Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    04. Siječanj 2016. 09:15

Ako ti inače zna kasniti i nije redovita onda ok. Nadam se da neće ni doći....

iivanaat27
    04. Siječanj 2016. 09:36

Pozdrav cure,dugo me nije bilo.. Evo ja jos u Hr na odmoru, tek u nedelju natrag za AT. :) kako ste vi? Dali ima plusicaa kakvih??
    Evo pisala sam prije kako je meni, 2godine i nesto pokusavamo na bebacu,imam pcos, koristila sam konopljiku, pa onda Vrkutu ali samo 2mj nekih i onda sam pila evo sad prosli ciklus duphastol, i evo me sad na drugom danu kako pijem Komiflen, tako da se nadam plusicuuu da bude, samo treba pogodit ovulaciju, heheh morat cu muza izcijedit xD drzite figee :D

Sta ima kod vas? 

Segy
    04. Siječanj 2016. 10:19

Jutro drage moje 😘

Nadam se da ste sve dobro, da ste proveli odlicno blagdane sa svojima najdrazima..
    Mi smo se napokon vratili u normalu, sve od BOzica do Nove je strka brka, kolaci, pripreme, ajme..

Sta se tice M, danas mi je 17dc, nista ovaj mj nisam pratila, osim trakice sam par puta pipi, u vrime ovulacije, ostalno nista nisam pratila ni temp , ni dane kad smo imali odnose, u svim tim kolacima i pripremama sam jednostavno zaboravila na T i bilo sta oko nje.. Sta moram priznato da mi je to jako drago.. Prosli ciklus sam previse sebe zaokupirala s tim..

Sad, jel imamo koji plusic?

LuKi5
    04. Siječanj 2016. 12:21

Chichita I Obama, vase M kaoda su se dogovorile da ce vas zezati ovaj ciklus. Iskreno se nadam da kasne s razlogom I to dobrim, pa da otvorite sezonu pluseva. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.