Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    04. Siječanj 2016. 08:23

Jutro svima... i sretna, sretna, najsretnija Nova godina. I neka nam donese puno plusića, nekima i duplih plusića
    Kod mene sve po starom još nisam dobila kasni 10 dana, prije par dana radila test, veliki minus.
    Draga Obama, ja i ti se ovaj mjesec pratimo i u kašnjenju hahaha. Kod mene nikakvih simptoma, nekad lagano probadanje u jajnicima i to je to.
     Jel ti piješ vrkutu ili dr.čajeve ja sam pomislila da nije možda od nje.

Maja08
    04. Siječanj 2016. 08:41

Chichita,ja sam 3-4mj pila vrkutu svakodnevno..isto mi se znalo desavati probadanje,nekad toliko jako me presjecalo da sam se sva trzala i grcila. Nezz dal je od vrkute il ne,ne mogu reci. Ali prestala sam ju piti jer sam totalno bila suha.. Od kad ju ne pijem,sve 5 sto se tice toga..

Obama2009
    04. Siječanj 2016. 11:07

Chichita

Jutro svima… i sretna, sretna, najsretnija Nova godina. I neka nam donese puno plusića, nekima i duplih plusića
    Kod mene sve po starom još nisam dobila kasni 10 dana, prije par dana radila test, veliki minus.
    Draga Obama, ja i ti se ovaj mjesec pratimo i u kašnjenju hahaha. Kod mene nikakvih simptoma, nekad lagano probadanje u jajnicima i to je to.

Chichita

Jutro svima… i sretna, sretna, najsretnija Nova godina. I neka nam donese puno plusića, nekima i duplih plusića

Dragicka
    Ja se sad vec pocinjem brinuti. M ne dolazi nikako.
    Cicke du i dalje nabubrene kao i pred M
    Ali nemam pojma. Bojim Se da nije Sta. Test je bio 28. negativan.
    Da da na vrkuti sam od kraja 11. mjeseca.
    I onako lagano probadanje
    Pa ne kontam gdje je zapelo posto Mi Inace kasni dan dva. Cak zadnja 3 mj dolazi tocno 
    A ovo me izluduje sad
    A Ni ja ne zelim trcat doktoru za to Bas ali sam narucenakod gin sljedeci tjedan Pa Sta bude

Paula5
    04. Siječanj 2016. 08:57

Ja sam pila vrkutu u kombinaciji sa stolisnikom cca 4 mj, zadnja 2 mj sam se totalno ulijenila..
    Prvih 2 mj sam imala dosta probadanja i grčeva od nje, ali mislim da to nije loše jer kažu da ona budi jajnike i potiče ih na rad. ciklusi su mi uvijek 27-29 dana, nije utjecala na to.
    LH trakice koristim 7 mj, samo jedan mjesec nisam uhvatila pik, super su mi.

Maja08 i ja sam se vratila nakon 2 mj pa još nisam ništa pohvatala, osim cura s kojima sam se družila aktivno od svibnja. Na bebici radimo od rujna prošle godine, skoro godinu i pol.. Imam dječaka od 4 god.

Paula5
    04. Siječanj 2016. 09:00

Chichita kašnjenje od 10 dana nije malo, ako su ti inače redovne. Meni je prije godinu dana toliko kasnila pa sam završila u bolnici, velika cista bila u pitanju.

Chichita
    04. Siječanj 2016. 09:06

ne mogu se pohvaliti da je baš redovita prije dva mjeseca je isto toliko kasnila, pa je bilo sve ok.
    ali dođe svaki mjesec.

Paula5
    04. Siječanj 2016. 09:15

Ako ti inače zna kasniti i nije redovita onda ok. Nadam se da neće ni doći....

iivanaat27
    04. Siječanj 2016. 09:36

Pozdrav cure,dugo me nije bilo.. Evo ja jos u Hr na odmoru, tek u nedelju natrag za AT. :) kako ste vi? Dali ima plusicaa kakvih??
    Evo pisala sam prije kako je meni, 2godine i nesto pokusavamo na bebacu,imam pcos, koristila sam konopljiku, pa onda Vrkutu ali samo 2mj nekih i onda sam pila evo sad prosli ciklus duphastol, i evo me sad na drugom danu kako pijem Komiflen, tako da se nadam plusicuuu da bude, samo treba pogodit ovulaciju, heheh morat cu muza izcijedit xD drzite figee :D

Sta ima kod vas? 

Segy
    04. Siječanj 2016. 10:19

Jutro drage moje 😘

Nadam se da ste sve dobro, da ste proveli odlicno blagdane sa svojima najdrazima..
    Mi smo se napokon vratili u normalu, sve od BOzica do Nove je strka brka, kolaci, pripreme, ajme..

Sta se tice M, danas mi je 17dc, nista ovaj mj nisam pratila, osim trakice sam par puta pipi, u vrime ovulacije, ostalno nista nisam pratila ni temp , ni dane kad smo imali odnose, u svim tim kolacima i pripremama sam jednostavno zaboravila na T i bilo sta oko nje.. Sta moram priznato da mi je to jako drago.. Prosli ciklus sam previse sebe zaokupirala s tim..

Sad, jel imamo koji plusic?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI