Ja sam citala za D vitamin da ima puno veze sa uspjesnim zatrudnjivanjem. Da kod parova kod kojih je sve u redu a nikako ne dolazi do trudnoce da ispadne da fali D vitamina.
Također za fosfor sam puno cula da pomaze, pa tako odlazak u prirodne toplice koje "smrde po jajima" jako pomazu kod zatrudnjivanja.
Sad bas citam sastav prenatala od natural wealtha i medu ostalim ima i 25mg cinka po tableti. A iznad sastava ovako pise:
" Folna kiselina doprinosi rastu majcinog tkiva tijekom trudnoce. Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji. Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i uscrpljenosti."
Jos kad bi se sjetila ih piti bilo bi odlicno! Al ja ko ja uredno zaboravim
Da da... I ja ih pijem..svaki treći dan...
A vitamin D moram piti do kraja života zbog kosti, 5 kapi dnevno. I pijem cca godinu i pol, taman toliko se i trudimo. Eto dosad baš nije pomogao u tom smislu... Al sigurno ni ne odmaže..
Joooj curke moje kad vas čitam kao da čitam svoje postove od prije..
Nemojte na vrkutu gledati kao čarobnu biljku od koje ćete zatrudniti jer nećete, ona vam je klomifen u biljnom obliku, biljkama treba duže da djeluju ( ovisi kako na koga ), također ovisi šta kojoj treba, ne reagira svaka isto na klomifen, pa tako ni na vrkutu,ali da slažem se psiha itekako djeluje na sve to, probajte si staviti misao da pijete čaj da vi budete bolje, zdravije.. ja sam zapravo isključivo zbog zdravlja i počela sa time i posvetila se tome da izliječim jajnike i prestala misliti na T i u tom ciklusu ostala trudna... također Elevit je dobra baza za one koje žele ostati trudne, jer je to zapravo bombica vitamina.. ja sam bila kupila Evine kapi, ( tinktura vrkuta,i konopljike ) puno je jeftinije od femisan A kapi, nisam stigla ni popiti jer sam ostala trudna.. želim vam da vam se ciklusi unormale, ali zapravo još više vam želim dam se vještica ni ne pojavi
LuKi uhhh ni mene jer baš papi heheh, pa uspijem koliko mogu uz te borbe sa spavanjem jer ona tjera sebe da bude budna, ali ok je... a ja još nisam nazvala ginekologa jer još kao krvarim iako je to sve ništa zapravo, jedva čekam da vidim kakva je situacija sa jajnicima sada..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
LUKI, dobro sam ti ja, jučer opet povraćala prilikom pranja zubiju, ali ok, ništa strašno. Meni je trbuh stalno isti, barem mi se tako čini :)
darliv, ma pitala sam se gdje si nestala :) Danas akcija i nemoj propustiti priliku!
MajaSokca, držim palčeve :)
Pepita, koje si ime dala bebici? Nisam pročitala kad si napisala...
Tina, da nije možda cista ili se nešto poremetilo od stresa? Kad ti je pregled kod ginića?
Obama, a baš mi je žao što si dobila M. Bemu miša!
tanija, nisam čula za takve toplice, ali ja ne bih tamo zbog mirisa...joj joj
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav...evo mene ponovo.
Muci me sto briga sada...normalno da sam dobila samo ne znam sta..hehe. Ne znam da li sam dobila menstruaciju ili sta jer ne krvarim kao inace, jako slabo ali opet dovoljno za jedan ulozak dnevno. Nabubrila sam kao zabac, moje male sisice su bar dva broja vece (sto nije lose), imala par dana neke cudne mucnine i samo bi nesto slatko jela. A skoro pa sve tak mi je bilo i u prvoj trudnoci. Test sam napravila i negativan je. I sad...dva pitanja. Da li to isto mogu biti simptomi poremecaja rada stitnjace, i da li testu moze proci rok trajanja(cuvam ga vec godinu dana)? Jer ne znam sta da mislim...imala sam odnose skoro svaki drugi dan i bez previse opterecivanja ulazim u to sve ali sad nakon ovih blagdana me malo muci to. Iako krivac mome debljanju moze biti i blagdanska hrana..
Hvala vam Luki, Paula, Pepita, Zabice, Anchy na zeljama..
Volila bi titulu trudnice :)
Obama barem je stigla...al boli jace valjda jer se duze nakupljalo...za koji dan si ko nova pa akcija :)
Chichita i Tina posteno ta M zafrkava...bice je stres malo stresnuo!
Anchy kavu izbjegavam jer mi je Luki rekla da je pametno izbjegavat u slucaju infekcija mokracnih kanala, a ja se s tim trenutno borim!
Sutra bi trebala dobit...stomak boli, ljevo, desno pa po sredini...neki grcevi....sise i dalje bole, cak su me maloprije bradavice tako pekle da sam ih pritiskala ne bi li prestalo! Vidit cemo sutra sta je na stvari!
Paula to neimanje simptoma je mozda dobar znak....daj Boze!
Tanija
url=https://lilypie.com]
Djevojke moje možete li mi reći da li je koja bila na pismenom psiholoskom testiranju za posao? Danas je prvi krug, a ne znam kakva pitanja (ili sto drugo) očekivati? Ljubim vas sve
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji