Ako ti inače zna kasniti i nije redovita onda ok. Nadam se da neće ni doći....
Pozdrav cure,dugo me nije bilo.. Evo ja jos u Hr na odmoru, tek u nedelju natrag za AT. :) kako ste vi? Dali ima plusicaa kakvih??
Evo pisala sam prije kako je meni, 2godine i nesto pokusavamo na bebacu,imam pcos, koristila sam konopljiku, pa onda Vrkutu ali samo 2mj nekih i onda sam pila evo sad prosli ciklus duphastol, i evo me sad na drugom danu kako pijem Komiflen, tako da se nadam plusicuuu da bude, samo treba pogodit ovulaciju, heheh morat cu muza izcijedit xD drzite figee :D
Sta ima kod vas?
Jutro drage moje 😘
Nadam se da ste sve dobro, da ste proveli odlicno blagdane sa svojima najdrazima..
Mi smo se napokon vratili u normalu, sve od BOzica do Nove je strka brka, kolaci, pripreme, ajme..
Sta se tice M, danas mi je 17dc, nista ovaj mj nisam pratila, osim trakice sam par puta pipi, u vrime ovulacije, ostalno nista nisam pratila ni temp , ni dane kad smo imali odnose, u svim tim kolacima i pripremama sam jednostavno zaboravila na T i bilo sta oko nje.. Sta moram priznato da mi je to jako drago.. Prosli ciklus sam previse sebe zaokupirala s tim..
Sad, jel imamo koji plusic?
Chichita I Obama, vase M kaoda su se dogovorile da ce vas zezati ovaj ciklus. Iskreno se nadam da kasne s razlogom I to dobrim, pa da otvorite sezonu pluseva.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji