Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    23. Prosinac 2015. 11:03

Rozice 
    Oprosti na ne javljanju Ali stvarno nisam Bila Sa vremenom nikako.
    Pa onako sam. Danas svakako bolje , ipak imamo sunca pa Cu srediti stan i probat kolace napraviti. Kako si ti? 

Obama2009
    23. Prosinac 2015. 11:26

Bilo bi Mi draze za bozic u crvenom Nego za novu 
    Kažu, crveno donosi sreću 
    Samo da dodje na vrijeme 

Chichita
    23. Prosinac 2015. 11:39

ja svake godine na Novu u crvenom...ciklusi mi šetaju cijele godine ali uvijek dođe vještica na doček....
    ajme ja sama u uredu raspalila božićne pjesme na youtubu i uživam...pijuckam čajić od jabuke i cimeta.mmmmm

zabica25
    23. Prosinac 2015. 13:22

mihaela, možeš dva dana prije napraviti test. Ja sam napravila 28dc i bile su već II. SRETNO!
    darliv, žao mi je zbog M, ali znaj da je sve negdje s razlogom zapisano. Doći će i tvoj +
    Anchy, kolači s mandarinama...mmmmm....ovo zvuči jako primamljivo i fino
    obama, najradije bih dola do tebe i pomogla s kolačima :) 
    I kod nas je sunčano, pravo proljeće. Izgubila sam 1kg od mučnina, a evo i slike mog trbuščića :)
    7+4 smo danas

Anchy30
    24. Prosinac 2015. 13:34

zabica25

mihaela, možeš dva dana prije napraviti test. Ja sam napravila 28dc i bile su već II. SRETNO!
    darliv, žao mi je zbog M, ali znaj da je sve negdje s razlogom zapisano. Doći će i tvoj +
    Anchy, kolači s mandarinama…mmmmm….ovo zvuči jako primamljivo i fino
    obama, najradije bih dola do tebe i pomogla s kolačima :) 
    I kod nas je sunčano, pravo proljeće. Izgubila sam 1kg od mučnina, a evo i slike mog trbuščića :)
    7+4 smo danas

Aaaaaaa preslatko draga...ah,stomaćić
    Da,da fin je i ukusan...ako želiš napišem ti recept!Nije ni skup

Anchy30

Anchy30
    24. Prosinac 2015. 13:46

Drage moje...moja M je prošla...tako da za Božić i Novu god. nisam u crvenom,što mi je baš dobro!Ne moram i oko toga misliti!!Dragi i ja smo kupili danas bor....svi su mi neki čudni,nepravilne grane,sve nešto ''srši''...valjda zato što sam navikla na umjetni bor i tamo mi je sve ravno,baš po mjeri...
    Kolači su gotovi,samo kasnije ću napraviti francusku salatu i to je to...sarma smotana i već se kuha
    Imam jedno pitanje…M je došla 18,i trajala do 22,nisam više curila,ništa cijeli dan….23 sam imala odnose(uf napokon…dragom prst bolje)A danas ujutro oko pola 7 sam opet curila??…ne puno,malo…čista crvena boja…ZAŠTO????POJMA NEMAM….kod mene sve nešto naopako…nadam se da mi neće biti takva nova 2016.god.

Kako napredujete s radovima,jeste gotove?!

Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    23. Prosinac 2015. 13:46

Helooo cure!
    Evo i mene malo! 
    Zabice neka pupa raste....ljepo je kad je bebica razlog rasta....a ne u mene kao da sam 4mj trudna!
    Znaci 12 mj nam je svima u crvenom....al dobro mene crvena boja uvijek asocira na Bozic!
    Kod mene vam nema nista nova...samo me kopka jel bila O jel ce tek bit hahahha, nikad na zelenu granu. Kad pratim O uhvati stres sto pratim, kad ne pratim uhvati sto ne pratim!

url=https://lilypie.com]

Rozica2810
    23. Prosinac 2015. 15:46

Bokiiiic drage moje cure 

Chichita mmmm kremasti kolaciciii, obozavam ihh !! bas si jakoo vrijedna, bravo ! I ja se nadam kisi plusica nakon ovih veselih blagdancica 

tanija kako cure ode kazu, nista nije gotovo dok M nema ! Tijelo je jako nepredvidivo, mozda ti se nesto sprema 

Obama dragaa .. nadam se da je ruka dobro, bas mi je zao sto te snaslo  nema veze za nejavljanje, nadam se da si dobro .. evo ja takoder, hvata me blagdanska ludnica hahhah  hvala na pitanju 

zabica jooooj kako ti je taj trbuscic divan ! Zelim ti punoo srece i zdravu i urednu trudnocu 

Majo samo ti lipo opusteno, bez racunanja .. sigurno ce uroditi plodom nadam se da si se nauzivala !!

A sto se tice crvenoga mene bi to trebalo zaobic hihihi 

E cure da Vas pitam, jeli istina da ako su ciklusi dulji od 40 dana, da nema ovulacije (tako mi je ginicka rekla ) ???

zabica25
    23. Prosinac 2015. 17:16

Rozica, hvala ti :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

LuKi5
    24. Prosinac 2015. 06:27

zabice, bas slatko, prekrasan trudnicki trbuh, nadam se da ti mucnine nisu jake? 

Rozica, ne mora znaciti ako je ciklus dulji od 40 dana da nije bilo ovulacije. Moj dobitni ciklus menzis mi je trajao 15 dana, a O je nastupila otprilike 2 tjedna po zavrsetku menzisa, tako da sam imala vise termina za porod. :) 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI