Drage moje sretan vam Bozic, zelim vam obilje Bozjeg blagoslova, zdravlja i plusica, a sreca ce doci sa tim 😙

Dobro dosla i sto prije otisla. Samo hrabro i aktivno...bebica ce doci! Ja sam sad na cekanju do 3 kralja...oce li M ili T...e to mi je najgori period!

url=https://lilypie.com]
Jutroo drage moje cureee
Imam jedno pitanje pijem stolisnik i vrkutu vec 4 dana i ja danas na 22 dc dobijem M ??? Jeli to moze bit od tih cajeva ??
Jutro svima,
ja sam u iščekivanju vještice...kasni mi 4 dana jutros radila test, veliki minus tako da opet ništa...
draga možda i je moguće da ti je došlo ranije od čajeva,ja nisam imala nikakvih nuspojava otkako ga pijem, prošli mjesec došla u dana ovaj kasni. a možda ti se ciklus malo poremetio zbog ovog božićnog stresa, je najljepši dan u godini ali je stresan
Jutro drage moje 😘
Novim curkama zelim dobrodoslicu i da brzo ugledaju +...
Kako ste inace? Kako ste proveli BOzic?
Jutro svima,
ja sam u iščekivanju vještice…kasni mi 4 dana jutros radila test, veliki minus tako da opet ništa…
draga možda i je moguće da ti je došlo ranije od čajeva,ja nisam imala nikakvih nuspojava otkako ga pijem, prošli mjesec došla u dana ovaj kasni. a možda ti se ciklus malo poremetio zbog ovog božićnog stresa, je najljepši dan u godini ali je stresan
Ciao, zanima me jel inace imas neredovite cikluse ili se sada to desava? Pitam jer ja nikad ne znam kada cu dobiti, grozno. Kako se pije caj od vrkute i marulje? Hvala!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji