Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Siječanj 2016. 17:19

Imanx cekamo vjesti! 
    Paula ovaj zadnji plus se bas ljepo i cvrsto vidi! Super, super! Normalno je da ti je muz malo zapanicario tako to ide...al kad bebica stigne za sve ce se snaci! 

Nisam ovulacijske koristila jedino ovaj zadnji ciklus, al nastavljam s njima ovaj. I definitivno one s rozim vrhom, najbolje su! Nabavila sam cijelu zalihu! Nastavila sam pit vrkutu i stolisnik pomjesano, a u planu mi je kupit evine kapi cisto ako mi mogu pomoc sa zdravljem da pomognu, odmoc ne mogu! Iako s nicim od toga se ne opterecujem nego laganini....cajevi me natjeraju da pijem dosta tekucine sto inace zaboravim pa skupim kojekakve bakterije u mokraci. Pracenje bazalne mi je bas bilo nesvjesno opterecenje i biljezenje svega i svacega u aplikaciju tako da sam se toga dvoje rjesila!

url=https://lilypie.com]

ImanX
    09. Siječanj 2016. 17:30

verujte, otrčala bih i ja odmah, al postoji nekoliko prepreka :)

idem na rođendan, prolazim pored konzuma (ako tamo ima neki), ali sestra ide sa mnom, a ona ne zna niš o tome, pa me ne sme uhvatiti :D

ako slučajno uspijem otići, koji preporučujete, da nije preskup, možda ako ima i onaj s dva u pakiranju

Vidila sam first sign kao dve trakice 29,90, a jel može to? ili mora biti i ona plastika? joj baš niš ne znam xD s plastikom je 29.90 jedan

ufuf

Paula5
    09. Siječanj 2016. 17:32

Pa ja stvarno nisam normalna. Prekjucer si tek ugledala plusic.. ma sorry, to je schinin napisala. Ah, lude zene... Ja planiram doktoru onaj drugi tjedan, za cca 10 dana. Ti? 

Majo ja cim sam pala na 20-tak trakica, odmah sam narucivala. Temp nisam nikad mjerila, nisam mogla. Vrkuta i stolisnik super, to sam pila par mjeseci. Zadnja dva mjeseca sam samo piskila trakice, nista drugo. 
    I kao sto svi savjetuju opusti se pa ce doci i plusic, ja se nisam mogla opustiti. Mislim da sam se tek danas opustila jer je sad sve u bozjim rukama.. Ti radi ono sto tebi najvise pase, i naravno pokrivaj dane!! Meni O bila 15.dc, pokrili 11,13,14 i 15.

Paula5
    09. Siječanj 2016. 17:36

Iman clearblue imas po 25 kn. Meni je first sign jucer pokazao jedva vidljivu crticu, dvije su trakice u paketu 35 kn. Ne uzimaj digitalni clearblue, meni je to puno novaca, a kao da ne znas koliko si trudna...
    Sretno!!

ImanX
    09. Siječanj 2016. 17:38

Hvala Paula, jel ima možda u konzumu clearblue? :/ nemam apoteku u blizini :(

Paula5
    09. Siječanj 2016. 17:40

Mimica ja sam nakon poroda (prije 4 god) imala 56 kg. Sad imam 79, a ugledala sam i pocetnu 8-icu ovih dana...:-( 
    Vidim da si na ljetnim pisala na tu temu...

Paula5
    09. Siječanj 2016. 17:44

Iman oprostiii!! Ove moje su baby check, a ne first sign... Citala sam da su te ok. I mislim da ih ima u konzumu, nisam tamo kupovala. Ali imas u dm-u i kozmu sigurno, 2 trakice 30 kn. Te sam prije kupovala...

Mallla
    09. Siječanj 2016. 17:44

Imanx ja ti dodjem obicno u ljekarnu i kazem test na trudnocu neki jeftiniji hejeh....pa sam nekad znala imat onaj po 15kn nekad 30kn a jednom sam u kozma uzela taj first sign 2 u 1 za 30kn. Sasvim ti je svejedno svaki bi trebao pokazat!

Paula moram priznati da sam u zadnje vrijeme dosta opustena ne razmisljam previse hoce li kad ce....uhvati me mozda jedan dan al vecinom ne!

Ma moram samo dragog napadat cesce i bit ce + :)

E da taj digitalni bas je skup a nakon nekog vremena se ekran ugasi pa nemas uspomenu u slucaju da je plus!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    09. Siječanj 2016. 18:02

To Majo, samo se svaki drugi dan volite i eto za Bozic vas troje.. 
    Buduci mi nema muza isla sam pobacati kutije i testove iz raznih skrovista... ostavila samo zadnja dva. Ajme puna vrecica kutija testova.. a znamo da kinezi ne zauzimaju puno mjesta... da je vidio koliko sam para potrosila poludio bi. A to je samo od ovog mjeseca....

Veja
    09. Siječanj 2016. 19:05

Paula, bas si kraljica  

Majo, ja isto koristim roze lh trakice i stvarno su super, zaliha uvijek imam. A testova imam 8 kom isto kineske, al ne one kao sto su lh trakice,nego nesto u djiru ovih clear blue.
    Kamo srece da ih istrosim kao i Paula 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.