To je svima nama kočnica i to velika.
ja sam odlučila malo usporiti i ne želim više nikakve pretrage i odlaske doktoru za svaku sitnicu. zdrava sam i ja MM. i samo je pitanje vremena kad ćemo ugledati svoj plusić.
mene ti je jako uznemiravalo čitanje po forumima. svaki "čudni" simptom odmah znači ono najgore i odmah trk kod doktora.
pokušati ću se maximalno opustiti i nastavit piti vrkutu radi zdravlja i manje me M boli kad dobijem.
jedino što ću provjeravati su LHtrakice čisto da znam kad je O. ali bez stresa, ostali testići u kantu.
E vidiš, ja kad je neki kao "simptom" imam trk na net, i odma pomislim to je to.. ponadam se, a bezveze se mučim... Ja ću se pokušat strpit do redovnog pregleda kod ginića, pa kaj bude.
Što se tiče vrkute, nadaaam se da je ovo kašnjenje zbog nje i da će nakraju uspit mi to sve regulirati... ništa mi drugo ne preostaje nego čekanje :) a to je najgore :)
Tina0110
ostalo pet dana života... hahahahaha baš si me nasmijala :D
Tina0110
Jutro cure, kod mene sunce jutros u kombinaciji Sa snijegom. Predivno
Ja upravo procurila
Imam lagane bolove Ali Sve me vise pocinje boliti. Sama sam doma i vec Imam osjecaj da Cu na hitnoj zavrsiti
Upravo Mi kuha caj Pa Cu Se probat donekle smiriti.
Nisu Mi ranije znali biti takvi grcevi Ali mislim da je Sve od vrkute.
Chichita Kako je kod tebe?
Pozdrav cure, žene, majke, trudnice...
Chichita i Tina pa vas pravo zeza ovaj mjesec. Uh to iščekivanje... Samo da je sve ok, pa ili nek dođe m ili druga crtica...
Majo šta ima kod tebe?? Sitno brojimo... Ajde prvo ti prijavi plusić pa ću ja...
Anchy ja sam iz Pz.
Ja na 25.dc, 10.dpo. Do subote ću znati na čemu sam... nadam se...
Čudi me što nemam simptoma ničega.. Ko u mirno doba...
A i ja sam počela previše surfati... 2 mj sam bila cool, al evo počelo je...
Poljubac svima!!
Majo, drzim fige da upala brzo prode I da su ovi blagdani I opustajuca atmosfera urodili jednim plusicem ko kuca
Pepita, samo nek cura papa, ne bi me cudilo da bude preko kilu dobila do kontrole, se uspijes sto odmoriti, kad je tebi kontrola nakon poroda?
Meni ti je mama rodila sestru 10 dana prije termina sluzbenog I imala je 4300 grama. Ogromna je bila haha Ovaj moj zvrk je po jednom terminu prenesen 8 dana, a po drugom roden ranije 6 dana I imao je 3350 grama, tako da se sve meni cini da je on ranije roden. Na otpusnom pismu takoder stoje dva termina jer ni oni nisu bili sigurni koji je pravi, a ja jos manje haha
Chichita, a jesi me nasmijala, meni se cini da je blagdanski "stres" uneredio M. Iako dok ne dode ja cu se nadati da je to kod tebe T u pitanju . :))
Obama, bas zna gadno boliti M, pogotovo tako kad kasni pa se duze skuplja krv, jedino sto mi pada na pamet je caj od kamilice, on djeluje onako opustajuce, ja jos nisam nasla formulu za te bolne M, a I tablete su ni zasto kad vec pocne zigat naveliko. Drzi se, mozda ti ova M bude trajala dulje nego su inace, bas zbog tog kasnjenja. Izgleda da je caj imao prste u tome, a I ono sto sam prije spomenula, koliko su god blagdani lijepi toliko su I stresni, a sve to djeluje na organizam.
Paula, jos malo pa je dan D. Zelim ti T. Pusa tebi I princu malenom
14.06.2014. L ♥
Pozdrav cure, žene... :)
Meni je vrkuta mozda pomogla jer nakon spontanog je ciklus bio 45dana, pa 51dan i onda sam ju pocela piti 2/3 puta na dan i dosla je na 31.dan ciklusa, i bolila mrvicu mrvicu da nisam ni tabletu trebala.
Kod mene danas 13.dan ciklusa, po sluzi jos nema ovulacije (ibace mi seta barem kad bi zapisivala par puta ovulacijsku bol bila je od 18.-23.dana ciklusa).
Jedino jutros bazalna temp.pala ispod svih temp.taj mjesec, a prosli mj.je pala dan prije ovulacije, vidit cemo danas cu lh trakicu piskiti sta kaze. Bilo bi odlicno da ta vrkuta mi pomaze za cikluse koji su 29 - 43 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji