Bok,drage sve :)
Molim vas za inf.ako koja ima iskustva. Ukratko... :)
Vec dulje pokusavam trudnocu i nista. Gin.mi je rekla ovaj ciklus kada dobijem M da se odmah narucim na pregled kroz par dana,znaci cim mi M prode da vidi dali postoje polipi. Jer mi se zadnjih mj.desevaca da cak i po 5-6dana prije menge,imam tamno smedi iscjedak i to dosta.. Navodno to zna doci od polipa. Dali je koja imala iskustva s tim,dali su oni smetali nekome pri zacecu? Rekla je i da krecemo onda s obradom, brisevi,hormoni... Gdje se to obavlja,koliko se cekaju nalazi,sto ako mi nesta od toga nije dobro? Molim vas ako koja ima iskustva,jer mi je to sve veliki ? I jako sam vec jadna os silnog pokusavanja, cajeva, vitamina, trakica,temp...i svega.
Sorry na dugom postu, zahvaljujem se unaprijed na odg. i sve naj vam zelim u N.godini, svakoj po jednu bebicu,a onda uz to i sve ostalo :*
Paula, napokon, bas sam se pitala gdje si. Nadam se da ce ti ova 2016. donijeti vise taj dugoocekivani plus. Kako si mi ti? Ja sam evo ok. Znojim se vise nego po ljeti, valunzi, onako standard, covjek bi reka da sam u menopauzi. Odusevljena sam cinjenicom da po prvi put u zivotu imam PMS hahaha pa otprilike znam, evo je vjestica
Kako je krenulo proci ce jos koja godina za moj povratak u aktivne trudilice. Kronicnese bolesti lijepe na mene ko muhe na govance :P Oslabila sam skroz, cak se sad za blagdane nisam uspila ugojiti, a stvarno sam tamanila sto smijem I sto ne smijem. Kakvo je tebi stanje sa zdravljem? Si bila na kakvim kontrolama? Kako ti je stitnjaca?
Maja08, jesi li radila mozda kontrolu hormona, smeckarenje moze biti I posljedica niskog progesterona, polip bi ti vec vidila na UZV-u. Meni ti je redovito to smeckarenje I imam nizak progesteron tako da, kazem ti, ne mora znaciti da je rijec o polipu, a ako I je, polip sam po sebi nije opasan, ako je nuzno rijesiti ga se onda ga se rijesava operacijom.

14.06.2014. L ♥
Nisam,sada ce me slati na kontrolu hormona. Pijes nesta za progesteron,to se isto da srediti jel? Polip nije sada vidjela jer mi je vec bio drugi dio ciklusa, pa je rekla da dodem odmah po zavrsetku M,jer se samo tada moze dobro vidjeti preko uzv..
Nisam,sada ce me slati na kontrolu hormona. Pijes nesta za progesteron,to se isto da srediti jel? Polip nije sada vidjela jer mi je vec bio drugi dio ciklusa, pa je rekla da dodem odmah po zavrsetku M,jer se samo tada moze dobro vidjeti preko uzv..
Moze se srediti progesteron. On se I mijenja iz ciklusa u ciklus. Tako da ne mora znaciti da je uvijek nizak. Uzimala sam vise razlicitih tableta posto imam PCOS, estrogen, pduphaston, dobroston, cilest, trenutno pijem lindynette, kad sam ostala trudna nisam pila niti jedne od tih tableta.
Sto se tice polipa, mislim da te salje na ponovni UZV vise da iskljuci njegovu mogucnost. Da je veliki ili da je smetnja vec bi ga vidila preko UZV bez obzira na dan ciklusa, tako da su sanse da ti on pravi probleme minimalne. Sve u svemu sretno s nalazima. :)

14.06.2014. L ♥
Imanx zavidim malko na snjegu...ja kad ga vidim budem euforicna ko malo djete...a kad napada onda se igram s djecom iz kvarta u snjegu....to je zato sto nam rjetko pada snjeg. Danas cili dan kiša i hladno!
Vidis neko muci muku s viskom kila neko s manjkom...svjedok sam da ni jedno ni drugo nije lakse ili teze....prije sam bila mrsavica i jela sve i svasta i ni grama dobit...a onda kad sam presla 20tu kila ko luda....jedem sve i svasta nije od zraka.... visoka 177 a kila 78 trenutno - osobni rekord!
Ja isto mislim da ovaj mj opet nista od mene....6og trebam dobit! Sise bile, jajnici žicaju, dakle nista novo!
Leona koliko su ti inace ciklusi? Nesto te odlucila zafrkavat M!?
Paula fige drzim visoko u zraku.... ;) Bas mi je drago da si nam ponovo tu :)
Maja08 koliko se dugo trudite? Savjetovala bi ti da ne trcis pred rudo sa zakljuccima, bolje da sve pretrage napravis pa znas na cemu si i ako postoji prepreka onda se ona moze i rjesiti. Brisevi ti se vade kod ginekologice, a hormoni preko krvi dakle u laboratoriju! Nemam nekih iskustava s polipima, al sam u fazi da trebam i ja obaviti preglede redovne ali i izjasnit se da je proslo 6mj truda....
Evo 16.ciklus pokusavanja,to mi se cini puno previse :( Ma joj znam,pokusavam ne trcati pred rudo ali imam faza kad me tako uhvati pa budem bas koma
Sad jedva cekam da odem kod nje pa vidimo sta i kako dalje..

url=https://lilypie.com]
Drage trudilice sretna Vam nova. Da Mi budete zdrave, vesele i voljene. Da nam svima bude 2016. daleko bolja od prethodne i da nam Se Napokon pocnu nizati plusici.
Ja sma praznike provela u Zagrebu. Bilo je predivno i jos nam je jucer snijeg napadao. Maximalno smo Se nauzivali. Posjetila sam i obitelj salaj u cazmi. Zaista je bilo predivno
A danas vec u Austriji i u utorak radit.
Kako ste Se vi ostale provele?
Sto Se tice M
Nema je jos uvijek. Kasni dosta i nemam pojma sta de desava. Jucer i danas malo pojacan iscjedak ali onako jedna veca kap gusta.
Test sam radila 28. i minus debeli.
Tanija, Chichita??? Gdje ste Mi? Kako je kod vas stanje?
Drage moje, i kod mene 12.mjesec sve nekako obrnuto.. 20.12 i 28.12 neke točke krvi i gotovo... sljedećih dana ništa.. simptoma nikakvih, bilo M bilo T...
Nadam se da se nakon ovih praznika vraćate na forum, fali mi svakodnevno iščitivanje vaših poruka :)
Tina0110
Dobro vam jutro drage moje i neka nam ovaj tjedan donese lijepih vijesti!
Slavonija na -10, snijega ima...
Luki, draga moja, pa baš se lijepe na tebe takvu krhku... Ali ne daš se ti.. Želim ti puno zdravlja u ovoj godini, da odu više od tebe.. Čitam tvoje poruke kad odgovaraš curama, kao da ih piše neki doktor sa dugogodišnjim iskustvom... nažalost kužiš se u sve. Samo ti ostani tako pozitivna. Veliki poljubac tebi i malom princu! Ja sam ti s pretragama stala. Sad sam kod zubara svako malo, pa zaista više nemam snage za hodanja i natezanja s njima. Al naravno da moram redom krenuti... Nalazi štitnjače su bili na granicama normale prije 2 mj.
Pepita pa možda si bila manje trudna nego što su mislili? Teško je s takvim ciklusima točno pogoditi. Uh što ne volim inducirani, prošla sam ga... Kako se zove mala princeza? Jel sve ok?
Majo hvala ti puno draga! I ti si ih dosta ispratila, ajmo mi skupa otvoriti temu jesenske...
Moj 24.dc, 9dpo. Simptoma nikakvih! To me čudi jer mi sike buknu prije M. Jedino što sam stalno gladna, a to mi bude u svakom pms-u.
Drage moje, još nisam sve pohvatala, al polako...
Velika pusa svima!!
Nadam se da budemo u jesenskim,bio bi nam to najljepsi mogu pocetak godine.. :)
Meni je danas 14dan ciklusa.. Kad trebam dobiti-nezz. Prosli ciklus dobila vec 23.dan, onaj prije ciklus 28.dan.. I tako.. Prosli mj.pred ovulaciju smo se bas ono turbo bacili na posao,ovulacija prosla i opet nista.. Tako da ju sad ne pratim,ne cekam.. Jer jednostavno kad nece-nece,a kad hoce-hoce! Pratio ti nju,zamarao se s temp.,trakicama ili ne... Tako da...
Paula5, koliko ti radis na bebacu? Nova sam,pa mi treba malo da sad sve pohvatam..
Nezz dali ste citale da bebe koje su zacete u ovo blagdansko vrijeme tj.tamo do veljace, su najsretnije i najzdravije,tako da.. Zelim nam svima takvu jednu :)
Slavonija na -10, snijega ima…
Luki, draga moja, pa baš se lijepe na tebe takvu krhku… Ali ne daš se ti.. Želim ti puno zdravlja u ovoj godini, da odu više od tebe.. Čitam tvoje poruke kad odgovaraš curama, kao da ih piše neki doktor sa dugogodišnjim iskustvom… nažalost kužiš se u sve. Samo ti ostani tako pozitivna. Veliki poljubac tebi i malom princu! Ja sam ti s pretragama stala. Sad sam kod zubara svako malo, pa zaista više nemam snage za hodanja i natezanja s njima. Al naravno da moram redom krenuti… Nalazi štitnjače su bili na granicama normale prije 2 mj.
Pepita pa možda si bila manje trudna nego što su mislili? Teško je s takvim ciklusima točno pogoditi. Uh što ne volim inducirani, prošla sam ga… Kako se zove mala princeza? Jel sve ok?
Majo hvala ti puno draga! I ti si ih dosta ispratila, ajmo mi skupa otvoriti temu jesenske…
Moj 24.dc, 9dpo. Simptoma nikakvih! To me čudi jer mi sike buknu prije M. Jedino što sam stalno gladna, a to mi bude u svakom pms-u.
Drage moje, još nisam sve pohvatala, al polako…
Velika pusa svima!!
Hvala ti draga od srca Nadam se da ces se I ti brzo rijesiti tih odlazaka kod zubara. Kad krenu te bolescuge onda se samo nizaju. Mogla bih reci da sam imala veliku srecu naci doktore koji stvarno u detalje objasne sve, bez uljepsavanja , doslovno kao da pricaju s kolegom, a ja sam po prirodi znatizeljko veliki I upijam to ko spuzvica, a I kako sam dosta vremena provela po bolnicama tako sam I sretala ljude razlicitog spektra zdravstvenih problema. Susretala sam se s raznoraznim doktorima, od onih kojima je samo da te se sto prije rijese pa na kraju jos manje znas nego prije do onih koji se stvarno trude oko svakog pacijenta. Volim znati na cemu sam hehe :) Jos ako mogu pomoci nekome tim informacijama, makar smiriti. Znam da je tesko naci tako doktore koji ce se pozabaviti problemom I ujedino ga objasniti. Vecinom se sve svodi na to da prepisu tablete I da sto prije zavrse pregled. Prije kad bi naisla na takve doktore bi sutila I naivno mislila da ce sami propricati, a sad ako vidim da je tako namjerno bubam pitanja haha Nisam uzalud pjesacila pola sata do bolnice
Napisala sam roman haha
Kako je tvoj maleni princ?

14.06.2014. L ♥
Slavonija na -10, snijega ima…
Luki, draga moja, pa baš se lijepe na tebe takvu krhku… Ali ne daš se ti.. Želim ti puno zdravlja u ovoj godini, da odu više od tebe.. Čitam tvoje poruke kad odgovaraš curama, kao da ih piše neki doktor sa dugogodišnjim iskustvom… nažalost kužiš se u sve. Samo ti ostani tako pozitivna. Veliki poljubac tebi i malom princu! Ja sam ti s pretragama stala. Sad sam kod zubara svako malo, pa zaista više nemam snage za hodanja i natezanja s njima. Al naravno da moram redom krenuti… Nalazi štitnjače su bili na granicama normale prije 2 mj.
Pepita pa možda si bila manje trudna nego što su mislili? Teško je s takvim ciklusima točno pogoditi. Uh što ne volim inducirani, prošla sam ga… Kako se zove mala princeza? Jel sve ok?
Majo hvala ti puno draga! I ti si ih dosta ispratila, ajmo mi skupa otvoriti temu jesenske…
Drage moje, još nisam sve pohvatala, al polako…
Velika pusa svima!!
A tko će znati, samo znam da je malena rođena sa 3740grama pa mi je nepojmljivo da je rođena prije termina jer ne znam na kog bi bila toliko velika a zapravo se ona nije mogla spustiti a zašto ne znam ni dan danas, a ja se nisam otvarala više od 6cm, a budale mi spičile drip jače i samo izazvali nagon sa tiskanjem, i na kraju hitan carski jer tko zna šta bi bilo da sam izgubila snagu suzdržavanja i da sam počela stiskati.. Zove se Gabriela i sve je super, borimo se sa spavanjem odnosno nespavanjem
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji