Hvala Iman, ma sredit ce on to... drzim figeeee za plus kao ovaj moj danas!!
O Sjuskica pa glupe mucnine.U pravu si bitno je koji ti je dpo. Ma ne bih ni ja bas 9.dpo radila da nije bilo zubobolje. Pricekala bi bar 10...;-)
Ej Luki, evo i tebe draga.. e daj mi reci onaj gel jel to kad zub boli ili?? A ti si bome s kilama fenomen. Ajme koji je i to sok za organizam, bez da te ista drugo muci. A nazalost to ti nije jedini problem. I ja sa malcem zatrudnila sa 69! Sad imam vise nego kad sam ga isla roditi... Tebi bi dobro doslo jos 5, na tvoju visinu.
Moj malac 4 god i 3 mj ima 15 kg.. Koji problem s jelom.. Ne znam na koga je..
Hvala Iman, ma sredit ce on to… drzim figeeee za plus kao ovaj moj danas!!
O Sjuskica pa glupe mucnine.U pravu si bitno je koji ti je dpo. Ma ne bih ni ja bas 9.dpo radila da nije bilo zubobolje. Pricekala bi bar 10…;-)
Ej Luki, evo i tebe draga.. e daj mi reci onaj gel jel to kad zub boli ili?? A ti si bome s kilama fenomen. Ajme koji je i to sok za organizam, bez da te ista drugo muci. A nazalost to ti nije jedini problem. I ja sa malcem zatrudnila sa 69! Sad imam vise nego kad sam ga isla roditi… Tebi bi dobro doslo jos 5, na tvoju visinu.
Moj malac 4 god i 3 mj ima 15 kg.. Koji problem s jelom.. Ne znam na koga je..
Taj gel ti je meni zubarica preporucila umjesto antibiotika, posto ti meni ti umnjaci svako malo rade probleme, pocnu rasti I onda me cijela strana boli na kojoj raste, upali se zubno meso, pa onda stane rasti, pa pocne drugi I tako sve u krug. Taj gel ublazava bol, lagano se utrlja na zubno meso gdje boli, meni je u roku jednog dana smirio bol I za par dana sam bila kao nova. :))
Od kad znam za sebe mucim muku s tim kilama I stvarno sam sklona bila oduvijek debljanju, ali evo sad koliko god jedem tu se drze te kile I ne idu gori, ali mi je najgore s odjecom, cas ne stanem u hlace, a cas su mi presiroke hahaha......Draga, imas malog manekena hihi Ja s L-om isto muku mucim oko hranjenja. On ce sad 14. 1. napuniti godinu I sedam mjeseci I ima 11, 5 kila I oko 84 cm. Oduvijek je mrsavko dugacki I vodim borbe s njim da pojede nesto. Znam ga po preko sat vremena hraniti, I uz puno nereda pojede na kraju sve u 5 minuta, ali zato zlicu izbjegava na sve moguce nacine, ili ruku stavi preko usta, ili strpa igracku I gricka je, ili vrti glavom, najnovije mu je vristanje...Sad mu i ti zubi samo izlaze jedan za drugim, pa je nervozan i krvare mu desni pa mu to dodatno remeti hranjenje....Jao sto su nekad tvrdoglavi

14.06.2014. L ♥
Paula, slika ti je genijalna. Svaki put kad vidim test za trudnocu sjetit cu se tebe I tvojeg maratona piskenja testica Kad sam mm-u rekla da sam trudna, prvo je mislio da ga zezam haha I onda kad smo dosli kuci izvadila sam mu sliku s UZV-a I pokazala, on nije znao sto ce, bio je presretan, oboje smo imali one radosne zbunjene face, onda se poceo tresti, nekih 15 minuta se tresao I cijelo vrijeme ponavljao biti cu tata, gladio mi trbuh I govorio "tatino". :))
Vecka, iskreno se nadam da ce ti ciklusi ostati tako u normali ubuduce I da ce kasniti M vec ovaj ciklus radi T, pa nek onda M ode na godisnji minimum 9 mjeseci

14.06.2014. L ♥
Luki ma bilo me sram vise staviti... ja jos ne vjerujem, pogotovo jer nemam nikakvihsimptoma.
E veceras su me malo poceli jajnici probadati..
A ti muski su strasni! Ovaj moj prvo smjesak, pa bukvica o financijama ( ja ???), al nakon par sati se opustio i poceo mastati o mrvici koja stize..
Luki ma bilo me sram vise staviti… ja jos ne vjerujem, pogotovo jer nemam nikakvihsimptoma.
E veceras su me malo poceli jajnici probadati..
A ti muski su strasni! Ovaj moj prvo smjesak, pa bukvica o financijama ( ja ???), al nakon par sati se opustio i poceo mastati o mrvici koja stize..
Doci ce I trudnicke tegobe. Jos malo hehe :)) Samo se nadam da ako budes imala mucnine da nece biti jake.
Hahaha moj muz je isto bio tako poceo. "Kako cemo, oboje nezaposleni" I onda se sjeti da sam mu rekla da sam trudna pa pocne skakat od srece hahaha Promjene u sekundi... Bilo mi je to bas preslatko, cijelo vrijeme sam mu govorila da cemo se snaci nekako. Hehe

14.06.2014. L ♥
LuKi a koja ludnica s kilama,zaista je čudo taj naš organizam + štitnjača kad krene zezati. Ali dobro si izgurala sve na kraju.
Sjuskica sretno ovaj ciklus,držim fige,moramo jesenski pdf napuniti!!
Paula ja se tek sad smirila i nadošla od te vijesti. Derale me mučnine,mislila evo prvih simptoma,kad ono skupa s migrenama i one otišle, čak mi i sike nisu više tvrde i bolne, sve se nešto opustilo, a valjda tako mora, sve je to od trudnoće do trudnoće. Nisam još pohvatala sve,kad ti imaš pregled? Ja sam fuuul nestrpljiva da vidim jel sve ok.
LuKi a koja ludnica s kilama,zaista je čudo taj naš organizam + štitnjača kad krene zezati. Ali dobro si izgurala sve na kraju.
Sjuskica sretno ovaj ciklus,držim fige,moramo jesenski pdf napuniti!!
Paula ja se tek sad smirila i nadošla od te vijesti. Derale me mučnine,mislila evo prvih simptoma,kad ono skupa s migrenama i one otišle, čak mi i sike nisu više tvrde i bolne, sve se nešto opustilo, a valjda tako mora, sve je to od trudnoće do trudnoće. Nisam još pohvatala sve,kad ti imaš pregled? Ja sam fuuul nestrpljiva da vidim jel sve ok.
Borba s kilama hahaha Bas kad me endokrinologinja vidila ostala je u cudu, bas mi je rekla da ovako na izgled nikad ne bi rekla da imam taj hashimoto, PCOS,visoki tlak, aritmije srca I te tumore, ali oci ne lazu. Odaju me podocnjaci :P
Kako se ti osjecas?
Vecka, opa skokic, moze biti implantacijski, draga, drzim fige na najjace

14.06.2014. L ♥

I da trudilice moje,za vrijeme plodnih dana nakon odnosa digla sam noge i stavila jastuk ispod,prvi put u životu i evo izgleda da je upalilo

Paula, ne bi se bunila da slazem listu u jesenskim, prihvatila bi objerucke evo kako mjerim bazalnu vec 5 mj. Nikad mi nije bila dva puta poslije O 36,8, a uz to sam imala pad temp . 4dpo na 36,4, pa opet 5dpo skok na 36,7.malo me zbunilo.
Luki, hvala ti draga, nitko sretniji od mene da ovaj mjesec ugledam dugoocekivani plusic
Iman, drzim figeee

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji