Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    27. Prosinac 2015. 17:17

Drage moje sretan vam Bozic, zelim vam obilje Bozjeg blagoslova, zdravlja i plusica, a sreca ce doci sa tim 😙

Mallla
    27. Prosinac 2015. 23:59

Dobro dosla i sto prije otisla. Samo hrabro i aktivno...bebica ce doci! Ja sam sad na cekanju do 3 kralja...oce li M ili T...e to mi je najgori period!

url=https://lilypie.com]

Rozica2810
    28. Prosinac 2015. 10:15

Jutroo drage moje cureee 

Imam jedno pitanje  pijem stolisnik i vrkutu vec 4 dana i ja danas na 22 dc dobijem M ??? Jeli to moze bit od tih cajeva ??

Chichita
    28. Prosinac 2015. 10:35

Jutro svima,
    ja sam u iščekivanju vještice...kasni mi 4 dana jutros radila test, veliki minus tako da opet ništa...
    draga možda i je moguće da ti je došlo ranije od čajeva,ja nisam imala nikakvih nuspojava otkako ga pijem, prošli mjesec došla u dana ovaj kasni. a možda ti se ciklus malo poremetio zbog ovog božićnog stresa, je najljepši dan u godini ali je stresan

Segy
    28. Prosinac 2015. 10:39

Jutro drage moje 😘

Novim curkama zelim dobrodoslicu i da brzo ugledaju +...

Kako ste inace? Kako ste proveli BOzic?

Iwantalittleprincessorprince
    28. Prosinac 2015. 10:58

Chichita

Jutro svima,
    ja sam u iščekivanju vještice…kasni mi 4 dana jutros radila test, veliki minus tako da opet ništa…
    draga možda i je moguće da ti je došlo ranije od čajeva,ja nisam imala nikakvih nuspojava otkako ga pijem, prošli mjesec došla u dana ovaj kasni. a možda ti se ciklus malo poremetio zbog ovog božićnog stresa, je najljepši dan u godini ali je stresan

Ciao, zanima me jel inace imas neredovite cikluse ili se sada to desava? Pitam jer ja nikad ne znam kada cu dobiti, grozno. Kako se pije caj od vrkute i marulje? Hvala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI