Ja sam sad već zabrinuta, menge prošli mjesec nije bilo, jučer mi stigli Kinezi pa da danas piškila jednog, naravno minus...baš sam sva komirana! Naručena kod ginekologa tek predkraj mjeseca, mislim da ću otić privatno prije... sad me brine što je nema...
Tina0110
pa ova naša vještica poludila ovaj mjesec, svima kasni...
jedno pitanje, jeli vama poznato da cink dobro utječe na začeće. to mi je preporučila teta kod koje kupujem vrkutu. Ona radi u biljnoj apoteci i odmah mi je rekla da obavezno i MM pije. Odmah sam kupila CIink u šumećim tabletama. ako ne djeluje bar imam ukusan sokić
pa ova naša vještica poludila ovaj mjesec, svima kasni...
jedno pitanje, jeli vama poznato da cink dobro utječe na začeće. to mi je preporučila teta kod koje kupujem vrkutu. Ona radi u biljnoj apoteci i odmah mi je rekla da obavezno i MM pije. Odmah sam kupila CIink u šumećim tabletama. ako ne djeluje bar imam ukusan sokić
Nisam čula za cink, ali mislim da ću kupiti elevit. Srela sam poznanicu u trgovini jednoj i tako pričamo, i kaže ona da je njena sestra, koja je par godina pokušavala, nije uspjela ostat trudna, uzela elevit i uspjela, tako i kuma koja 10 godina nije imala bebu.. E sad, ne vjerujem da bi lagala, a u svakom slučaju bi rado probala, mislim da ne može naškodit?! Šta vi mislite?
Chichita, jel piješ vrkutu 2 ili 3 puta dnevno?
da, pijem ju već dva mjeseca skoro pola litre dnevno...i pijem folnu....pa mislim da mi je vrkuta malo poremetila ciklus pa mi sad toliko kasni ali ne želim sad odmah pomisliti na najgore.
Tina0110
ja sam počela sa vrkutom upravo zato da dovedem cikluse u red, pa sam sad malo zabrinuta... al nadam se da će bit sve ok... ne znam više, već sam umorna od svega... psihički... u biti, uvjerena sam da je to najveća kočnica, moja psiha. i ta prevelika želja...
Pijem vrkutu od 19.11
Tina0110
To je svima nama kočnica i to velika.
ja sam odlučila malo usporiti i ne želim više nikakve pretrage i odlaske doktoru za svaku sitnicu. zdrava sam i ja MM. i samo je pitanje vremena kad ćemo ugledati svoj plusić.
mene ti je jako uznemiravalo čitanje po forumima. svaki "čudni" simptom odmah znači ono najgore i odmah trk kod doktora.
pokušati ću se maximalno opustiti i nastavit piti vrkutu radi zdravlja i manje me M boli kad dobijem.
jedino što ću provjeravati su LHtrakice čisto da znam kad je O. ali bez stresa, ostali testići u kantu.
E vidiš, ja kad je neki kao "simptom" imam trk na net, i odma pomislim to je to.. ponadam se, a bezveze se mučim... Ja ću se pokušat strpit do redovnog pregleda kod ginića, pa kaj bude.
Što se tiče vrkute, nadaaam se da je ovo kašnjenje zbog nje i da će nakraju uspit mi to sve regulirati... ništa mi drugo ne preostaje nego čekanje :) a to je najgore :)
da to svi radimo evo meni kasni ja poludila i trk na net. kad ono cista ovakva cista onakva, ostalo pet dana života hahahah.. i onda skuzim da još pet cura ima problem ovaj mjesec sa kašnjenjem.
ma samo se živciramo umjesto da uživamo...NO STRES....
Tina0110
ostalo pet dana života... hahahahaha baš si me nasmijala :D
Tina0110
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji