Glupi konzum! Nista draga, pokusaj sto manje misliti na to. Cuj tko ti kaze.. Znaci drzimo fige da ne dode, a za dva dana cemo sve potvrditi plusicem..
Gdje su nam druge neocekivacice? Sjuskica, chichita sta ima?
Glupi konzum! Nista draga, pokusaj sto manje misliti na to. Cuj tko ti kaze.. Znaci drzimo fige da ne dode, a za dva dana cemo sve potvrditi plusicem..
Gdje su nam druge neocekivacice? Sjuskica, chichita sta ima?
Tu sam draga na kauču....malo mi je mučno,ali i prije dva mjeseca sam isto patila od mučnina pred mjesečnicu....Kako je meni ovulacija bila sa 31.12./1.1.,ako i ne dođe vještica, ne isplati mi se raditi test prije utorka,čak srijede....to bi mi bio 12/13 dpo. Inače mi uvijek dođe svakih 28 dana,ali do sad sam uvijek ovulirala 14dc.
Ma kako Bog da....ima dana u godini...tek je krenula😄😆
Aliiii Chichita je nestala?!?!
Vecka ti si uspjela izregulirati svoje cikluse? Znam da su ti ljetos bili zbrcani, dugi..
Iman, bas mi je zao da nisi uspila kupit testic, drzim fige da ne dodje do utorka i da bude plus ko kuca
Paula, jesam imala zbrckane cikluse, al evo od 9 mj. su mi 31-33 dana, tako da mi je to zasad odlicno, obzirom da su znali bit preko 60 dana.

Mimica ja ne vjerujem! Iste smo visine, a razlika u jednoj kili! Da da ocekujem i ja spotanje... Termin nam u 2 dana, obje iz Slavonije...
Vecka 60 dana ajme uzas. Sjecam se kad si cekala M, a ono tek O. Ajd super da su se unormalili.. Nadam se da nam se pridruzujes, tek za 2 tj radis test? Jel to zbog dugih ciklusa ili?
Ja sam visoka 169 i inače težim 65-67 a bogami sad za praznike dobro nabacila. I to 70 nisam mogla vjerovat ocima kad sam vidjela vagu
Uhhhh, još kad budem trudna ajme meni ode sve u guzu i bokove
Mimica ja ne vjerujem! Iste smo visine, a razlika u jednoj kili! Da da ocekujem i ja spotanje… Termin nam u 2 dana, obje iz Slavonije…
Vecka 60 dana ajme uzas. Sjecam se kad si cekala M, a ono tek O. Ajd super da su se unormalili.. Nadam se da nam se pridruzujes, tek za 2 tj radis test? Jel to zbog dugih ciklusa ili?
ja tek sad ne vjerujem..ajde zajedno ćemo brojat dane,a bome i dobivene kile. Do prije 2 godine nisam se micala sa 60 kg,a onda došla udaja,faks,sjedenje doma i eto kila ko u priči. Pazim zadnja 2-3 mjeseca na klopu. Stara gin. mi je još kao curi govorila da sam preteška (a imala 60 kg) sreća pa sam u čet prebacila karton kod druge,ali i od nje očekujem juhicu.A šta da radimo? I mi bucke moramo nekako preći trudnoću

Večer drage
Kod mene M lagano završava. Osim sto je kasnila 14 dana uredno je prošla na kraju.Krvarenje isto kao i do sad. Isto 5 dana mada držim još uložak sutra. Pa na posao jedva čekam
Ja sam sebe opskrbila trakicama
A ja imam zelenezar su roze puno bolje ili?
Joj Obama da mi je 70.. Ja za 2 god natukla 20 kila..
No sta je tu je, nema kajanja poslije..papanja.. A i hormoni su pridonjeli..
E sad se vise ne sjecam zelenih, al imala sam ih. Znam da su mi ljubicaste, zelene i plave pokazale bas kad je pik. A ove roza lagano tamne prije i poslije O pa mogu lagano skuziti kad ce otprilike pik, tih dana sam po dvije tri piskila da mi ne promakne. Meni osobno te roza naj. Narucivala sam 60 lh+30hcg, takva je bila ponuda, cca 74 kune.
Paula, ne, ne za 2 tjedna to je predugo, slijedeca nedjelja je dan "D", ako M ne stigne prije, a trebala bi stic u subotu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji