Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Siječanj 2016. 19:54

Paula je proizvodacima testova donila zaradu :) Hehehehe
    Al najvaznije je da je plusic tu. Lovu bi ionako potrosila na nesto!

Ja kad imam kineze testove ja sam ko ludakinja tako da bolje da ih nemam!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    09. Siječanj 2016. 20:14

A Vecka znam na koje mislis, one sa roza poklopcem?
    Majo da nema kineza bankrotirala bih... a svaka budala ima svoje veselje.. ;-)

Veja
    09. Siječanj 2016. 20:22

Hahahah Paula tocno te, ti si ih vidim sve doktorirala i evo isplatilo se 

ImanX
    09. Siječanj 2016. 20:24

nemaju u konzumu testove tako da nisam kupila :( ništa, znači u ponedeljak, što bi značilo da tek u utorak ujutro radim, ako mi ne dođe već do tada :/

Paula5
    09. Siječanj 2016. 20:41

Glupi konzum! Nista draga, pokusaj sto manje misliti na to. Cuj tko ti kaze.. Znaci drzimo fige da ne dode, a za dva dana cemo sve potvrditi plusicem.. 

Gdje su nam druge neocekivacice? Sjuskica, chichita sta ima?

Paula5
    09. Siječanj 2016. 20:46

Vecka ti si uspjela izregulirati svoje cikluse? Znam da su ti ljetos bili zbrcani, dugi..

Veja
    09. Siječanj 2016. 21:13

Iman, bas mi je zao da nisi uspila kupit testic, drzim fige da ne dodje do utorka i da bude plus ko kuca 
    Paula, jesam imala zbrckane cikluse, al evo od 9 mj. su mi 31-33 dana, tako da mi je to zasad odlicno, obzirom da su znali bit preko 60 dana.

Paula5
    09. Siječanj 2016. 21:25

Mimica ja ne vjerujem! Iste smo visine, a razlika u jednoj kili! Da da ocekujem i ja spotanje... Termin nam u 2 dana, obje iz Slavonije... 

Vecka 60 dana ajme uzas. Sjecam se kad si cekala M, a ono tek O. Ajd super da su se unormalili.. Nadam se da nam se pridruzujes, tek za 2 tj radis test? Jel to zbog dugih ciklusa ili?

Obama2009
    09. Siječanj 2016. 21:44

Večer drage
    Kod mene M lagano završava. Osim sto je kasnila 14 dana uredno je prošla na kraju.Krvarenje isto kao i do sad. Isto 5 dana mada držim još uložak sutra. Pa na posao jedva čekam 
    Ja sam sebe opskrbila trakicama
    A ja imam zelenezar su roze puno bolje ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.