Pepita, malena ima bas prekrasno ime, a bome je I velika bebica :)) Bas nekad forsiraju s tim dripom umjesto da naprave carski kad vec vide da ne ide prirodno, ovako samo zakompliciraju sve I dovedu bebu u opasnost. Mene su isto nakljukali sa svim I svacim, komplet inducirani porod, probusili vodenjak, 7 sati dripa I gela I jos par inekcija razlicitih kemija koje sluze za brze otvaranje da bi na kraju zapelo, malom poceli padati otkucaji pa me na brzinu rezali I raspucala sam se od vagine sve do paksu, ukljucujuci I paksu I perineum. Na svu srecu na kraju je sve zavrsilo dobro za bebaca. Bas me ljuti kako zbog takvog forsanja dode do trajnih posljedica za bebe, jer nam je zdravstvo u k* I na svemu stede...
14.06.2014. L ♥
Djevojke ne stignem puno pisati, samo vam zelim reci da su meni cajevi promijenili bar nesto..sluz mi se danas razvlaci do koljena i presretna sam zbog toga, osjetim i cice malo i sigurna sam da je O tu..napadamo danas
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Opaaa Darliv...onda si veceras u glavnoj ulozi :) Neka jeee veselooo :)
Luki hvala na savjetu, nisam nikad za to cula, cak nisam znala ni to za kavu. Sigurno cu probat taj secer za sprjecavanje bakterija, ali sada slijedi izbjegavanje kave :)
Ufff pa tebe su dobro izmrcvarili na porodu, uzas, bas uzas! Hvala ti sto si tu s nama iako nisi trudilica...puna si podrske i savjeta...nas dobri duh!
Anchy, jesam bas sam se lijepo provela...valjalo bi ponovit :) Opustila sam se i bas sam se vratila neopterecena plodnim danima, trudnocom, menstruacijom!
Ja evo jos dva dana do M ili T? Klap 7 put! Dobro me zicaju jajnici posebno livi...pa sad vidit cemo....ja se uvijek nadam pa kad bude! Kako si ti?
url=https://lilypie.com]
MajaSocka hvala brzo ćeš i ti pričati o svojoj bebici
LuKi hvala, da da velika curka, jedva čekamo kontrolu da vidimo u brojkama koliko je narasla hehe ruke osjećaju itekako hehe
sretnooo trudiliceee ne gubite nadu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam sad već zabrinuta, menge prošli mjesec nije bilo, jučer mi stigli Kinezi pa da danas piškila jednog, naravno minus...baš sam sva komirana! Naručena kod ginekologa tek predkraj mjeseca, mislim da ću otić privatno prije... sad me brine što je nema...
Tina0110
pa ova naša vještica poludila ovaj mjesec, svima kasni...
jedno pitanje, jeli vama poznato da cink dobro utječe na začeće. to mi je preporučila teta kod koje kupujem vrkutu. Ona radi u biljnoj apoteci i odmah mi je rekla da obavezno i MM pije. Odmah sam kupila CIink u šumećim tabletama. ako ne djeluje bar imam ukusan sokić
pa ova naša vještica poludila ovaj mjesec, svima kasni...
jedno pitanje, jeli vama poznato da cink dobro utječe na začeće. to mi je preporučila teta kod koje kupujem vrkutu. Ona radi u biljnoj apoteci i odmah mi je rekla da obavezno i MM pije. Odmah sam kupila CIink u šumećim tabletama. ako ne djeluje bar imam ukusan sokić
Nisam čula za cink, ali mislim da ću kupiti elevit. Srela sam poznanicu u trgovini jednoj i tako pričamo, i kaže ona da je njena sestra, koja je par godina pokušavala, nije uspjela ostat trudna, uzela elevit i uspjela, tako i kuma koja 10 godina nije imala bebu.. E sad, ne vjerujem da bi lagala, a u svakom slučaju bi rado probala, mislim da ne može naškodit?! Šta vi mislite?
Chichita, jel piješ vrkutu 2 ili 3 puta dnevno?
Tina0110
ja sam počela sa vrkutom upravo zato da dovedem cikluse u red, pa sam sad malo zabrinuta... al nadam se da će bit sve ok... ne znam više, već sam umorna od svega... psihički... u biti, uvjerena sam da je to najveća kočnica, moja psiha. i ta prevelika želja...
Pijem vrkutu od 19.11
Tina0110
Sortiraj odgovore
Najstariji