Segy, tako treba :) ni ja nista nisam pratila, nit imam pojma kad i koliko smo se seksali ni kad je bila ovulacija, nit sam mjerila temp, ni piskila trakice ni pila cajeve, ma ni kalendar vodila....svemu sam u 12mj dala otkaz! Mjesec pauze dobro dođe...barem u mom slučaju....čak me više ne diraju ni pitanja jesam li trudna! Drzim da nam ovakva vrsta opustanja moze dobro doci!
Drage moje trudilice evo i mene!!Već sam prije napisala i čestitala vam i Božić i Novu god.,ali još jednom SRETNA VAM NOVA 2016.,i da sve u novoj dobijemo svoje plusiće!!
Ispratili smo i to sve,još da dođe Tri kralja i onda skidam sve ukrase i bor!Idu mi na živce te iglice,pa sam ko' luda...stalno kupim i čistim!
Kako ste mi vi?!
Paula5 ne gubi nadu....plusić će doći onda kad se budeš najmanje nadala!
MajaSocka kako si mi ti?Kako je bilo na putovanju...vidjela sam da si uživala!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Chicita i Obama, držim sretne palčeve da ne stigne M, već veliki + :)
Ja sam u 1. mj. prošle godine imala kašnjenje M od 2 mjeseca i jake grčeve, kad ono- CISTA! Sva sreća pa vodena i da je pukla po Duphostonu.
LUKI, ti si stvarno veliki borac, imaš te zdrav. probleme, ali se ne daš. Svaka ti čast! Kapa do poda!
Ostalim curama šaljem veliki poljubac i zagrljaj :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
draga Vecka,stavi novi datum na listu za ne dobiti,31.01.,malo vještica uranila,6 dana ranije dobila,taman na staru godinu...ostalim trudilicama veliki pozdrav iz kišnih Kaštela...
Pepita, malena ima bas prekrasno ime, a bome je I velika bebica :)) Bas nekad forsiraju s tim dripom umjesto da naprave carski kad vec vide da ne ide prirodno, ovako samo zakompliciraju sve I dovedu bebu u opasnost. Mene su isto nakljukali sa svim I svacim, komplet inducirani porod, probusili vodenjak, 7 sati dripa I gela I jos par inekcija razlicitih kemija koje sluze za brze otvaranje da bi na kraju zapelo, malom poceli padati otkucaji pa me na brzinu rezali I raspucala sam se od vagine sve do paksu, ukljucujuci I paksu I perineum. Na svu srecu na kraju je sve zavrsilo dobro za bebaca. Bas me ljuti kako zbog takvog forsanja dode do trajnih posljedica za bebe, jer nam je zdravstvo u k* I na svemu stede...

14.06.2014. L ♥
Djevojke ne stignem puno pisati, samo vam zelim reci da su meni cajevi promijenili bar nesto..sluz mi se danas razvlaci do koljena i presretna sam zbog toga, osjetim i cice malo i sigurna sam da je O tu..napadamo danas
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Opaaa Darliv...onda si veceras u glavnoj ulozi :) Neka jeee veselooo :)
Luki hvala na savjetu, nisam nikad za to cula, cak nisam znala ni to za kavu. Sigurno cu probat taj secer za sprjecavanje bakterija, ali sada slijedi izbjegavanje kave :)
Ufff pa tebe su dobro izmrcvarili na porodu, uzas, bas uzas! Hvala ti sto si tu s nama iako nisi trudilica...puna si podrske i savjeta...nas dobri duh!
Anchy, jesam bas sam se lijepo provela...valjalo bi ponovit :) Opustila sam se i bas sam se vratila neopterecena plodnim danima, trudnocom, menstruacijom!
Ja evo jos dva dana do M ili T? Klap 7 put! Dobro me zicaju jajnici posebno livi...pa sad vidit cemo....ja se uvijek nadam pa kad bude! Kako si ti?
Opaaa Darliv…onda si veceras u glavnoj ulozi :) Neka jeee veselooo :)
Luki hvala na savjetu, nisam nikad za to cula, cak nisam znala ni to za kavu. Sigurno cu probat taj secer za sprjecavanje bakterija, ali sada slijedi izbjegavanje kave :)
Ufff pa tebe su dobro izmrcvarili na porodu, uzas, bas uzas! Hvala ti sto si tu s nama iako nisi trudilica…puna si podrske i savjeta…nas dobri duh!
Anchy, jesam bas sam se lijepo provela…valjalo bi ponovit :) Opustila sam se i bas sam se vratila neopterecena plodnim danima, trudnocom, menstruacijom!
Ja evo jos dva dana do M ili T? Klap 7 put! Dobro me zicaju jajnici posebno livi…pa sad vidit cemo….ja se uvijek nadam pa kad bude! Kako si ti?
Meni evo završavaju pl.dani,pa iskoristili smo ih...a sad što bude,bude!Ne opterećujem se više toliko...kad bude,bude!Mislim da su ovi blagdani učinili svoje...a bilo je i vrijeme poslije mojega umora,spavanja i izležavanja... Da,da...trebamo se odmoriti od svega...potrebno nam je to..i fizički i psihički
Zašto izbjegavanje kave?Baš razmišljam da si napravim jednu
Anchy30

url=https://lilypie.com]
MajaSocka hvala brzo ćeš i ti pričati o svojoj bebici
LuKi hvala, da da velika curka, jedva čekamo kontrolu da vidimo u brojkama koliko je narasla hehe ruke osjećaju itekako hehe
sretnooo trudiliceee ne gubite nadu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji