Jutro cure,
kako ste mi jutros? Ja sam se jedva dovukla do ureda opet imala noćne more, koma cili tjedan sanjam nešto ružno užas...
simptoma nikakvih još uvijek nemam, baš mi je čudan ovaj ciklus, malo su mi grudi nateknute ali ne bole.
Obama, Tanija kakvo je stanje kod vas?
Evo da pozelim dobrodoslicu novim curama i da sto krace ostanu na ovoj temi !!
A ostale trudilice koje su dobile M, zelim da sto prije otide i da ciklus poslije nje bude uspjesan !!
Joooj cure sutra je Badnjak jeste li sve pripremile ??
Rozice,
čini mi se da smo same, ostale trudilice su jako vrijedne kad ih nema na klokanici hahahah
ja danas krećem u borbu sa kolačima, dolazi mi majka pa ćemo zajedno peći nisam htjela ništa bez nje.
ali sam zato sinoć čistila ko nenormalna po stanu.
Jel kod tebe sve spremno za uživanje i nabacivanje koje kile više.

darliv žao mi je da je došla M, ali eto barem neke koristi od nje biti će puno finih kolačića :)
chichita i rozica i ja sam tu ma kod mene simptoma nema ni za šta, u i tamo kakvi grčevi i to je to. Danas 12 dana nakon O test negativan, a bazalna temperatura nakon O uvijek na nekih 36.5-36.7.
mislim da je to to i da se - neće pretvoriti u +, tako da javim kad M stigne, jer meni je lutealna faza 13 dana, tako da dolazi ili sutra ili za Božić.
Tanija i kod mene je tako
Vec 12 dana nakon O temp
Stalno 36.5 ili 36.7
Lagani grcevi Kao da trebam svake sekunde dobiti cice natecene ali nisu bolne na dodir
Meni Treba isto stici sutra ili za bozic.
A Koje sam srece za bozic sam u crvenom sva
Jutro drage moje.Mi napokon jutros imamo sunca nakon svih onih magla i kisa.
Hm, kod mene ludnica.Prekjucer perem sude i posjecem ruku na casu i to gadno.Bila sam u bolnici na sivanju i ciscenju.Cijepili su me i za tetanus Mada me pitao prvo jesam trudna??bemu svejedno sam Se dala cjeopiti.ah ti vrazji doktori. Izludili su me. Kod mene nista novo.
Samo bor okicen, a kolace ne znam kako Cu uspijet napraviti.
Sto Se T tice nemam isto nikakvih simptoma. Jedino cicke natecene Ali ne bole. Mislim da je m na putu.
Bas Sam ljuta na samu sebe. Jos sam i zamotana na bozic sva.
Potrudit cu Se danas neki konkav sredit Pa makar lijevom rukom
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji