Sretan i blagoslovljen Božić, uz obilje zdravlja i sreće,te da što prije ugledate svoj plusić,a trudnicama urednu trudnoću želim od sveg srca. 😘😘😍 i ja se odjavljujem do daljnjeg, tamo negdje do tri kralja, mm na godišnjem pa će se prepustiti i uživati, to želim i vama! 😘😘😘

Drage moje trudilice želim vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić
Drage moje klokanice želim vam svima sretan Božić uz puno ljubavi i zdravlja, jer to nam je ono najvažnije i kad imamo to sve drugo je puno lakše šaljem vam puno puno puno zagrljaja, pozitivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~ i trudničke prašine *****************
Anchy, hvala :)
SVIMA ŽELIM SVE NAJLJEPŠE ŽELJE ZA BOŽIĆ I NOVU GODINU!
PUNO +++++++++++++++

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ciao, ja sam nova ovdje. Moj dragi i ja planiramo vjencanje u nadolazecoj godini i radimo na maloj srećici trenutno. Nazalost ja imam neredovite menstruacije i operirala sam endometrioz koji je bio pored lijevog jajnika (jajnik je neostecen, netaknut) i zato sam jako tuzna jer sve ide tezim putem. :-( Ali nedam se, nadam se najboljem i da cu cim prije imati lijepe vijesti, nadam se da cemo se lijepo druziti ovdje. :-)
Ciao, ja sam nova ovdje. Moj dragi i ja planiramo vjencanje u nadolazecoj godini i radimo na maloj srećici trenutno. Nazalost ja imam neredovite menstruacije i operirala sam endometrioz koji je bio pored lijevog jajnika (jajnik je neostecen, netaknut) i zato sam jako tuzna jer sve ide tezim putem. :-( Ali nedam se, nadam se najboljem i da cu cim prije imati lijepe vijesti, nadam se da cemo se lijepo druziti ovdje. :-)
Dobrodosla I sto prije odselila na pdf trudnoca. Sreca u nesreci je sto je jajnik netaknut tako da samo hrabro I biti ce plusic :)) Nemoj biti tuzna, glavu gore I misli pozitivno :)

14.06.2014. L ♥
Draga, samo hrabro i pozitivno, moja kolegica s posla, ima curicu od 5 godina, ostala je dosta brzo trudna nakon te iste operacije koju su ti imala :)
Tina0110
Dobro nam dosla i sto prije postala trudnica !! Ja nemam iskustva s tim, ali znam da ce ti ostale cure pomoc !! Sretno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji