Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Prosinac 2015. 13:46

Helooo cure!
    Evo i mene malo! 
    Zabice neka pupa raste....ljepo je kad je bebica razlog rasta....a ne u mene kao da sam 4mj trudna!
    Znaci 12 mj nam je svima u crvenom....al dobro mene crvena boja uvijek asocira na Bozic!
    Kod mene vam nema nista nova...samo me kopka jel bila O jel ce tek bit hahahha, nikad na zelenu granu. Kad pratim O uhvati stres sto pratim, kad ne pratim uhvati sto ne pratim!

url=https://lilypie.com]

Rozica2810
    23. Prosinac 2015. 15:46

Bokiiiic drage moje cure 

Chichita mmmm kremasti kolaciciii, obozavam ihh !! bas si jakoo vrijedna, bravo ! I ja se nadam kisi plusica nakon ovih veselih blagdancica 

tanija kako cure ode kazu, nista nije gotovo dok M nema ! Tijelo je jako nepredvidivo, mozda ti se nesto sprema 

Obama dragaa .. nadam se da je ruka dobro, bas mi je zao sto te snaslo  nema veze za nejavljanje, nadam se da si dobro .. evo ja takoder, hvata me blagdanska ludnica hahhah  hvala na pitanju 

zabica jooooj kako ti je taj trbuscic divan ! Zelim ti punoo srece i zdravu i urednu trudnocu 

Majo samo ti lipo opusteno, bez racunanja .. sigurno ce uroditi plodom nadam se da si se nauzivala !!

A sto se tice crvenoga mene bi to trebalo zaobic hihihi 

E cure da Vas pitam, jeli istina da ako su ciklusi dulji od 40 dana, da nema ovulacije (tako mi je ginicka rekla ) ???

zabica25
    23. Prosinac 2015. 17:16

Rozica, hvala ti :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

LuKi5
    24. Prosinac 2015. 06:27

zabice, bas slatko, prekrasan trudnicki trbuh, nadam se da ti mucnine nisu jake? 

Rozica, ne mora znaciti ako je ciklus dulji od 40 dana da nije bilo ovulacije. Moj dobitni ciklus menzis mi je trajao 15 dana, a O je nastupila otprilike 2 tjedna po zavrsetku menzisa, tako da sam imala vise termina za porod. :) 

14.06.2014. L ♥

jelena21
    24. Prosinac 2015. 08:15

Drage moje... Najbolji božićni poklon je napokon stigao... Jutros sam ugledala plusić nakon dugih godinu i pol!!! Dugo me nije bilo na klokanici, ali neko vrijeme čitam i vidim poznata imena.. Javila sam se da vam dam nadu i vjeru da će Bog svima dati tu radost!!! Ja sam vjerovala u to i želja se ostvarila i to kao najbolji poklon... Mužu ću sutra prirediti veliko iznenađenje.. Nije moglo ljepše..... 

snaga uma....

Chichita
    24. Prosinac 2015. 08:37

Draga Jelena,predivna vjest i predivan poklon za Božić.
    od srca ti čestitam i želim ti najuredniju trudnoću. Uživaj u ovim blagdanima i u najljepšem Božiću do sada
    nadam se da si sa svojim plusićem pokrenula novu "lavinu" plusića na klokanici...

Chichita
    24. Prosinac 2015. 09:08

Drage moje,
    ja se odjavljujem sa klokanice do ponedjeljka.
    Želim Vam Sretan i blagoslovljen Božić, obilje Božijeg blagoslova, sreću i blagostanje u cijeloj obitelji i da sve do slijedećeg Božića držimo svoje bebice u rukama. Lijepo se provedite u krugu svojih najmilijih i uživajte....
    Voli vas Chichita!

Rozica2810
    24. Prosinac 2015. 09:56

Jutric trudilicee 

zabica 

LuKi da tako sam i mislila, mozda je samo ovulacija kasnija, ko ce znat ovo nase tijelo, cudo jedno ! koliko dugo ste Vi pokusavali ??

jelena JEEEEEEEEJ !! CESTITAAAAAAAAAAAAM TI OD  I ZELIM TI ZDRAVU I UREDNU TRUDNOCUU  imas najbolji poklon za Bozic i Novu Godinuu 

Chichita takoder i ja tebi zelim sve sto si napisala samo joss puno viseee !! Uzivaaaj 

LuKi5
    24. Prosinac 2015. 12:00

Rozica, 2 godine nam je trebalo s tim da sam ja u te dvije godine imala svega par puta menzis, prosjek neki izmedu menstruacija mi je bio 5 mjeseci, s tim da je I po 9 mjeseci ne bi imala. Sto si odlucila sto se tice duphastona, jesi ga pocela piti ili ces ga odgoditi? 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.