Drage moje... Najbolji božićni poklon je napokon stigao... Jutros sam ugledala plusić nakon dugih godinu i pol!!! Dugo me nije bilo na klokanici, ali neko vrijeme čitam i vidim poznata imena.. Javila sam se da vam dam nadu i vjeru da će Bog svima dati tu radost!!! Ja sam vjerovala u to i želja se ostvarila i to kao najbolji poklon... Mužu ću sutra prirediti veliko iznenađenje.. Nije moglo ljepše.....
Drage moje… Najbolji božićni poklon je napokon stigao… Jutros sam ugledala plusić nakon dugih godinu i pol!!! Dugo me nije bilo na klokanici, ali neko vrijeme čitam i vidim poznata imena.. Javila sam se da vam dam nadu i vjeru da će Bog svima dati tu radost!!! Ja sam vjerovala u to i želja se ostvarila i to kao najbolji poklon… Mužu ću sutra prirediti veliko iznenađenje.. Nije moglo ljepše…..
Pre pre pre predivna vijest. Tako mi je drago zbog vas. Bas te dugo nije bilo I vratila si se sa najljepsim mogucim bozicnim poklonom. Zelim ti svu srecu I naravno urednu trudnocu.

14.06.2014. L ♥
Drage moje… Najbolji božićni poklon je napokon stigao… Jutros sam ugledala plusić nakon dugih godinu i pol!!! Dugo me nije bilo na klokanici, ali neko vrijeme čitam i vidim poznata imena.. Javila sam se da vam dam nadu i vjeru da će Bog svima dati tu radost!!! Ja sam vjerovala u to i želja se ostvarila i to kao najbolji poklon… Mužu ću sutra prirediti veliko iznenađenje.. Nije moglo ljepše…..
Čestitke od srca!!!! Koji divan božićni poklon.....
snaga uma....
Draga Jelena,predivna vjest i predivan poklon za Božić.
od srca ti čestitam i želim ti najuredniju trudnoću. Uživaj u ovim blagdanima i u najljepšem Božiću do sada
nadam se da si sa svojim plusićem pokrenula novu "lavinu" plusića na klokanici...
Drage moje,
ja se odjavljujem sa klokanice do ponedjeljka.
Želim Vam Sretan i blagoslovljen Božić, obilje Božijeg blagoslova, sreću i blagostanje u cijeloj obitelji i da sve do slijedećeg Božića držimo svoje bebice u rukama. Lijepo se provedite u krugu svojih najmilijih i uživajte....
Voli vas Chichita!
Jutric trudilicee
zabica
LuKi da tako sam i mislila, mozda je samo ovulacija kasnija, ko ce znat ovo nase tijelo, cudo jedno ! koliko dugo ste Vi pokusavali ??
jelena JEEEEEEEEJ !! CESTITAAAAAAAAAAAAM TI OD I ZELIM TI ZDRAVU I UREDNU TRUDNOCUU imas najbolji poklon za Bozic i Novu Godinuu
Chichita takoder i ja tebi zelim sve sto si napisala samo joss puno viseee !! Uzivaaaj
Rozica, 2 godine nam je trebalo s tim da sam ja u te dvije godine imala svega par puta menzis, prosjek neki izmedu menstruacija mi je bio 5 mjeseci, s tim da je I po 9 mjeseci ne bi imala. Sto si odlucila sto se tice duphastona, jesi ga pocela piti ili ces ga odgoditi?
Rozica, 2 godine nam je trebalo s tim da sam ja u te dvije godine imala svega par puta menzis, prosjek neki izmedu menstruacija mi je bio 5 mjeseci, s tim da je I po 9 mjeseci ne bi imala. Sto si odlucila sto se tice duphastona, jesi ga pocela piti ili ces ga odgoditi?
Auff bome si se natrudila, ali se isplatilo, svaka cast !! Hmm odlucila sam ipak provati prvo prirodno .. danas kupila vrkutu i stolisnik i sutra pocinjem s pijuckanjem

14.06.2014. L ♥
Segy, sve najbolje za nadolazeće blagdane i tebi i tvojima :)
Anchy, može recept, naravno :) Hvala na komentaru za trbuščić...a krvarenje se zna dogoditi. Ja sam isto bila u situaciji da je M završila, imala odnos i onda opet malo prokrvarila.
Anchy, može recept, naravno :) Hvala na komentaru za trbuščić…a krvarenje se zna dogoditi. Ja sam isto bila u situaciji da je M završila, imala odnos i onda opet malo prokrvarila.
Evo draga recept!!
MANDARINA KEKSIĆI
Sastojci
[ul]
[li]250 g brašna[/li][li]100 g šećera[/li][li]100 g maslaca[/li][li]1 jaje[/li][li]2 kom mandarine (sok i kora)[/li][li]zz soli[/li][li]1 žličica pp[/li][li]Priprema[/li][li]
[ol]
[li][right]1.[/right]Brašno, šećer,maslac izrezan na listiće, jaje i zz soli, pp stavite u posudu, dodajte koru od mandarine (koju ste prethodno kratko držali u zamrzivaču, lakše ćete izgratat koricu)
[/li][li][right]2.[/right]Počnite mjesit i dodavat sok od mandarine, s njim oprezno ako su mandarine veće neće vam bit potrebno sve za umjesit tjesto, ako su manje dodajte još malo soka.
Tjesto mora bit mekano.[/li][li][right]3.[/right]Ostavite tjesto u frižideru umotano u prozirnu foliju ili nail. kesicu(2h)[/li][li][right]4.[/right]Sad kidajte komadiće tjesta veličine oraha i radite kuglice.[/li][li][right]5.[/right]Uvaljajte ih u kristal šećer , a zarim u šećer u prahu.
Slažite ih na pleh obložen papitrom za pečenje te ih pecite 15-ak min u zagrijanoj pećnici na 180°C.....[/li][li]Ako budeš imala pitanja,slobodno me pitaj!![/li][/ol][/li][/ul][ul]
[li]I JOŠ[/li][li]kristal šećer[/li][li]šećer u prahu[/li][/ul]
Anchy30
Anchy, može recept, naravno :) Hvala na komentaru za trbuščić…a krvarenje se zna dogoditi. Ja sam isto bila u situaciji da je M završila, imala odnos i onda opet malo prokrvarila.
Evo draga recept!!
MANDARINA KEKSIĆI
Sastojci
[ul]
[li]250 g brašna[/li][li]100 g šećera[/li][li]100 g maslaca[/li][li]1 jaje[/li][li]2 kom mandarine (sok i kora)[/li][li]zz soli[/li][li]1 žličica pp[/li][li]Priprema[/li][li]
[ol]
[li][right]1.[/right]Brašno, šećer,maslac izrezan na listiće, jaje i zz soli, pp stavite u posudu, dodajte koru od mandarine (koju ste prethodno kratko držali u zamrzivaču, lakše ćete izgratat koricu)
[/li][li][right]2.[/right]Počnite mjesit i dodavat sok od mandarine, s njim oprezno ako su mandarine veće neće vam bit potrebno sve za umjesit tjesto, ako su manje dodajte još malo soka.
Tjesto mora bit mekano.[/li][li][right]3.[/right]Ostavite tjesto u frižideru umotano u prozirnu foliju ili nail. kesicu(2h)[/li][li][right]4.[/right]Sad kidajte komadiće tjesta veličine oraha i radite kuglice.[/li][li][right]5.[/right]Uvaljajte ih u kristal šećer , a zarim u šećer u prahu.
Slažite ih na pleh obložen papitrom za pečenje te ih pecite 15-ak min u zagrijanoj pećnici na 180°C.....[/li][li]Ako budeš imala pitanja,slobodno me pitaj!![/li][/ol][/li][/ul][ul]
[li]I JOŠ[/li][li]kristal šećer[/li][li]šećer u prahu[/li][/ul]
Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji