Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    09. Siječanj 2016. 22:00

Joj Obama da mi je 70.. Ja za 2 god natukla 20 kila.. 
    No sta je tu je, nema kajanja poslije..papanja.. A i hormoni su pridonjeli..
    E sad se vise ne sjecam zelenih, al imala sam ih. Znam da su mi ljubicaste, zelene i plave pokazale bas kad je pik. A ove roza lagano tamne prije i poslije O pa mogu lagano skuziti kad ce otprilike pik, tih dana sam po dvije tri piskila da mi ne promakne. Meni osobno te roza naj. Narucivala sam 60 lh+30hcg, takva je bila ponuda, cca 74 kune.

Veja
    09. Siječanj 2016. 22:04

Paula, ne, ne za 2 tjedna to je predugo, slijedeca nedjelja je dan "D", ako M ne stigne prije, a trebala bi stic u subotu.

Paula5
    09. Siječanj 2016. 22:07

O da Mimica brojat cemo iducih (ne znam u danima) 36 tjedana.. 
    A ta tvoja stara gin stvarno nije cista, pa sta bi trebala imati 40?? Omg kakvih ludih ljudi ima! Ja bih sa 65 bila zadovoljna. Taman sam mislila ako procurim (opet), krecem na neku malo strozu dijetu. Ali sad ce pricekati... imamo sad bitnijih stvari.. hvala Bogu! 
    Kaze muz eto nista od tvoje dijete poslije nove godine, opet si se izvukla...

Paula5
    09. Siječanj 2016. 22:09

Vecka sorry... opet sam nesto pomijesala. To je onda vald minions rekla. Ma ne znam vise... al kao sto vidis danas poprilicno lupetam i sve nesto brkam.. 

Veja
    09. Siječanj 2016. 22:25

Ma draga nemam sta zamjerit treba ovdje povatat sto je tko pisao  je, koliko se sjecam minions rekla da ce raditi test 24.1 ako do tad M ne stigne 
    Akjde ne vrinite za kilet imat cete kad skidat ih, ja sam na 59kg na svojih 167cm, moram se skulirat ne smijem prec 60kg 

Paula5
    09. Siječanj 2016. 22:40

Imas idealnu kilazu! Nisam ni ja do svoje 29 presla 60, a odtad stalno borba. Ma trenutno mi je to od manje bitnih problema. Bar mrvica ima zaliha ako koji dan budem manje jela..
    Znaci nedjelja je dan D, uh navijam na najjace!! Treba nam netko u jesenskim listu slagati.. ;-)

ImanX
    09. Siječanj 2016. 23:12

svi imamo neke probleme vezane uz kilažu, ja na 167 imam 53kg, već godinama ne ide iznad 54, to mi je maksimum, a htela sam doć bar do 56... nisam premršava, ali bih bar koju kilicu gore, a ne ide... nadam se da će se to promeniti ako test za koji dan pokaže plusić

sad sam skontala da kozmo radi sutra do 3, pa ću se provozat ak ne dođe M (daleko bilo ), tako da bi test mogao onda biti u ponedeljak

Paula5
    09. Siječanj 2016. 23:23

Hej Iman, dosla ti s rockasa? 
    Ja danas dopodne sto sam napravila to je to. Popodne samo ljencarim i tetosim svog bubanog andela, al je balav.
    U kozmu (bar kod nas) imas samo first sign. Dvije trakice 30 kn ili jedan na stapicu takoder 30 kn. Koja veza jel na stapicu, bolje uzmi ova dva. 
    Kao iskusna googlacica raznih foruma sam skuzila dacure kazu da su ok. Ja sam mislim dvaput kupila i bili su tocni...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.