Paula je proizvodacima testova donila zaradu :) Hehehehe
Al najvaznije je da je plusic tu. Lovu bi ionako potrosila na nesto!
Ja kad imam kineze testove ja sam ko ludakinja tako da bolje da ih nemam!
url=https://lilypie.com]
A Vecka znam na koje mislis, one sa roza poklopcem?
Majo da nema kineza bankrotirala bih... a svaka budala ima svoje veselje.. ;-)
Hahahah Paula tocno te, ti si ih vidim sve doktorirala i evo isplatilo se
nemaju u konzumu testove tako da nisam kupila :( ništa, znači u ponedeljak, što bi značilo da tek u utorak ujutro radim, ako mi ne dođe već do tada :/
Glupi konzum! Nista draga, pokusaj sto manje misliti na to. Cuj tko ti kaze.. Znaci drzimo fige da ne dode, a za dva dana cemo sve potvrditi plusicem..
Gdje su nam druge neocekivacice? Sjuskica, chichita sta ima?
Vecka ti si uspjela izregulirati svoje cikluse? Znam da su ti ljetos bili zbrcani, dugi..
Iman, bas mi je zao da nisi uspila kupit testic, drzim fige da ne dodje do utorka i da bude plus ko kuca
Paula, jesam imala zbrckane cikluse, al evo od 9 mj. su mi 31-33 dana, tako da mi je to zasad odlicno, obzirom da su znali bit preko 60 dana.
Mimica ja ne vjerujem! Iste smo visine, a razlika u jednoj kili! Da da ocekujem i ja spotanje... Termin nam u 2 dana, obje iz Slavonije...
Vecka 60 dana ajme uzas. Sjecam se kad si cekala M, a ono tek O. Ajd super da su se unormalili.. Nadam se da nam se pridruzujes, tek za 2 tj radis test? Jel to zbog dugih ciklusa ili?
Večer drage
Kod mene M lagano završava. Osim sto je kasnila 14 dana uredno je prošla na kraju.Krvarenje isto kao i do sad. Isto 5 dana mada držim još uložak sutra. Pa na posao jedva čekam
Ja sam sebe opskrbila trakicama
A ja imam zelenezar su roze puno bolje ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji