Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    28. Prosinac 2015. 10:15

Jutroo drage moje cureee 

Imam jedno pitanje  pijem stolisnik i vrkutu vec 4 dana i ja danas na 22 dc dobijem M ??? Jeli to moze bit od tih cajeva ??

Chichita
    28. Prosinac 2015. 10:35

Jutro svima,
    ja sam u iščekivanju vještice...kasni mi 4 dana jutros radila test, veliki minus tako da opet ništa...
    draga možda i je moguće da ti je došlo ranije od čajeva,ja nisam imala nikakvih nuspojava otkako ga pijem, prošli mjesec došla u dana ovaj kasni. a možda ti se ciklus malo poremetio zbog ovog božićnog stresa, je najljepši dan u godini ali je stresan

Rozica2810
    28. Prosinac 2015. 12:11

Chichita draga meni su inace ciklusi katastrofa, a zadnji je bio 28 dana, a ovaj 22 .. inace mi se zna dogodit da dodu 2 puta u mjesecu ... aime bas sam sretna imam osjecaj da se cistim hahah  koliko dugo vec to pijes ?? I dali radis stanke ??

LuKi hihihi rekla sam ti ja, princu treba seka ili braco i naravno da ce bit, joooj jedva cekam kad nam objavis + !!! Ja sam pocela pit cajeve od 19 dc, ali budem ja izbacila stolisnik jer za O opce neznam kad mi je zbog tih ludih ciklusa .. Btw jeli radite Vi na drugom bebacu ??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.