Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    05. Siječanj 2016. 10:28

Jutro cure, kod mene sunce jutros u kombinaciji Sa snijegom. Predivno
    Ja upravo procurila 
    Imam lagane bolove Ali Sve me vise pocinje boliti. Sama sam doma i vec Imam osjecaj da Cu na hitnoj zavrsiti   Upravo Mi kuha caj Pa Cu Se probat donekle smiriti. 
    Nisu Mi ranije znali biti takvi grcevi Ali mislim da je Sve od vrkute. 
    Chichita Kako je kod tebe?

Chichita
    05. Siječanj 2016. 10:37

kod mene još ništa. ali mislim da ću i ja uskoro. Danas ću pobjeći ranije sa posla i malo odmarati doma. Ovi blagdani su me zgazili. 
    jedva čekam vratiti se u rutinu i da ovi neradni dani prođu ovako samo mislim što ću pojesti hhahahaha

Paula5
    05. Siječanj 2016. 10:36

Pozdrav cure, žene, majke, trudnice...
    Chichita i Tina pa vas pravo zeza ovaj mjesec. Uh to iščekivanje... Samo da je sve ok, pa ili nek dođe m ili druga crtica...

Majo šta ima kod tebe?? Sitno brojimo... Ajde prvo ti prijavi plusić pa ću ja...

Anchy ja sam iz Pz.

Ja na 25.dc, 10.dpo. Do subote ću znati na čemu sam... nadam se...
    Čudi me što nemam simptoma ničega.. Ko u mirno doba...
    A i ja sam počela previše surfati... 2 mj sam bila cool, al evo počelo je...

Poljubac svima!!

Anchy30
    05. Siječanj 2016. 15:47

Paula5

Pozdrav cure, žene, majke, trudnice…
    Chichita i Tina pa vas pravo zeza ovaj mjesec. Uh to iščekivanje… Samo da je sve ok, pa ili nek dođe m ili druga crtica…

Majo šta ima kod tebe?? Sitno brojimo… Ajde prvo ti prijavi plusić pa ću ja…

Anchy ja sam iz Pz.

Ja na 25.dc, 10.dpo. Do subote ću znati na čemu sam… nadam se…
    Čudi me što nemam simptoma ničega.. Ko u mirno doba…
    A i ja sam počela previše surfati… 2 mj sam bila cool, al evo počelo je…

Poljubac svima!!

Oooo tamo imam strinu i striku! 

Anchy30

LuKi5
    05. Siječanj 2016. 11:31

Majo, drzim fige da upala brzo prode I da su ovi blagdani I opustajuca atmosfera urodili jednim plusicem ko kuca 

Pepita, samo nek cura papa, ne bi me cudilo da bude preko kilu dobila do kontrole, se uspijes sto odmoriti, kad je tebi kontrola nakon poroda? 
    Meni ti je mama rodila sestru 10 dana prije termina sluzbenog I imala je 4300 grama. Ogromna je bila haha Ovaj moj zvrk je po jednom terminu prenesen 8 dana, a po drugom roden ranije 6 dana I imao je 3350 grama, tako da se sve meni cini da je on ranije roden. Na otpusnom pismu takoder stoje dva termina jer ni oni nisu bili sigurni koji je pravi, a ja jos manje haha 

Chichita, a jesi me nasmijala, meni se cini da je blagdanski "stres" uneredio M. Iako dok ne dode ja cu se nadati da je to kod tebe T u pitanju . :))

Obama, bas zna gadno boliti M, pogotovo tako kad kasni pa se duze skuplja krv, jedino sto mi pada na pamet je caj od kamilice, on djeluje onako opustajuce, ja jos nisam nasla formulu za te bolne M, a I tablete su ni zasto kad vec pocne zigat naveliko. Drzi se, mozda ti ova M bude trajala dulje nego su inace, bas zbog tog kasnjenja. Izgleda da je caj imao prste u tome, a I ono sto sam prije spomenula, koliko su god blagdani lijepi toliko su I stresni, a sve to djeluje na organizam. 

Paula, jos malo pa je dan D. Zelim ti T. Pusa tebi I princu malenom 

Obama2009
    05. Siječanj 2016. 12:07

ma znam Luki,sve me to previse nastresalo u zadnje vrijeme.em oce doci,gdje je,sto je nema?
    tako da vjerujm da se sve sa nekim razlogom desava.nadam se samo da onaj gore ima za mene u 2016.bolje planove ;) meni je sve to zajedno i blagdani bas proletilo,ne odustajemo i idemo dalje  moramo
    kako si ti LUki?

14.06.2014. L ♥

• tanijatravan
    05. Siječanj 2016. 12:06

Pozdrav cure, žene... :)

Meni je vrkuta mozda pomogla jer nakon spontanog je ciklus bio 45dana, pa 51dan i onda sam ju pocela piti 2/3 puta na dan i dosla je na 31.dan ciklusa, i bolila mrvicu mrvicu da nisam ni tabletu trebala.

Kod mene danas 13.dan ciklusa, po sluzi jos nema ovulacije (ibace mi seta barem kad bi zapisivala par puta ovulacijsku bol bila je od 18.-23.dana ciklusa). 

Jedino jutros bazalna temp.pala ispod svih temp.taj mjesec, a prosli mj.je pala dan prije ovulacije, vidit cemo danas cu lh trakicu piskiti sta kaze. Bilo bi odlicno da ta vrkuta mi pomaze za cikluse koji su 29 - 43 dana.

• Maja08
    05. Siječanj 2016. 12:20

Da,ja sam cula za Cink i pijem ga uz ostale silne vitamine 

• tanijatravan
    05. Siječanj 2016. 12:45

Ja sam citala za D vitamin da ima puno veze sa uspjesnim zatrudnjivanjem. Da kod parova kod kojih je sve u redu a nikako ne dolazi do trudnoce da ispadne da fali D vitamina.
    Također za fosfor sam puno cula da pomaze, pa tako odlazak u prirodne toplice koje "smrde po jajima" jako pomazu kod zatrudnjivanja.
    Sad bas citam sastav prenatala od natural wealtha i medu ostalim ima i 25mg cinka po tableti. A iznad sastava ovako pise:
    " Folna kiselina doprinosi rastu majcinog tkiva tijekom trudnoce. Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji. Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i uscrpljenosti."
    Jos kad bi se sjetila ih piti bilo bi odlicno! Al ja ko ja uredno zaboravim 

Paula5
    05. Siječanj 2016. 12:57

Da da... I ja ih pijem..svaki treći dan...
    A vitamin D moram piti do kraja života zbog kosti, 5 kapi dnevno. I pijem cca godinu i pol, taman toliko se i trudimo. Eto dosad baš nije pomogao u tom smislu... Al sigurno ni ne odmaže..

Pepita2109
    05. Siječanj 2016. 14:11

Joooj curke moje kad vas čitam kao da čitam svoje postove od prije..
    Nemojte na vrkutu gledati kao čarobnu biljku od koje ćete zatrudniti jer nećete, ona vam je klomifen u biljnom obliku, biljkama treba duže da djeluju ( ovisi kako na koga ), također ovisi šta kojoj treba, ne reagira svaka isto na klomifen, pa tako ni na vrkutu,ali da slažem se psiha itekako djeluje na sve to, probajte si staviti misao da pijete čaj da vi budete bolje, zdravije.. ja sam zapravo isključivo zbog zdravlja i počela sa time i posvetila se tome da izliječim jajnike i prestala misliti na T i u tom ciklusu ostala trudna... također Elevit je dobra baza za one koje žele ostati trudne, jer je to zapravo bombica vitamina.. ja sam bila kupila Evine kapi,  ( tinktura vrkuta,i konopljike ) puno je jeftinije od femisan A kapi, nisam stigla ni popiti jer sam ostala trudna.. želim vam da vam se ciklusi unormale, ali zapravo još više vam želim dam se vještica ni ne pojavi  

LuKi uhhh ni mene jer baš papi heheh, pa uspijem koliko mogu uz te borbe sa spavanjem jer ona tjera sebe da bude budna, ali ok je... a ja još nisam nazvala ginekologa jer još kao krvarim iako je to sve ništa zapravo, jedva čekam da vidim kakva je situacija sa jajnicima sada..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI