Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    24. Prosinac 2015. 14:03

Segy, sve najbolje za nadolazeće blagdane i tebi i tvojima :) 
    Anchy, može recept, naravno :) Hvala na komentaru za trbuščić...a krvarenje se zna dogoditi. Ja sam isto bila u situaciji da je M završila, imala odnos i onda opet malo prokrvarila.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    24. Prosinac 2015. 14:33

Jelena...cestitam...predivno. Oci su mi zasuzile....ljubomorna sam, ali ne na negativan nacin vec mogu zamislit radost koju osjecas. Neka je skolska trudnoca 

Drage moje, mene danas ljevi jajnik zafrkava zestoko...u trenutcima dok hodam pocmem malo sepat jer boli.....
    Pozavrsavala sam sve...predvecer tradicionalna vecera na badnju noc i onda u Crkvu...prva godina da nisam umorna i ljuta jer sam kod tetke pa je vecinu poslova ona odradila!

Zelim vam ugodan, miran i blagoslovljen Bozic! Svima koje slavite Bozic ali i svima koje ne jer Bozic nosi najljepsu poruku, poruku ljubavi, brige o obitelji. Zelim vam da opusteno uzivate u ovim danima i da vjerujete u Cudo Bozica....a svi skupa cemo moliti malog Isusa da nam podari plodove nase ljubavi!

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    24. Prosinac 2015. 15:49

Jelena predivna vijest!!!čestitam od srca i nemogu si ni zamisliti koja ce to biti sreca sutra kad dragi sazna 

Zabice predivan trbuscic i uzivaj u njemu sto vise

Maja da ti nije ovulacija? Tako i mene O boli.

Meni sinoc izbila 3 pristica glupa sto znaci da danas dolazi, temp.bila 0,1  manja i maloprije poceo spotting, tako da drugi datum za ne dobiti bi trebao biti 25.1.(al to cu znati tocno tek kad osjetim O). Inace ovaj ciklus nisam imala neki PMS, nije me trazilo ni slatko ni nista bas, i nisam toliko jako jako bila napuhana kao inace, moguce da vrkuta pomogla.

darliv
    24. Prosinac 2015. 19:56

Svim mojim dragim trudilicama i trudnicama zelim Sretan i blagoslovljen Božić... Ljubim vas sve i cujemo se u ponedjeljak 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

ella_1010
    24. Prosinac 2015. 23:25

Cao cure/zene :) 
    Ellica je dobila M, s tim da je krvarenje jako blago ... :O i već danas , nakon 2 dana izgleda kao da je gotovo... svakako 14.1. idem u ginekologice pa ću vidjet šta i kako .. 
    Moram priznat da sam mrvicu razočarana, al rekla sam već.- niš na silu..
    Svima želim Čestit Božić, puno zdravlja, sreće , ljubavi i + , uživajte sa svojim najmilijima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.