Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    03. Siječanj 2016. 21:10

Drage trudilice sretna Vam nova. Da Mi budete zdrave, vesele i voljene. Da nam svima bude 2016. daleko bolja od prethodne i da nam Se Napokon pocnu nizati plusici.
    Ja sma praznike provela u Zagrebu. Bilo je predivno i jos nam je jucer snijeg napadao. Maximalno smo Se nauzivali. Posjetila sam i obitelj salaj u cazmi. Zaista je bilo predivno
    A danas vec u Austriji i u utorak radit.
    Kako ste Se vi ostale provele?
    Sto Se tice M
    Nema je jos uvijek. Kasni dosta i nemam pojma sta de desava. Jucer i danas malo pojacan iscjedak ali onako jedna veca kap gusta. 
    Test sam radila 28. i minus debeli.
    Tanija, Chichita??? Gdje ste Mi? Kako je kod vas stanje?

Tina0110
    04. Siječanj 2016. 06:01

Drage moje, i kod mene 12.mjesec sve nekako obrnuto.. 20.12 i 28.12 neke točke krvi i gotovo... sljedećih dana ništa.. simptoma nikakvih, bilo M bilo T...
    Nadam se da se nakon ovih praznika vraćate na forum, fali mi svakodnevno iščitivanje vaših poruka :)

Tina0110

Paula5
    04. Siječanj 2016. 08:21

Dobro vam jutro drage moje i neka nam ovaj tjedan donese lijepih vijesti!
    Slavonija na -10, snijega ima...

Luki, draga moja, pa baš se lijepe na tebe takvu krhku... Ali ne daš se ti.. Želim ti puno zdravlja u ovoj godini, da odu više od tebe.. Čitam tvoje poruke kad odgovaraš curama, kao da ih piše neki doktor sa dugogodišnjim iskustvom... nažalost kužiš se u sve. Samo ti ostani tako pozitivna. Veliki poljubac tebi i malom princu! Ja sam ti s pretragama stala. Sad sam kod zubara svako malo, pa zaista više nemam snage za hodanja i natezanja s njima. Al naravno da moram redom krenuti... Nalazi štitnjače su bili na granicama normale prije 2 mj.

Pepita pa možda si bila manje trudna nego što su mislili? Teško je s takvim ciklusima točno pogoditi. Uh što ne volim inducirani, prošla sam ga... Kako se zove mala princeza? Jel sve ok?

Majo hvala ti puno draga! I ti si ih dosta ispratila, ajmo mi skupa otvoriti temu jesenske...

Moj 24.dc, 9dpo. Simptoma nikakvih! To me čudi jer mi sike buknu prije M. Jedino što sam stalno gladna, a to mi bude u svakom pms-u.

Drage moje, još nisam sve pohvatala, al polako...
    Velika pusa svima!!

Chichita
    04. Siječanj 2016. 08:23

Jutro svima... i sretna, sretna, najsretnija Nova godina. I neka nam donese puno plusića, nekima i duplih plusića
    Kod mene sve po starom još nisam dobila kasni 10 dana, prije par dana radila test, veliki minus.
    Draga Obama, ja i ti se ovaj mjesec pratimo i u kašnjenju hahaha. Kod mene nikakvih simptoma, nekad lagano probadanje u jajnicima i to je to.
     Jel ti piješ vrkutu ili dr.čajeve ja sam pomislila da nije možda od nje.

Paula5
    04. Siječanj 2016. 08:57

Ja sam pila vrkutu u kombinaciji sa stolisnikom cca 4 mj, zadnja 2 mj sam se totalno ulijenila..
    Prvih 2 mj sam imala dosta probadanja i grčeva od nje, ali mislim da to nije loše jer kažu da ona budi jajnike i potiče ih na rad. ciklusi su mi uvijek 27-29 dana, nije utjecala na to.
    LH trakice koristim 7 mj, samo jedan mjesec nisam uhvatila pik, super su mi.

Maja08 i ja sam se vratila nakon 2 mj pa još nisam ništa pohvatala, osim cura s kojima sam se družila aktivno od svibnja. Na bebici radimo od rujna prošle godine, skoro godinu i pol.. Imam dječaka od 4 god.

Paula5
    04. Siječanj 2016. 09:00

Chichita kašnjenje od 10 dana nije malo, ako su ti inače redovne. Meni je prije godinu dana toliko kasnila pa sam završila u bolnici, velika cista bila u pitanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.