Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    09. Siječanj 2016. 20:41

Glupi konzum! Nista draga, pokusaj sto manje misliti na to. Cuj tko ti kaze.. Znaci drzimo fige da ne dode, a za dva dana cemo sve potvrditi plusicem.. 

Gdje su nam druge neocekivacice? Sjuskica, chichita sta ima?

sjuskica3007
    09. Siječanj 2016. 23:32

Paula5

Glupi konzum! Nista draga, pokusaj sto manje misliti na to. Cuj tko ti kaze.. Znaci drzimo fige da ne dode, a za dva dana cemo sve potvrditi plusicem.. 

Gdje su nam druge neocekivacice? Sjuskica, chichita sta ima?

Tu sam draga na kauču....malo mi je mučno,ali i prije dva mjeseca sam isto patila od mučnina pred mjesečnicu....Kako je meni ovulacija bila sa 31.12./1.1.,ako i ne dođe vještica, ne isplati mi se raditi test prije utorka,čak srijede....to bi mi bio 12/13 dpo. Inače mi uvijek dođe svakih 28 dana,ali do sad sam uvijek ovulirala 14dc.
    Ma kako Bog da....ima dana u godini...tek je krenula😄😆
    Aliiii Chichita je nestala?!?!

Paula5
    09. Siječanj 2016. 20:46

Vecka ti si uspjela izregulirati svoje cikluse? Znam da su ti ljetos bili zbrcani, dugi..

Veja
    09. Siječanj 2016. 21:13

Iman, bas mi je zao da nisi uspila kupit testic, drzim fige da ne dodje do utorka i da bude plus ko kuca 
    Paula, jesam imala zbrckane cikluse, al evo od 9 mj. su mi 31-33 dana, tako da mi je to zasad odlicno, obzirom da su znali bit preko 60 dana.

Paula5
    09. Siječanj 2016. 21:25

Mimica ja ne vjerujem! Iste smo visine, a razlika u jednoj kili! Da da ocekujem i ja spotanje... Termin nam u 2 dana, obje iz Slavonije... 

Vecka 60 dana ajme uzas. Sjecam se kad si cekala M, a ono tek O. Ajd super da su se unormalili.. Nadam se da nam se pridruzujes, tek za 2 tj radis test? Jel to zbog dugih ciklusa ili?

Obama2009
    09. Siječanj 2016. 21:47

Ja sam visoka 169 i inače težim 65-67 a bogami sad za praznike dobro nabacila. I to 70 nisam mogla vjerovat ocima kad sam vidjela vagu 
    Uhhhh, još kad budem trudna ajme meni ode sve u guzu i bokove

mimica24
    09. Siječanj 2016. 21:59

Paula5

Mimica ja ne vjerujem! Iste smo visine, a razlika u jednoj kili! Da da ocekujem i ja spotanje… Termin nam u 2 dana, obje iz Slavonije… 

Vecka 60 dana ajme uzas. Sjecam se kad si cekala M, a ono tek O. Ajd super da su se unormalili.. Nadam se da nam se pridruzujes, tek za 2 tj radis test? Jel to zbog dugih ciklusa ili?

ja tek sad ne vjerujem..ajde zajedno ćemo brojat dane,a bome i dobivene kile. Do prije 2 godine nisam se micala sa 60 kg,a onda došla udaja,faks,sjedenje doma i eto kila ko u priči. Pazim zadnja 2-3 mjeseca na klopu. Stara gin. mi je još kao curi govorila da sam preteška (a imala 60 kg) sreća pa sam u čet prebacila karton kod druge,ali i od nje očekujem juhicu.A šta da radimo? I mi bucke moramo nekako preći trudnoću

Obama2009
    09. Siječanj 2016. 21:44

Večer drage
    Kod mene M lagano završava. Osim sto je kasnila 14 dana uredno je prošla na kraju.Krvarenje isto kao i do sad. Isto 5 dana mada držim još uložak sutra. Pa na posao jedva čekam 
    Ja sam sebe opskrbila trakicama
    A ja imam zelenezar su roze puno bolje ili?

Paula5
    09. Siječanj 2016. 22:00

Joj Obama da mi je 70.. Ja za 2 god natukla 20 kila.. 
    No sta je tu je, nema kajanja poslije..papanja.. A i hormoni su pridonjeli..
    E sad se vise ne sjecam zelenih, al imala sam ih. Znam da su mi ljubicaste, zelene i plave pokazale bas kad je pik. A ove roza lagano tamne prije i poslije O pa mogu lagano skuziti kad ce otprilike pik, tih dana sam po dvije tri piskila da mi ne promakne. Meni osobno te roza naj. Narucivala sam 60 lh+30hcg, takva je bila ponuda, cca 74 kune.

Veja
    09. Siječanj 2016. 22:04

Paula, ne, ne za 2 tjedna to je predugo, slijedeca nedjelja je dan "D", ako M ne stigne prije, a trebala bi stic u subotu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI