Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ImanX
    09. Siječanj 2016. 23:29

Hvala na savetu sad sam i ja guglala i vidim da ima samo taj, i svakako ću, ako budem išla, uzeti te dve trakice, bezveze mi je samo zbog štapića dat duplo više, ako bih uzimala dva...

Sad me već jajnik baš dobro probada, sve se bojim da će M uskoro, ali imam više nade nego što sam juče imala kako bude, biće

Nadam se da će anđelčić brzo biti bolje

LuKi5
    09. Siječanj 2016. 23:31

Sjuskica, drago mi je da si opet s nama. Zelim ti puno srece I zdravlja u ovoj godini I da nam sto prije postanes trudnica 

Vidim tema su kile hehe Ja sam u ove 4 godine bila svih velicina :P 55 kg mi je bio minimum kad je pocela stitnjaca, u roku od mjesec ipo sam pala sa 68 na 55, onda sam dosla na nekih 65, pa u roku od mjesec dana na 75 (tad se dijabetes pojavio), dobila dijetu I u roku od mjesec ipo dosla na 69, s toliko sam zatrudnila, do 5. Mj. trudnoce izgubila 5 kila zbog mucnina, I onda su pocele skakati radi gestacijskog dijabetesa ko lude kile,  83 su mi bile vrhunac, s toliko sam isla roditi, 10 otislo s porodom, I onda muku mucila s kilama doli, nikako da odu(stitnjaca podivljala nakon poroda), tako da sam se do operacije uspila uz muku I puno kave spustit na 69, I onda se nesto dogodilo I pocela sam naglo mrsaviti, Izgubila apetit, sad variram na 56-59, u prosjeku sam na 58 kila, a 175 cm sam visoka, a nije bas da ne jedem. :P

14.06.2014. L ♥

Paula5
    09. Siječanj 2016. 23:52

Hvala Iman, ma sredit ce on to... drzim figeeee za plus kao ovaj moj danas!!

O Sjuskica pa glupe mucnine.U pravu si bitno je koji ti je dpo. Ma ne bih ni ja bas 9.dpo radila da nije bilo zubobolje. Pricekala bi bar 10...;-)

Ej Luki, evo i tebe draga.. e daj mi reci onaj gel jel to kad zub boli ili?? A ti si bome s kilama fenomen. Ajme koji je i to sok za organizam, bez da te ista drugo muci. A nazalost to ti nije jedini problem. I ja sa malcem zatrudnila sa 69! Sad imam vise nego kad sam ga isla roditi... Tebi bi dobro doslo jos 5, na tvoju visinu. 
    Moj malac 4 god i 3 mj ima 15 kg.. Koji problem s jelom.. Ne znam na koga je..

LuKi5
    09. Siječanj 2016. 23:55

Paula, slika ti je genijalna. Svaki put kad vidim test za trudnocu sjetit cu se tebe I tvojeg maratona piskenja testica   Kad sam mm-u rekla da sam trudna, prvo je mislio da ga zezam haha I onda kad smo dosli kuci izvadila sam mu sliku s UZV-a I pokazala, on nije znao sto ce, bio je presretan, oboje smo imali one radosne zbunjene face, onda se poceo tresti, nekih 15 minuta se tresao I cijelo vrijeme ponavljao biti cu tata, gladio mi trbuh I govorio "tatino".  :)) 

Vecka, iskreno se nadam da ce ti ciklusi ostati tako u normali  ubuduce I da ce kasniti M vec ovaj ciklus radi T, pa nek onda M ode na godisnji minimum 9 mjeseci

14.06.2014. L ♥

Paula5
    10. Siječanj 2016. 00:06

Luki ma bilo me sram vise staviti... ja jos ne vjerujem, pogotovo jer nemam nikakvihsimptoma. 
    E veceras su me malo poceli jajnici probadati..
    A ti muski su strasni! Ovaj moj prvo smjesak, pa bukvica o financijama ( ja ???), al nakon par sati se opustio i poceo mastati o mrvici koja stize..

mimica24
    10. Siječanj 2016. 09:02

LuKi a koja ludnica s kilama,zaista je čudo taj naš organizam + štitnjača kad krene zezati. Ali dobro si izgurala sve na kraju.
    Sjuskica sretno ovaj ciklus,držim fige,moramo jesenski pdf napuniti!!
    Paula ja se tek sad smirila i nadošla od te vijesti. Derale me mučnine,mislila evo prvih simptoma,kad ono skupa s migrenama i one otišle, čak mi i sike nisu više tvrde i bolne, sve se nešto opustilo, a valjda tako mora, sve je to od trudnoće do trudnoće. Nisam još pohvatala sve,kad ti imaš pregled? Ja sam fuuul nestrpljiva da vidim jel sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.