2016. 15:59

ImanX, ČESTITAM od  Baš mi je drago. Mensrualni bolovi i grčevi će te još jedno vrijeme pratiti. Mne još sad znaju, to je normalno. Tijelo se privikava na novi život :)

Obama, ti ne brini o kilaži u T. Nek se guza širi, ima kamo :)

Vecka držim ti sretne fige :) Ovo mora da je također plusić jer je ovaj skok sumnjiv i daje nadu. Tako je meni bilo...odjedamput palo na 36,6 i sljedeći dan 37,3.. WOW....i eto....

Anchy, hvala ti..ja sam 168 cm i trenutno sam -1 kg pa imam 57,7. sutra opet vaganje na pregledu...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mimica24
    10. Siječanj 2016. 16:24

ImanX draga čestitam!!!! Eto i tebe u jesenskom pdf-u!!!! Rekla sam ti da su meni pms tegobe donijele pozitivan test,to ti ugl. tako počinje.

Veja
    10. Siječanj 2016. 16:25

Imanx, cestitam od srca, nemas sto sumnjati 2 crtice ko kuca, super se vide  neka, netka, bas mi je dragooo 

Segy, hvala ti draga 😙

Zabice, hvala ti to mi ulijeva nadu, posebno sto me maloprije boluckali jajnici, a dosad nisu nikad 5 dana ranije uvijek 2 dana prije, a vidit cemo danas je tek 7 dpo ko zna  sto se unutra dogadja 

ImanX
    10. Siječanj 2016. 16:44

Hvala vam cure drage

još je rano za veselit se, ne želim trčati pred rudo, ali stvarno sam srećna nekako koliko god sam to priželjkivala, nisam se videla trudnom i bojala se da će to "pokušavanje" trajati jako dugo... ne znam još sam izvan sebe i dosadna sam već, ali samo se nadam da je to to i da će biti sve u redu, a to isto želim i svima vama

Drago mi je da sam se priključila ovoj temi i da s vama delim ovu moju vest, do sada najveću u životu

Dečko me je čekao vani dok sam piškila i ja izašla i niš ne govorim, a jedva se suzdržavam i kad smo izašli i seli u auto, pokažem mu test oboje smo van sebe, nismo očekivali da će prvi test biti pozitivan, trudimo se već 4 ciklusa, ali baš smo iznenađeni ako sve bude u redu, jedva čekam da saopštimo porodicama

joj al sam odužila, nemam s kim pričat, a suzdržavam se da ne kažem nekom, pa moram tu vama

Paula5
    10. Siječanj 2016. 16:52

Iman jeeeeeeee!!! Cestitam ti draga!!! Ajme sto mi je drago!! Juhuhu!! 
    U 5 dana 4 plusa!! Dobre smo!
    Ja tako jake crte nisam ugledala, mogla bi jos jednog kineza da zacementiram...

Sjuskica tebe iducu cekamo..

Mene od jucer probadaju jajnici i to je to. 

Mimica ja cu onaj drugi tjedan kod doktora, tad ce biti skoro 6 tjedana.

Schinin gdje si nam ti nestala? Nadam se da si dobro i da slavis..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.