Hvala Paula, jel ima možda u konzumu clearblue? :/ nemam apoteku u blizini :(

Mimica ja sam nakon poroda (prije 4 god) imala 56 kg. Sad imam 79, a ugledala sam i pocetnu 8-icu ovih dana...:-(
Vidim da si na ljetnim pisala na tu temu...
Mimica ja sam nakon poroda (prije 4 god) imala 56 kg. Sad imam 79, a ugledala sam i pocetnu 8-icu ovih dana…:-(
Vidim da si na ljetnim pisala na tu temu…
da,pisala sam,s velikim viskom idem u trudnocu, vrtim se oko 80-82 kg,a visoka samo 164 cm.rasporedjeno je to onako pa nije jako vidljivo,ali opet ocekujem packu od gin.

Iman oprostiii!! Ove moje su baby check, a ne first sign... Citala sam da su te ok. I mislim da ih ima u konzumu, nisam tamo kupovala. Ali imas u dm-u i kozmu sigurno, 2 trakice 30 kn. Te sam prije kupovala...
Imanx ja ti dodjem obicno u ljekarnu i kazem test na trudnocu neki jeftiniji hejeh....pa sam nekad znala imat onaj po 15kn nekad 30kn a jednom sam u kozma uzela taj first sign 2 u 1 za 30kn. Sasvim ti je svejedno svaki bi trebao pokazat!
Paula moram priznati da sam u zadnje vrijeme dosta opustena ne razmisljam previse hoce li kad ce....uhvati me mozda jedan dan al vecinom ne!
Ma moram samo dragog napadat cesce i bit ce + :)
E da taj digitalni bas je skup a nakon nekog vremena se ekran ugasi pa nemas uspomenu u slucaju da je plus!

url=https://lilypie.com]
To Majo, samo se svaki drugi dan volite i eto za Bozic vas troje..
Buduci mi nema muza isla sam pobacati kutije i testove iz raznih skrovista... ostavila samo zadnja dva. Ajme puna vrecica kutija testova.. a znamo da kinezi ne zauzimaju puno mjesta... da je vidio koliko sam para potrosila poludio bi. A to je samo od ovog mjeseca....
Paula, bas si kraljica
Majo, ja isto koristim roze lh trakice i stvarno su super, zaliha uvijek imam. A testova imam 8 kom isto kineske, al ne one kao sto su lh trakice,nego nesto u djiru ovih clear blue.
Kamo srece da ih istrosim kao i Paula

Paula je proizvodacima testova donila zaradu :) Hehehehe
Al najvaznije je da je plusic tu. Lovu bi ionako potrosila na nesto!
Ja kad imam kineze testove ja sam ko ludakinja tako da bolje da ih nemam!

url=https://lilypie.com]
A Vecka znam na koje mislis, one sa roza poklopcem?
Majo da nema kineza bankrotirala bih... a svaka budala ima svoje veselje.. ;-)
Hahahah Paula tocno te, ti si ih vidim sve doktorirala i evo isplatilo se

nemaju u konzumu testove tako da nisam kupila :( ništa, znači u ponedeljak, što bi značilo da tek u utorak ujutro radim, ako mi ne dođe već do tada :/

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji