evo i mene cure, s vestima
kupila sam test i odmah u trgovini u wc-u napravila, nisam mogla čekati... First sign test, dve trakice sam kupila i čaše iii popiškila se, umočila, izravnala i nakon par sekundi - dve crtice
obe jednako vidljive, i dalje se vide... Nije bio prvi urin, ali eto, izgleda da će bit nešto :D sutra ponavljam za svaki slučaj, jer mi je i dalje neverovatno, pogotovo jer imam bolove identične kao da ću svaki čas procurit :D al to bi trebalo bit to, ha?
nemam pojma ništa, ovo mi je prvi test u životu, sva sam se bila uspaničila i tresla se ko luda :D
Ostalima srećno, i eto ako je ovo moje T, onda vam mogu reći da ti bolovi koji su identični s predmenstrualnim ništa ne znače :)
evo stavila sam kao profilnu jer ne znam dodati sliku :D
malo je mutna, loša mi kamera
Hvala Ancice , iako nisam baš još sigurna, vidićemo sutra kad ponovim test, malo sam još u šoku
ImanX, ČESTITAM od Baš mi je drago. Mensrualni bolovi i grčevi će te još jedno vrijeme pratiti. Mne još sad znaju, to je normalno. Tijelo se privikava na novi život :)
Obama, ti ne brini o kilaži u T. Nek se guza širi, ima kamo :)
Vecka držim ti sretne fige :) Ovo mora da je također plusić jer je ovaj skok sumnjiv i daje nadu. Tako je meni bilo...odjedamput palo na 36,6 i sljedeći dan 37,3.. WOW....i eto....
Anchy, hvala ti..ja sam 168 cm i trenutno sam -1 kg pa imam 57,7. sutra opet vaganje na pregledu...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
ImanX draga čestitam!!!! Eto i tebe u jesenskom pdf-u!!!! Rekla sam ti da su meni pms tegobe donijele pozitivan test,to ti ugl. tako počinje.
Imanx, cestitam od srca, nemas sto sumnjati 2 crtice ko kuca, super se vide neka, netka, bas mi je dragooo
Segy, hvala ti draga 😙
Zabice, hvala ti to mi ulijeva nadu, posebno sto me maloprije boluckali jajnici, a dosad nisu nikad 5 dana ranije uvijek 2 dana prije, a vidit cemo danas je tek 7 dpo ko zna sto se unutra dogadja
Hvala vam cure drage
još je rano za veselit se, ne želim trčati pred rudo, ali stvarno sam srećna nekako koliko god sam to priželjkivala, nisam se videla trudnom i bojala se da će to "pokušavanje" trajati jako dugo... ne znam još sam izvan sebe i dosadna sam već, ali samo se nadam da je to to i da će biti sve u redu, a to isto želim i svima vama
Drago mi je da sam se priključila ovoj temi i da s vama delim ovu moju vest, do sada najveću u životu
Dečko me je čekao vani dok sam piškila i ja izašla i niš ne govorim, a jedva se suzdržavam i kad smo izašli i seli u auto, pokažem mu test oboje smo van sebe, nismo očekivali da će prvi test biti pozitivan, trudimo se već 4 ciklusa, ali baš smo iznenađeni
ako sve bude u redu, jedva čekam da saopštimo porodicama
joj al sam odužila, nemam s kim pričat, a suzdržavam se da ne kažem nekom, pa moram tu vama
Iman jeeeeeeee!!! Cestitam ti draga!!! Ajme sto mi je drago!! Juhuhu!!
U 5 dana 4 plusa!! Dobre smo!
Ja tako jake crte nisam ugledala, mogla bi jos jednog kineza da zacementiram...
Sjuskica tebe iducu cekamo..
Mene od jucer probadaju jajnici i to je to.
Mimica ja cu onaj drugi tjedan kod doktora, tad ce biti skoro 6 tjedana.
Schinin gdje si nam ti nestala? Nadam se da si dobro i da slavis..
Sortiraj odgovore
Najstariji