Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    25. Prosinac 2015. 00:42

Drage moje cureee 

U tijelu zdravlje,
    u duši mir,
    u mislima radost,
    u srcu mladost,
    a u radu uspjeh.
    Puno sreće
    lijepih snova
    nek Vam donese Božić ! 
    🎄🎅🏻🎁🎉✨❤️
    Ljubi Vas Rozica

iivanaat27
    25. Prosinac 2015. 13:12

Ej nisam bila aktivna u zadnje vrijeme jer sam se pripremala za HR da idem.. I tak to... Evo meni sutra zadnji dan sto moram piti duphastol..pa onda krecemo u iducem ciklusu sa komiflenom...
    Nadam se plusicu posto sam sa svojim najdrazima pa odma je opustena situacija i sve to.. I isto tako mislim da nebudem bas puno aktivna do 11.1.do se nevratim opet u AT jer znate i same kak to ide kad moras sve obilazit i druzit se i tako to...

Ali zelim vam svima Sretan i blagoslovljen Bozic i Sretnu novu godinu!!! I plusice naravno!!!

Minions
    25. Prosinac 2015. 16:54

Sretan i blagoslovljen Božić, uz obilje zdravlja i sreće,te da što prije ugledate svoj plusić,a trudnicama urednu trudnoću želim od sveg srca. 😘😘😍 i ja se odjavljujem do daljnjeg, tamo negdje do tri kralja, mm na godišnjem pa će se prepustiti i uživati, to želim i vama! 😘😘😘

jaca16
    25. Prosinac 2015. 22:06

Drage moje trudilice želim vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić

• tanijatravan
    25. Prosinac 2015. 22:30

Drage moje klokanice želim vam svima sretan Božić uz puno ljubavi i zdravlja, jer to nam je ono najvažnije i kad imamo to sve drugo je puno lakše  šaljem vam puno puno puno zagrljaja, pozitivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~ i trudničke prašine ***************** 

zabica25
    26. Prosinac 2015. 20:57

Anchy, hvala :)

SVIMA ŽELIM SVE NAJLJEPŠE ŽELJE ZA BOŽIĆ I NOVU GODINU!
    PUNO +++++++++++++++

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.